Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

nuri bizim takımda tek kişinin yerine oynar o da sneijder herhalde kimse nuriyle onu değişmez melo yerine nuri yazan var ya(genel olarak diyorum) zaten nuri melo selcuk yapacagıma oraya hamiti koyarım nuri yerine bari orta sahaya dinamizm getirir(12 km kosuyor her mac) birde performansını arttırırsa cunku saglam kamp yapacak nuriden daha fazla katkı sagla (o bolge icin diyorum)

hamitin yerınde bal gibide oynar neden oynamasın. Sneıjderın yerınden cok da ıyı olur

böyle düşünerek hareket eden kulüp başkanı olmaz, sonra ortada kalırız şampiyonluk hayal olur. tüm planları 6 yabancıya göre yapmak zorundayız, başka bişeyi unutun artık.

Baskanda zaten acele etmiyor kendide söyledi zaten.tff yi bekliyor,ya gidecekler ya düsürecekler

Benim ölçüm her zaman cl oldugu icin böyle bir kadro görmek isterim benim icin o paralar sokaga atılmamış olurlar cünkü bu seneyi aslında basarılı olarak saymamızdaki en büyük ölcüt cldeki oyunumuz ve ceyrek final görmemiz aksi halde kim bu sene ligde oynadıgımız oyundan memnun

ya türkçe yazıyorum neden anlamak istemiyosun :S

sen diyosun ki ligde 34 maç boyunca 2 tane üst düzey oyuncu tribünde otursun, şampiyonlar liginde oynasınlar. aklın biraz alıyo mu sürekliliği olmayan bu oyuncular nasıl şampiyonlar liginde iyi performans versin? ligde rotasyonlu olarak tribüne oturtursun desen bu sefer de takımda iskelet falan kalmayacak, nerden bakarsan bak çöpe gidecek para, bu kadar net. çöpe gidecek para 2 yılda 15 milyon euro, e o paraya ardayı alırsın ya, sanki arda şampiyonlar ligi düzeyinde değil mi. oynamayacak oyunculara para saçarak büyük kulüp olunmuyo

Ünal Aysal: "Hem Aziz Yıldırım hem Fenerbahçe ceza alacak"

Unal Aysal : "“Sürecin sonucunda hem Aziz Yıldırım hem de Fenerbahçe ceza alacak

He duydum onu doğru söylemiş belkide duyum almıştır.Öbür Türlü alması lazım falan demesi lazımdı.

süper analiz ikiside ve okadarda dogru. bu eksisözlükdeki arkadas kim ise baya ne oldugunu ne oynandigini iyi biliyor.

Alper Potuk transferini Ali Durustun engelledigini soyluyor

alper potuk transferine bakalım. galatasaray anlaşıyor, oyuncu tamam diyor sonra bir anda fenerbahçe devreye giriyor deniyor ama atlanan bir ayrıntı var. halil ünal telefonla ali dürüst'ü arıyor ancak ulaşamıyor. telefon sürekli kapalı olduğu için muhattabımız dahi yok denilerek fenerbahçe'ye evet deniyor. ali dürüst yeni yönetimde olamayacağını öğrendikten sonra bu transfere acaba taş mı koydu? ünal aysal'a bu şekilde zarar mı vermek istedi? amaç galatasaray sevgisi mi yoksa koltuk sevgisi mi? hepsi böyle albayrak yönetime girecekse para yardımı yapar, otobüs yollar eğer yönetimde değilse verdiğini de geri alır. medya da size şirin görünmek için her şeyi yaparlar siz de gerçek yüzlerini öyle sanıp aldanırsınız.

Benim yazdigim 18 kisilik kadroya yorum yapmadiniz :sad007:

Baskanda zaten acele etmiyor kendide söyledi zaten.tff yi bekliyor,ya gidecekler ya düsürecekler

acele etmiyo yıllardır söylenen klişe bi laf, gayet uğraşılıyo transferler için. tekrar tekrar diyorum varsayımlarla hareket edersek gelecek sezon çok büyük hüsran yaşarız.

federasyon gidebilir o zaman yabancı sayısı değişir

biz alalım da nasılsa sınırı yükseltmek zorunda kalırlar

....

bunlarla hareket ederse yönetim kusura bakmayın ben bu işi zerre kadar bilmeyen, plansız bi yönetim derim.

ya türkçe yazıyorum neden anlamak istemiyosun :S

sen diyosun ki ligde 34 maç boyunca 2 tane üst düzey oyuncu tribünde otursun, şampiyonlar liginde oynasınlar. aklın biraz alıyo mu sürekliliği olmayan bu oyuncular nasıl şampiyonlar liginde iyi performans versin? ligde rotasyonlu olarak tribüne oturtursun desen bu sefer de takımda iskelet falan kalmayacak, nerden bakarsan bak çöpe gidecek para, bu kadar net. çöpe gidecek para 2 yılda 15 milyon euro, e o paraya ardayı alırsın ya, sanki arda şampiyonlar ligi düzeyinde değil mi. oynamayacak oyunculara para saçarak büyük kulüp olunmuyo

Kafanmı iyi senin? Yaptıgım kadro üzerinden konusuyorum ben o kadroya bakarsan arda zaten var ayrıca bunun fantezi oldugunu bende söylüyorum ama öyle görmek isterim diyorum kapiş?

Ali Dürüst'ün telefonu açmadığını başka bir yerde daha okumuştum.İki alakasız yer tesadüf olamaz bence.

Ya hem calım atabilen dikine dripling yeteneği üst düzey ve aynı zamanda amrabatta olmayan futbol zekası yüksek topçu gelmeyecek mi bize:( oyun sıkıstıgında kanatlara inecek adam istiyorum ya .Drogba olmasa kanatlara inemiyoruz.Begenmediğimiz amrabat bile bu katkıyı yaptıysa iyi bir kanat neler yapmaz ki

Alper Potuk transferini Ali Durustun engelledigini soyluyor

alper potuk transferine bakalım. galatasaray anlaşıyor, oyuncu tamam diyor sonra bir anda fenerbahçe devreye giriyor deniyor ama atlanan bir ayrıntı var. halil ünal telefonla ali dürüst'ü arıyor ancak ulaşamıyor. telefon sürekli kapalı olduğu için muhattabımız dahi yok denilerek fenerbahçe'ye evet deniyor. ali dürüst yeni yönetimde olamayacağını öğrendikten sonra bu transfere acaba taş mı koydu? ünal aysal'a bu şekilde zarar mı vermek istedi? amaç galatasaray sevgisi mi yoksa koltuk sevgisi mi? hepsi böyle albayrak yönetime girecekse para yardımı yapar, otobüs yollar eğer yönetimde değilse verdiğini de geri alır. medya da size şirin görünmek için her şeyi yaparlar siz de gerçek yüzlerini öyle sanıp aldanırsınız.

Fantezilerle yazılmış bir yazı bence özellikle potuk kısmı potuk transferinin olmaması tamamen es es baskanının yavsaklıgından kaynaklanan bir mevzu bu kadar basit

Kafanmı iyi senin? Yaptıgım kadro üzerinden konusuyorum ben o kadroya bakarsan arda zaten var ayrıca bunun fantezi oldugunu bende söylüyorum ama öyle görmek isterim diyorum kapiş?

öyle görmek istiyorum demek, ben galatasaray oynatmayacağı yabancılara para saçsın istiyorum demekle aynı şey, ben kulübümün menfaatini düşünüyorum kusura bakmayın, aynı düşünmemiz mümkün değil.

Bi adam telefonu açmadı diye transfer engellenmez bence.Ali olmadı başkasını ararlar :) İlkçağdamıyız?

Herşey para.

Vala Sayın Başkan bizi bırakmasın febe şikeden düşmese bile artık öle papuç vermiyoruz aziz de farkın da bunun .. Yeterki başkan ve İmparator olsun şu takımda bu en büyük işkence azize için..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt