Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

:)... Benden istemesi...2 sene önce herkes orta saha forvet isterken Eboue yi alalım gerisi nasılsa alınır demiştim.Çünkü yıllardır sağ bek eksiğimiz vardı.Nihayet eboue alındı sonrası zaten alındı.Şimdi inler ve melo gelsin gerisi nasılsa olur. Melo selçuk Hamit yerine Melo Selçuk İnler olur Hamit yedek süper olur...Zaten Alper gelse böyle olacaktı...Madem Alper gitti İnlerle yapalım aynısını

Melo ve inler'i aynı anda istmeyen yoktur ama. Bazı şeyler imkansız denilir ya aynen bu noktadayız işte. Hem yabancı sınırı olmasa hamde inlerin bonservisi 5-6 milyon € civarı olsa eyvallah. Ama şu anki şartlarda inler alınırsa melo alınmaz.

melo ve inler ikisi de gelmeli bir sol bek arda da kreması sonra durdur bakalım galatasarayı

Melo ve inler'i aynı anda istmeyen yoktur ama. Bazı şeyler imkansız denilir ya aynen bu noktadayız işte. Hem yabancı sınırı olmasa hamde inlerin bonservisi 5-6 milyon € civarı olsa eyvallah. Ama şu anki şartlarda inler alınırsa melo alınmaz.

geçen sezon 40 civarı bonservise rağmen kar etti bu sezon kulüp sebebi ise büyük oynayıp alınan başarılar aynı para bu sezonda harcanır seneye keyfine bakarsın melo ve inlerin ikisini 20 ye alırsın

burada bos bos oturup transfer nobeti tutacagnize basketbol takimimizin cok onemli bir maci var gidip 2 saatinizi ona ayirip takima destek olsaniz firsati olup Istanbulda yasiyanlar , salona bakiyorum 5 bin kisi felan yoktur yazik :(

burada bos bos oturup transfer nobeti tutacagnize basketbol takimimizin cok onemli bir maci var gidip 2 saatinizi ona ayirip takima destek olsaniz firsati olup Istanbulda yasiyanlar , salona bakiyorum 5 bin kisi felan yoktur yazik :(

herkesin parasi bol degil

Fener uefada Orta sahadaki oyuncularıyla ilerledi.Ne kanat ne beklerinde iş yoktu..Biz Melo forma girene kadar seri bile yapamadık çünkü Sadece Selçuk vardı Hamit bi iyi bi kötü (Avrupa dışında çoğunlukla kötü)Hatta bu yüzdeen Selçuk bile kötü gözüktü.Ortada kompakt bi yapı olunca gerisi kolay oluyo Yektayla Kötü Hamitle Hazır olmayan Meloyla olmuyo..Orada kaliteli alternatif yaratmak lazım...

1.maça gittim ben çok boşluklar vardı finale çıkarsak full çeker eminim ama bugünkü maçı doldurmamız lazımdı çok önemli 2-0 yaparsak bizim için büyük avantaj olur çünkü izmirde eminim ki pislik yapcaklar

[video=youtube;GDfLdw2lMmg]https://www.youtube.com/watch?v=GDfLdw2lMmg[/video]

Bir de şu herif var ahahaha.

melo ve inleri nereye yerlestirmeye düsünüyorsun kardes ayni anda cok merak etim simdi :)

meloyu yerine inleri de hamitin yerine olmadı melonun yedeğine yada meloyu inlerin yedeğine şampiyonlar liginde yarı final oynayacaksan tek oyuncuya bağlı kalamazsın melo alternatifsiz oldukça maç seçer

Fener uefada Orta sahadaki oyuncularıyla ilerledi.Ne kanat ne beklerinde iş yoktu..Biz Melo forma girene kadar seri bile yapamadık çünkü Sadece Selçuk vardı Hamit bi iyi bi kötü (Avrupa dışında çoğunlukla kötü)Hatta bu yüzdeen Selçuk bile kötü gözüktü.Ortada kompakt bi yapı olunca gerisi kolay oluyo Yektayla Kötü Hamitle Hazır olmayan Meloyla olmuyo..Orada kaliteli alternatif yaratmak lazım...

yanlis BAL ile ve bate , plzen lazio gibi rakiplarila geldi o noktaya..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt