- 16 Haziran 2010
- 204.409
- 156.597
- 6.838
Cevap: Transfer Nöbeti
nereye
7 milyon euro net yıllığa ibrahimoviç gelir
nereye
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
7 milyon euro net yıllığa ibrahimoviç gelir
Başkan iyi hoş adamsın ama her sene aynı şey...Bülent Tulun demedimi 20 Mayıs'ta bitecek diye...Sağ kolun değilmi o eleman...
Seçim yüzünden Tulun ve scout ekibi dışında kimsenin transferle ilgilendiği yok!!
herkesde bizi bekliyor zaten. galatasaray yönetimini seçcesede öyle başlasak ayıp olur-etik olmaz diyoarlar dimi??
sanki gelecek başkan arda-kerim frei-g.inlere hayır diyecek. veya listedekileri alsa hayırmı diyecek-fatih hoca sen ayrılmı diyecek? zaten öyle bir başkan gelecekse gelmesin gitsin azize ile ortaklık yapsın...
Bulent oyle birsey demedi yalanladi onu, zaten Tulun ve Lutfu den baskasi da ilgilenmemesi gerekiyor cunku baskan da boyle bir yonetim anlayisi istiyor/kurumsallasma
Arda gidebilir fener. dostları acun. emre b. ve rıdvan olan adamdan beklerim ben
Sporbizde'ye çıktığında söylemedi mi kendini kampa yetiştircez diye...
Ayrıca
Jem veya başka bir gurbetçi desen
Sol açık
Sol bek
Melo veya yerine
Umut
Başka ihtiyacımız yokmu bizim....Melo'nun yerine adam alınmayacakmı..Bu açıklama tamamen söz oyunudur bence...3 transfer yetmez çünkü 8 kişi gidecek rahat.
uefa yilin sürprizi secmis bizi
UEFA Champions League end-of-season awards - UEFA Champions League - News - UEFA.com
Arda gidebilir fener. dostları acun. emre b. ve rıdvan olan adamdan beklerim ben
selahattin ekrekli @SEkrekli12 dk
g.saray fulham da oynayan genç oyuncu kerim frei ile her konuda anlaştı.bonservis için b.tulun fulhamla son pürüzleri gidermeye çalışıyor
Gs muhabiriymiş.