Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Adam Tottenhame gidiyo, seneye Liverpoola niye gitsin :o

Tottenham Liverpool'dan iyi bir kulüp mü?

dany saçmalamaları yapmasa gayet iyi oyuncu, ingilizler manu maçındaki oyununu ile değerlendirirlerse 5 değil 15e bile alırlar :D tabi adamlar bizim gibi tek maça veya videolara bakmıyo

O hatalar oynayarak giderilir hocam. 2 sezon banko oynasın Dany, o zaman gör kimler istiyor. Biz gerçekten çabuk adam harcıyoruz.

Katılıyorum bazı eksikleri var ama iyi stoper dany bence hem çok hızlı oyuncu hem güçlü hemde hamleleri gerçekten iyi ayrıca oyuna top sokma anlamında da o kadar kötü değil tabi kötü yanları arada saçmalaması bir de pozisyonunu kaybediyor önde basarken.

Avrupaya giderse 1 2 yılda çok büyük çıkış yakalayabilir o potansiyel var.

Kesinlike inanıyorum öyle olacağına ;)

seçim transferleri etkilemez, zannediyomusunuz ki seçim var diye durdu herşey. şu an listedeki oyuncuların tamamı için görüşmeler yapılıyodur zaten, büyük kulüp böyle çalışır beylerbeyispor değiliz.

Zaten İrfan Aktar'ın açıklamaları, Ali Dürüst'ün Ünal Aysal'a karşı kimseyi desteklemeyeceği konusundaki beyanı, sayın Cibara'nın Adnan Öztürk'ü desteklememesi ve bu günkü Ünal aysal açıklaması da göz önüne alındığında başkan seçime tek aday girecek. Düşünmeden nefes bile almayan Ünal Aysal çalışacağı yeni yönetimi muhtemelen seçim kararını vermeden çok önceden belirlemiştir. Nitekim Haldun Üstünel'in ciddi transfer görüşmeleri yaptığı biliniyor Galatasaray Yönetimi adına. Seçim 2. genel kurul tarihi olan 22 Haziran'da. Muhtemelen o tarihe kadar stoper, sol bek ve ön libero transferi bitmiş olur. Bir kaç da Türk ismi kadromuza katarız Avrupa'dan. Transfer döneminin sonuna kadar da Arda ve Nani isimleri zorlanır. Hücum oyuncusu dışında bu sezon uzayacak bir transfer olmaz gibi geliyor bana.

Tottenham Liverpool'dan iyi bir kulüp mü?

O hatalar oynayarak giderilir hocam. 2 sezon banko oynasın Dany, o zaman gör kimler istiyor. Biz gerçekten çabuk adam harcıyoruz.

Kesinlike inanıyorum öyle olacağına ;)

Evet Tottenham Liverpooldan daha iyi bir külüp...Liverpoolun neresi büyük :asd:

T.C. Mehmet Aslan ‏@Aslnmhmt 42 sn

Bugun gazetelerde GS yonetiminde "kaos" haberlerlerinin maksadi bellidir.. Eger klubte bir kaos varsa o da Robben mi Nani mi kaosudur!!!

:o

Zaten İrfan Aktar'ın açıklamaları, Ali Dürüst'ün Ünal Aysal'a karşı kimseyi desteklemeyeceği konusundaki beyanı, sayın Cibara'nın Adnan Öztürk'ü desteklememesi ve bu günkü Ünal aysal açıklaması da göz önüne alındığında başkan seçime tek aday girecek. Düşünmeden nefes bile almayan Ünal Aysal çalışacağı yeni yönetimi muhtemelen seçim kararını vermeden çok önceden belirlemiştir. Nitekim Haldun Üstünel'in ciddi transfer görüşmeleri yaptığı biliniyor Galatasaray Yönetimi adına. Seçim 2. genel kurul tarihi olan 22 Haziran'da. Muhtemelen o tarihe kadar stoper, sol bek ve ön libero transferi bitmiş olur. Bir kaç da Türk ismi kadromuza katarız Avrupa'dan. Transfer döneminin sonuna kadar da Arda ve Nani isimleri zorlanır. Hücum oyuncusu dışında bu sezon uzayacak bir transfer olmaz gibi geliyor bana.

öyle düşünüyorum, ünal başkanın listesini en fazla 10 gün içinde açıklaması sürpriz olmaz, karşısına akıllı biri aday olarak çıkmaz zaten, çıkarsa belki kongre üyelerinin desteğini almış olur ama taraftar bunu asla unutmaz.

basının gazına çok çabuk geliyoruz, yok o gider, yok bu istifa eder falan. herşey seyrinde devam eder. bu kadar çok transfer haberi çıkıyosa (bi kısmı yabancı kaynaklı hatta) demek ki transfer görüşmelerini birileri yürütüyo.

3 sene üst üste şampiyonluğumuzu engellemek için her yol denenecek, buna biz alet oluyoruz orası kötü malesef. sistemi bozmayacaksak geçen yılki kadroda aksayan stoper, sol bek transferleri, o durumda melo ve 1-2 genç türk alıp kaparız transferi. önce 9 sonra 10 puan fark attık, biz eksikleri kapadık mı onlar düşünsün.

messi_galatasarayi_secti_h8720.jpg

• linkshare.png

MESSİ hayırlı olsun

Hayir gayet ciddiyim, suan her topcuya sorsan 90 % Tottenham der

Ben asla karşılaştırmam. Birisi EPL'de 18 şampiyonluk sahibi, diğeri 2 tane. Birisi 5 tane CL almış, diğeri 1 tane. Liverpool kariyer yapılacak bir kulüptür. Tottenham zıplama tahtasıdır. Biz de ligde kötü zamanlar yaşadık. Herkes her zaman iyi olamayabilir.

Baskan listeyi yarin acikliyormus sanirim. Umarim güclü bir liste olusturmustur da, bazi lesh kargalarini susturur.

Biraz coskumuz kirildi bu sürecte ama hersey daha iyi olacak insallah. Baskana güveniyorum.

Ünal Aysal ve Fatih Terim olsun da, digerleri gercekten zerre umrumda degil.

Dany kıymete bindi hahahah

Transfer edilecek yabancı futbolcuların durumuna göre Danny değerlendirilir.

Mesela sol beke kaliteli biri gelirse ve ön liberodaki belirsizlik çözülürse Danny Serdar Aziz ile takas edilebilir.

Chedju ve takımdaki diğer yabancılar varken Danny kolay kolay şans bulamaz.. Şans bulmasının zor olduğu bir ortamda adamı takımda tutmanın fazla anlamı yok. Chedju, Semih, Gökhan ve Serdar Aziz orayı doldurur. Çok ihtiyaç duyulursa Balta da stopere çekilir.

Muslera

Chedju

Eboue

Melo

Sneijder

Amrabat

Drogba

Meloyu transfer edersek kadroda 7 yabancı oluyor. Sol beki de eklersek 8 yapar.

Yerli stoper gelmezse Danny 9. yabancı olarak takımda tutulabilir.

10. yabancı olarak da NANİ gelsin... 10 dan fazlası zaten zarar ziyan olur.

Liverpool taraftarını çok abartıyorsunuz.Merak ediyorm cidden bizden fazlalıkları nedir ?

takım başarısız olduğunda biz 10bin kişiye bile oynayamayız, onlar dolu tribünlere oynar.

galatasaray taraftarı iyi bi taraftar değil ki, hiçbir zaman olmadı. takım düştüğünde destek olan bi taraftar profilinden çok uzağız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt