Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Sanırım Muslera gidici :( 2 sene önce geldiğinde Onur'dan daha geride bir kaleciydi,Taffarel sayesinde kendisini çok geliştirdi,şuan dünya çapında bir kaleci.Eğer Onur gelirse yine Taffarel sayesinde dünya çapında bir kaleci gelişimine ulaşacağını düşünüyorum.

Sanırım Muslera gidici :( 2 sene önce geldiğinde Onur'dan daha geride bir kaleciydi,Taffarel sayesinde kendisini çok geliştirdi,şuan dünya çapında bir kaleci.Eğer Onur gelirse yine Taffarel sayesinde dünya çapında bir kaleci gelişimine ulaşacağını düşünüyorum.

ön sezgin mi yoksa bildigin bir seymi var kardesim

@hasan turhal amma salladin haa simdi soylemeden gecemiyecem, hic gulesim yoktu

muslera onurdan hic bir zaman geri de bir kaleci degil sanki taffi nin sihirli degini var da adami super yapti, hocanin da cikip hergun senin gibiler icinde muslera yi gondermiyorum demesi lazim galiba

fenerbahçenin senaryosu (yabancı sınırlaması ve transfer)

1-avrupa değil amaç. çünkü 2 senedir şampiyonluk ünvanı bizde. onların derdi şampiyon olmak.

2-alabilecekleri tüm yerlileri alıp, sanki onlara muhtaçmışız gibi bu ligin hükmü benden sorulur havası yaratmak. iyi paralar verip anadolu kuluplerini bu yanda kendilerine destek çıkmasını istemek.

3-ismi geçen oyunculara onalrda el atıp, fiyatı şişirmek.

4-basın yolu ile yönetim ve teknik heyet üzerinde büyük sorunlar varmış havası verdirip bundan fayda sağlamak.

5-ve en önemlisi türkiye futbolunun geleceğini umursamayıp malum davayı-malum başarıları geleceğini düşünüp bundan sıyrılmak..

onur onur diyorsunuz da bu adam satacak mı acaba bize :D

fenerbahçenin senaryosu (yabancı sınırlaması ve transfer)

1-avrupa değil amaç. çünkü 2 senedir şampiyonluk ünvanı bizde. onların derdi şampiyon olmak.

2-alabilecekleri tüm yerlileri alıp, sanki onlara muhtaçmışız gibi bu ligin hükmü benden sorulur havası yaratmak. iyi paralar verip anadolu kuluplerini bu yanda kendilerine destek çıkmasını istemek.

3-ismi geçen oyunculara onalrda el atıp, fiyatı şişirmek.

4-basın yolu ile yönetim ve teknik heyet üzerinde büyük sorunlar varmış havası verdirip bundan fayda sağlamak.

5-ve en önemlisi türkiye futbolunun geleceğini umursamayıp malum davayı-malum başarıları geleceğini düşünüp bundan sıyrılmak..

kisacasi fener seneye ben sampiyon olim de CL ye direk katilim hesabinda

ön sezgin mi yoksa bildigin bir seymi var kardesim

Hissiyat dostum.Scout şefi Emre Utkucan'da twitterda Muslera'yla ilgili veda mesajı tadında birşeyler yazdı.Monaco'nun 32 milyon euro teklif ettiği falan konuşuluyordu.Parçaları birleştirince gidici gibi duruyor.

kisacasi fener seneye ben sampiyon olim de CL ye direk katilim hesabinda

kısacası türk futbolunun içine yine edeyimde gerisi umrumda değil...

ayrıca dediğin şöyle yanıt vereyim. direk katılırsa görürsünüz yabancı sınırlaması kalkar.

bu azize demiyormuydu zico dönemindee....

defansta dany'i yönlendiren birisi olsa bizde efsane olurdu. defanstaki lider eksikliğinden dolayı büyük sıkıntı oluştu stoperde.

''amaağğğ antepden geldi ooooğ xd xd''

Ulan acıyorum şu adama söylenenlere.

Sezon boyunca çabaladı durdu,Semih'in açıkları,Riera'nın açıklarını kapatacam diye didindi garibim.

kısacası türk futbolunun içine yine edeyimde gerisi umrumda değil...

ayrıca dediğin şöyle yanıt vereyim. direk katılırsa görürsünüz yabancı sınırlaması kalkar.

bu azize demiyormuydu zico dönemindee....

uyanik olmaya calisiyorlar iste bizimkiler yutmasin da

Hissiyat dostum.Scout şefi Emre Utkucan'da twitterda Muslera'yla ilgili veda mesajı tadında birşeyler yazdı.Monaco'nun 32 milyon euro teklif ettiği falan konuşuluyordu.Parçaları birleştirince gidici gibi duruyor.

Muslera en sevdiğim oyuncuların başında gelir ama iyi para gerçekten

Sözde kürdistan formaları. Polisler yanlarından geçiyor sıfır tepki.

:SS: vay be... olmayan bir seyin formasimi olurmus :D hayal dünyalarinda yasamaya devam etsinler. sevk aliyorlarsa biraksinlar hayal dünyalarinda yasamaya devam etsinler. baska eylemleri olmadikca sorun yok bencede. gercigi bazilarini geriyorlar bu cekilde yani nerden baksan olmuyor yine :SS:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt