Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Sözde kürdistan formaları. Polisler yanlarından geçiyor sıfır tepki.

uyarı alacaksın şimdi.. doğru söyleyene uyarı verirler..

bu ülke böyle işte.

ahlak diyip öpüşenlere bıçak salllarlar (o öpüşme durumuda aptalca savuncak bişey yok)

bir kadına şiddet uygularlar müslümanız geçenleri bırak insan olan tepki verilmez.

kusuruma bakmayında bir ülkede çocuğuna-kadına değer vermezsen hor görürsen. olacağı budur. vatan-millet-bayrak-din kavramlarını hep zorluklukla değil, sevdirerek işleyeceksin..

çok kısa örnek; sen niye galatasaraylısın veya arkadaşın fenerli diye ayrım yapamazsın tercih meselesidir ama ortak noktalarda-hatalarda eleştiri yapacaksın. her yerde fanatikleşmişiz yapacak bişey yok..

:SS: vay be... olmayan bir seyin formasimi olurmus :D hayal dünyalarinda yasamaya devam etsinler. sevk aliyorlarsa biraksinlar hayal dünyalarinda yasamaya devam etsinler. baska eylemleri olmadikca sorun yok bencede. gercigi bazilarini geriyorlar bu cekilde yani nerden baksan olmuyor yine :SS:

İş bunla bitmiyor da söylersem nöbet konusu dağılır :D

Transfer nöbetinden kürdistan formasına nasıl geldiniz valla tebrik etmek lazım :o

dany satip aykut demiri almak lazim :trollface:

Tulunu yolariz :lol:

Tulun'a deriz Chedjou ile çektirdiğin gibi bir fotoğraf çektir,son fotoğrafı :asd:

Zaten Onur'a talip olduğumuzu duyan Aziz Galatasaray'a yar olmasın diye araya girer almaya çalışır ,Aziz'den de kurtulmuş oluruz böylece :lol:

bugun bişey yaptım. işten ayrılcam galiba..

bu muhabbet yüzünden.

ule ufak bir hata yaptık. faturayı keserken kdvsi yazmamışım (elle yazıyoruz hala) iptal ettim sonra düzeltim. bizim patron geldi yok bu niye böyle boşuna evrak filan bağırmaya çalıştı.

dedim bu hata yüzünden yaygara koparacaksan sabahın göründe, bazı olup bitenlerede sesini çıkar.

sen ne diyorsun dedi, çalışmak istemiyormusun dedi.

dedim kedi şeyini görünce muahbbetti yaptım. hayatta bazı değerler vardır, bu değerlere ship çıkma para olunca değerler-yasalar ön plana çıkar. kovarsan kov umrumda dedim. herif gitti uğramadı sabahtan beri...

ABD'de 27 Temmuz/ 6 Ağustos- İnternational Şampiyonlar Ligi: Chelsea, Everton, Milan, Inter, Juventus, Madrid, Valencia, LA Galaxy

ya emirates turnufasinin yerine keske buraya katilsaydi :( evertonun yerine biz giderdik.

yarın da gazetelerde gökhan töreye fenrbahçeye başlıkları atılır aziz yıldırım bizi takip ediyer malum

BLRTzUDCMAICK0C.jpg:large

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt