Gokhan Tore gelecegine ayni ligden
Aras Ozbiliz gelsin.Takimi Kuban Spartak-Lokomotiv-Dinamo Moskava,Rubin Kazan gibi guclu takimlari gecip Avrupa Kupasina gitme hakki kazandi ve takimin 9 gol 4 asistle en cok golatan en etkili oyuncusu oldu..Rusya liginde gayet ust duzey istatistikler bunlar zor bi lig Rusya.(Gokhan Tore Maca Cikamadi dogruduzgun)
Aras icin bal yapan ari diyebiliriz.Ajax altyapili sagkanatta dribbling ve sut ozelligi olan guclu bi oyuncu.Ustelik Turk Telekom Arena acilisina gelmisti Bakirkoylu ve hasta Galatasaray'li.Bence kesinlikle ilgilenmeliyiz:yenieek:
Soyle bi roportaji var Ajax'ta oynarken;
Ajax'ın futbolcusu Özbiliz:"Galatasaray'da oynamak isterim"
Hollanda ekibi Ajax'ın 20 yaşındaki Türk futbolcusu Aras Özbiliz, "Doğuştan Galatasaray'lıyım. Ama once Ajax'ta futbol oynayıp ileride de Galatasaray'da oynamak isterim" dedi.
Antalya Belek'te bulunan Cornellia Diamond Otel'de kamp yapan Ajax'ta oynayan aslen Diyarbakır'lı ancak Hollanda doğumlu olan Aras Özbiliz, "Ajax alt yapısında yetiştim. Şu anda A takımda bulunuyorum. Ilk hedefim Ajax'ta kendimi kanıtlamak. Bir Türk olarak başarılı olup, Avrupa'nın tanınmış futbolcusu olmak istiyorum" diye konuştu.
Çocukluğundan beri Galatasaraylı olduğunu da belirten Özbiliz, "İleride tabiki Galatasaray'da futbol oynamak isterim" dedi.