Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Burak Yılmaz'ı transfer etmek isteyen A. Madrid'e Galatasaray'ın yanıtı: Arda+5 Milyon Euro-DHA

Melo'yla Nuri ne kadar alakasız 2 oyuncu. :rolleyes:

ayrıca burda açık ve net söylüyorum.. iki oyuncu üstünden 1-2 senedir sürekli izliyorum.

kerim frei + matias suarez bu adamlar hakkında olumsuz düşenenlere her zaman karşı dururum..

matias suarez sakatlıktan dönüp 8 aylık sakatlıktan. playoff maçlarında 9 maçta 3 golle oynadı. bu adam sakatlanmasa çok büyük paralar ederdi bilin...

kerim frei+g.inler+arda benim için roben+nani+xavi alansodan daha önemlidir. çünkü mevcut enaz 1 sene yabancı sınırlamanda gerçeklere uygun hareket edeceksin..

seneye tahminen dünya kupası sonrası

muslera-drogba-snejder gider. burak gider. ondan sonra yabancı sınırlaması kaldırılması veya mevcut 6+2 devam edilmesi için hareket yapılır..

sneijder'i nereye gönderdin üstad :D hadi muslera'yla burak transfer olur diye düşündün, drogbada futbolu bıraktı dedin (ki bana kalırsa muslera-burak ikisi birden transfer olmaz, en kötü burak bizde kalır) de sneijder için erken daha...

Matias Suarez'ide Tottenham transfer etmişti, çok net hatırlıyorum çünkü takip ettiğim bir oyuncuydu.Sağlık kontrollerinden geçirdikten 1 saat sonra açıklama yapmadan feshettiler sözleşmeyi.Adam kötü oyuncu olmasada kronik sakatlık gibi bir durumu var demekki. :)

Arda'dan bi alacağımız kalmadı ki ödedi adamlar parasını çoktan.

Ona bakarsan liverpool'da 1 sene kiralamıştı ama ara transferde gitti Dortmunda.

Dortmund neden kiralık sözleşmesini feshetsinki?Liverpool'dayken Nuri ayrılmak istedi onun için yolladılar.Adam Dortmund'da mutluyum diyip duruyor.Üstüne birde İlkay'ın transfer olabileceği konuşuluyor.Dortmund Nuri gibi adamı bırakmak istemez bence.

Gokhan Tore gelecegine ayni ligden Aras Ozbiliz gelsin.Takimi Kuban Spartak-Lokomotiv-Dinamo Moskava,Rubin Kazan gibi guclu takimlari gecip Avrupa Kupasina gitme hakki kazandi ve takimin 9 gol 4 asistle en cok golatan en etkili oyuncusu oldu..Rusya liginde gayet ust duzey istatistikler bunlar zor bi lig Rusya.(Gokhan Tore Maca Cikamadi dogruduzgun)

Aras icin bal yapan ari diyebiliriz.Ajax altyapili sagkanatta dribbling ve sut ozelligi olan guclu bi oyuncu.Ustelik Turk Telekom Arena acilisina gelmisti Bakirkoylu ve hasta Galatasaray'li.Bence kesinlikle ilgilenmeliyiz:yenieek:

Soyle bi roportaji var Ajax'ta oynarken;

Ajax'ın futbolcusu Özbiliz:"Galatasaray'da oynamak isterim"
s_124891_8817_2010_1.jpg

©unbekannt​

Hollanda ekibi Ajax'ın 20 yaşındaki Türk futbolcusu Aras Özbiliz, "Doğuştan Galatasaray'lıyım. Ama once Ajax'ta futbol oynayıp ileride de Galatasaray'da oynamak isterim" dedi.

Antalya Belek'te bulunan Cornellia Diamond Otel'de kamp yapan Ajax'ta oynayan aslen Diyarbakır'lı ancak Hollanda doğumlu olan Aras Özbiliz, "Ajax alt yapısında yetiştim. Şu anda A takımda bulunuyorum. Ilk hedefim Ajax'ta kendimi kanıtlamak. Bir Türk olarak başarılı olup, Avrupa'nın tanınmış futbolcusu olmak istiyorum" diye konuştu.

Çocukluğundan beri Galatasaraylı olduğunu da belirten Özbiliz, "İleride tabiki Galatasaray'da futbol oynamak isterim" dedi.

transfermarkt'tan baktımda uyrukta ermenistan ve hollanda var, sadece doğduğu il istanbul gözüküyor.Yabancı statüsünde durumu ne oluyor bu çocuğun? Karıştı ortalık :D

o değilde bu chedjou ne zaman açıklanacak ya arkadaş durduk yere bide seçim çıktı başımıza :mad:

Tottenham kulubü Dany için Galatasaray'ın kapısınıçaldı ve pazarlıklar başladı. (AMK)

A.Madrid Arda'nin parasini ne ara odedi ben kacirmisim orayi

Dany zu Spurs

Arda Burak takası bence en kötüsü olur.Arda kötü oyuncu değil iyi bir oyuncu ama bu takımın dengesi bana göre ardayla bozuluyor.Burağı göndermek hata olur CL de oynayacakken.5 milyon kazanacaz fazladan diye CL de kaybedersek çok kaybederiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt