Fatih Hacı
Berlin Panteri
- 10 Aralık 2012
- 44.899
- 6.078
- 1.528
Cevap: Transfer Nöbeti
ya cokmu zor su kelimeyi demeye acaba.... BILMIYORUM !!!
ya cokmu zor su kelimeyi demeye acaba.... BILMIYORUM !!!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
... Benden istemesi...2 sene önce herkes orta saha forvet isterken Eboue yi alalım gerisi nasılsa alınır demiştim.Çünkü yıllardır sağ bek eksiğimiz vardı.Nihayet eboue alındı sonrası zaten alındı.Şimdi inler ve melo gelsin gerisi nasılsa olur. Melo selçuk Hamit yerine Melo Selçuk İnler olur Hamit yedek süper olur...Zaten Alper gelse böyle olacaktı...Madem Alper gitti İnlerle yapalım aynısını
Melo ve inler'i aynı anda istmeyen yoktur ama. Bazı şeyler imkansız denilir ya aynen bu noktadayız işte. Hem yabancı sınırı olmasa hamde inlerin bonservisi 5-6 milyon € civarı olsa eyvallah. Ama şu anki şartlarda inler alınırsa melo alınmaz.
melo ve inler ikisi de gelmeli bir sol bek arda da kreması sonra durdur bakalım galatasarayı
burada bos bos oturup transfer nobeti tutacagnize basketbol takimimizin cok onemli bir maci var gidip 2 saatinizi ona ayirip takima destek olsaniz firsati olup Istanbulda yasiyanlar , salona bakiyorum 5 bin kisi felan yoktur yazik![]()
melo ve inleri nereye yerlestirmeye düsünüyorsun kardes ayni anda cok merak etim simdi![]()
herkesin parasi bol degil
melo ve inleri nereye yerlestirmeye düsünüyorsun kardes ayni anda cok merak etim simdi![]()
burada bos bos oturup transfer nobeti tutacagnize basketbol takimimizin cok onemli bir maci var gidip 2 saatinizi ona ayirip takima destek olsaniz firsati olup Istanbulda yasiyanlar , salona bakiyorum 5 bin kisi felan yoktur yazik![]()
Fener uefada Orta sahadaki oyuncularıyla ilerledi.Ne kanat ne beklerinde iş yoktu..Biz Melo forma girene kadar seri bile yapamadık çünkü Sadece Selçuk vardı Hamit bi iyi bi kötü (Avrupa dışında çoğunlukla kötü)Hatta bu yüzdeen Selçuk bile kötü gözüktü.Ortada kompakt bi yapı olunca gerisi kolay oluyo Yektayla Kötü Hamitle Hazır olmayan Meloyla olmuyo..Orada kaliteli alternatif yaratmak lazım...
[video=youtube;GDfLdw2lMmg]https://www.youtube.com/watch?v=GDfLdw2lMmg[/video]
Bir de şu herif var ahahaha.