Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Yabancı sınırı kalkarsa Culio bile kalsın takımda :)

bence arda galatasaraya gelmek üzere fenerliler parayla ardanın kafasını çelmeye çalışıyor

Başkan iyi hoş adamsın ama her sene aynı şey...Bülent Tulun demedimi 20 Mayıs'ta bitecek diye...Sağ kolun değilmi o eleman...

Seçim yüzünden Tulun ve scout ekibi dışında kimsenin transferle ilgilendiği yok!!

20 Mayıs tarihini bir yorumcu Tv programında verdi. Güya yönetim 20 Mayısa kadar transferleri bitirmek istiyor demişti.

türk kontenjanından maçı çevirebilecek 2 forvet tanıyorum biri ümit karan diğeri serkan aykut :(

allahım şu yabancı sınırı illeti yüzünden sen bizi mehmet batdal'la filan sınama amin.

arkadaşlar

sol bek

kanat

yerli oyuncuları

orta sahayıda geçtimmmm

umut niye alınmadı hala. bülent tulun fransya gitmişken o işide halletseymiş barii. ben anlamıyorum gerçektennn bazı şeyleri bana anlatsın biri.

seçim-yönetim vs değil umut bulut niye alınmaz hala???????

herkesde bizi bekliyor zaten. galatasaray yönetimini seçcesede öyle başlasak ayıp olur-etik olmaz diyoarlar dimi??

sanki gelecek başkan arda-kerim frei-g.inlere hayır diyecek. veya listedekileri alsa hayırmı diyecek-fatih hoca sen ayrılmı diyecek? zaten öyle bir başkan gelecekse gelmesin gitsin azize ile ortaklık yapsın...

tamam

Arda gidebilir fenere. dostları acun. emre b. ve rıdvan olan adamdan beklerim ben

Bulent oyle birsey demedi yalanladi onu, zaten Tulun ve Lutfu den baskasi da ilgilenmemesi gerekiyor cunku baskan da boyle bir yonetim anlayisi istiyor/kurumsallasma

Sporbizde'ye çıktığında söylemedi mi kendini kampa yetiştircez diye...

Ayrıca

Jem veya başka bir gurbetçi desen

Sol açık

Sol bek

Melo veya yerine

Umut

Başka ihtiyacımız yokmu bizim....Melo'nun yerine adam alınmayacakmı..Bu açıklama tamamen söz oyunudur bence...3 transfer yetmez çünkü 8 kişi gidecek rahat.

“Kadıköy’e giderim; ama sadece deplasmana!” - Arda Turan

Arda gidebilir fener. dostları acun. emre b. ve rıdvan olan adamdan beklerim ben

Senin ailende, arkadaş çevrende hiç FB'li yok mu?

Arda FB'ye gitse de rahatça sövsek diye bekleyen arkadaşlar var sanırım ama daha çok beklersiniz...

Sporbizde'ye çıktığında söylemedi mi kendini kampa yetiştircez diye...

Ayrıca

Jem veya başka bir gurbetçi desen

Sol açık

Sol bek

Melo veya yerine

Umut

Başka ihtiyacımız yokmu bizim....Melo'nun yerine adam alınmayacakmı..Bu açıklama tamamen söz oyunudur bence...3 transfer yetmez çünkü 8 kişi gidecek rahat.

vallahi soyle kafadan bize 4 transfer lazim bide melo ve umut u eklersek bunlarda lazim etti 6 oyuncu minimum

Yokmu ardanın dostu akrabası.Arayında gitmesin la :D

Arda su an gelmez zaten türkiyeye,orda mutlu,sampiyonlar liginde oynayacak,giderse chelsea ye felan gider,yoksa kalır

Arda gidebilir fener. dostları acun. emre b. ve rıdvan olan adamdan beklerim ben

saçmalığa bak ya zaten düşüncesi olan adam sırf para için gider hepimiz çevresinde fenevli illa çok sevdiğimiz biri vardır ama hiç bir zaman kendi adıma diyorum fenerin iyigilini istemem

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt