Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

İyi, madem başkan Melo'ya bahane buluyor, aynı klasmanda ya da daha iyisini getirsin, sesimizi çıkarmayalım biz de.

Tabiki meloyu almayacaksan en az onun ayarında bir oyuncu getirmen lazım bu oyuncuyu getirecek vizyonda Başkanda var, O açıdan benim hiç şüphem yok, transfer yaparlarmı yapmazlarmı bilemem ama eğer yaparlarsa transfer edilecek futbolcunun kesinlikle kaliteli olacağına eminim.

Bugün bir hareketlilik olsun artik. Oyalanmasinlar. Chedjou aciklansin, sol bek mevzusu yavas yavas kapansin, Kerim Frei gibi oyuncular icin de hamle yapalim artik. Yine cok laubali davraniyoruz. Millet hirs yapmis, deli danalar gibi saldiriyorlar. Hadi artik

Tabiki meloyu almayacaksan en az onun ayarında bir oyuncu getirmen lazım bu oyuncuyu getirecek vizyonda Başkanda var, O açıdan benim hiç şüphem yok, transfer yaparlarmı yapmazlarmı bilemem ama eğer yaparlarsa transfer edilecek futbolcunun kesinlikle kaliteli olacağına eminim.

Hocam bazı şeyleri teoride konuşmak kolay oluyor da maalesef pratik o kadar kolay değil.

Melo 2 senedir pozisyonunda kendisini gösterdi. İlk sezon müthiş bir sezon geçirdi. İkinci sezon bazı sebeplerden dolayı bütün maçlarda aynı performansı sergileyemedi. (sezon öncesi felan demeyin dediniz diye demiyorum :) )

Benim mantığıma göre;

1. Sırf bu yüzden adam gönderilmez, hem de bu kadar yeterli ve sağlam bir oyuncuyken.

2. Madem oynamayan adamları göndericez, Melo'dan önce gitmesi gereken çok adam var.

3. Melo giderse bu takımı, camiayı ve taraftarı Alonso, Yaya Toure gibi adamlar keser ancak. Tino Costa'larla olmaz bu iş.

Sonuç: Melo giderse, ya çok büyük paralar harcayıp büyük adamlar alacağız. Ya dizimizi döveceğiz. İnler felan Melo'ya yaklaşamaz bence.

Bugün bir hareketlilik olsun artik. Oyalanmasinlar. Chedjou aciklansin, sol bek mevzusu yavas yavas kapansin, Kerim Frei gibi oyuncular icin de hamle yapalim artik. Yine cok laubali davraniyoruz. Millet hirs yapmis, deli danalar gibi saldiriyorlar. Hadi artik

Melo? Meloyu bitirsinler rahatlarim

Transfer Nöbeti

Secim yapilacak , anca secimden sonra transferler o yuZden , kendizi fazla yormayin bence ama

Sent from my iPhone 4S using Tapatalk 2

laubali davrandığımızı söyleyemeyiz bence, transferleri yönetim yapmadığı için o sorun olmaz. zaten liste bellidir, görüşmeler çoktan başlamıştır. bülent tulunun uçak seyehatlerini takip etmek lazım :D

Beğenmediğimiz Dany EPL'ye giderse seneye ya Liverpool ya da Manchester. Benden söylemesi.

dany saçmalamaları yapmasa gayet iyi oyuncu, ingilizler manu maçındaki oyununu ile değerlendirirlerse 5 değil 15e bile alırlar :D tabi adamlar bizim gibi tek maça veya videolara bakmıyo

önümüzdeki sezon mu 5 yabancı olacak yoksa 2014-15 sezonunda mı?

Beğenmediğimiz Dany EPL'ye giderse seneye ya Liverpool ya da Manchester. Benden söylemesi.

Katılıyorum bazı eksikleri var ama iyi stoper dany bence hem çok hızlı oyuncu hem güçlü hemde hamleleri gerçekten iyi ayrıca oyuna top sokma anlamında da o kadar kötü değil tabi kötü yanları arada saçmalaması bir de pozisyonunu kaybediyor önde basarken.

Avrupaya giderse 1 2 yılda çok büyük çıkış yakalayabilir o potansiyel var.

Secim yapilacak , anca secimden sonra transferler o yuZden , kendizi fazla yormayin bence ama

Sent from my iPhone 4S using Tapatalk 2

seçim transferleri etkilemez, zannediyomusunuz ki seçim var diye durdu herşey. şu an listedeki oyuncuların tamamı için görüşmeler yapılıyodur zaten, büyük kulüp böyle çalışır beylerbeyispor değiliz.

Es-Es'in başkan adayı Hoşcan, “Biz Anadolu’da efsane olan sözü tutulan güvenilir bir takımdık. Biz bu imajımızı bu güven unsurunu yeniden ortaya koymak istiyoruz. Bugün yönetimsel zafiyetlere baktığımız zaman sözü tutulmayan, güven vermeyen bir mevcut yönetim durumu var. Biz geldiğimizde Eskişehirspor’u bu güven unsurunu yeniden ortaya koyacağız. Zarar gören imajımızı da yeniden iyi noktalara çekeceğiz.” dedi.

:yenieek:

renkdaşlar bu fener bir mi iki mi ön eleme oynayacak CL gruplara kalmak için?

yine gruplara kalamazlarsa para bize gelecek dimi?

Song, İnler, Fellaini, M'Vila>Melo

4-1-3-2 oynayacaksak sırasıyla Fellaini, M'Vila,Song, İnler

4-3-3 ya da 4-4-2 oynayacaksak İnler, Song, Fellaini, M'Vila

Sol beke de Cole ya da Coentrao.

Chedjou ile birlikte temel transferler bunlar olmalı bence.

renkdaşlar bu fener bir mi iki mi ön eleme oynayacak CL gruplara kalmak için?

yine gruplara kalamazlarsa para bize gelecek dimi?

2 öneleme oynayacaklar diye biliyorum. Basel sampiyon olursa seri basi olacaklar. Gerci farketmez. Ruhu olmayan capsiz bir camia Fenerbahce. Elenirler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt