Talha Koloğlu
Kırmızı Üye
- 13 Haziran 2011
- 2.366
- 22
- 998
Cevap: Transfer Nöbeti
Ne demişki
acaba Ünal Aysal, kamera cekdini bilmeyip mu konusdu?
Ne demişki
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
nuri bizim takımda tek kişinin yerine oynar o da sneijder herhalde kimse nuriyle onu değişmez melo yerine nuri yazan var ya(genel olarak diyorum) zaten nuri melo selcuk yapacagıma oraya hamiti koyarım nuri yerine bari orta sahaya dinamizm getirir(12 km kosuyor her mac) birde performansını arttırırsa cunku saglam kamp yapacak nuriden daha fazla katkı sagla (o bolge icin diyorum)
böyle düşünerek hareket eden kulüp başkanı olmaz, sonra ortada kalırız şampiyonluk hayal olur. tüm planları 6 yabancıya göre yapmak zorundayız, başka bişeyi unutun artık.
Ne demişki
Ne demişki
Benim ölçüm her zaman cl oldugu icin böyle bir kadro görmek isterim benim icin o paralar sokaga atılmamış olurlar cünkü bu seneyi aslında basarılı olarak saymamızdaki en büyük ölcüt cldeki oyunumuz ve ceyrek final görmemiz aksi halde kim bu sene ligde oynadıgımız oyundan memnun
süper analiz ikiside ve okadarda dogru. bu eksisözlükdeki arkadas kim ise baya ne oldugunu ne oynandigini iyi biliyor.
Ünal Aysal: "Hem Aziz Yıldırım hem Fenerbahçe ceza alacak"
Unal Aysal : "“Sürecin sonucunda hem Aziz Yıldırım hem de Fenerbahçe ceza alacak
süper analiz ikiside ve okadarda dogru. bu eksisözlükdeki arkadas kim ise baya ne oldugunu ne oynandigini iyi biliyor.
Baskanda zaten acele etmiyor kendide söyledi zaten.tff yi bekliyor,ya gidecekler ya düsürecekler
ya türkçe yazıyorum neden anlamak istemiyosun :S
sen diyosun ki ligde 34 maç boyunca 2 tane üst düzey oyuncu tribünde otursun, şampiyonlar liginde oynasınlar. aklın biraz alıyo mu sürekliliği olmayan bu oyuncular nasıl şampiyonlar liginde iyi performans versin? ligde rotasyonlu olarak tribüne oturtursun desen bu sefer de takımda iskelet falan kalmayacak, nerden bakarsan bak çöpe gidecek para, bu kadar net. çöpe gidecek para 2 yılda 15 milyon euro, e o paraya ardayı alırsın ya, sanki arda şampiyonlar ligi düzeyinde değil mi. oynamayacak oyunculara para saçarak büyük kulüp olunmuyo
Alper Potuk transferini Ali Durustun engelledigini soyluyor
alper potuk transferine bakalım. galatasaray anlaşıyor, oyuncu tamam diyor sonra bir anda fenerbahçe devreye giriyor deniyor ama atlanan bir ayrıntı var. halil ünal telefonla ali dürüst'ü arıyor ancak ulaşamıyor. telefon sürekli kapalı olduğu için muhattabımız dahi yok denilerek fenerbahçe'ye evet deniyor. ali dürüst yeni yönetimde olamayacağını öğrendikten sonra bu transfere acaba taş mı koydu? ünal aysal'a bu şekilde zarar mı vermek istedi? amaç galatasaray sevgisi mi yoksa koltuk sevgisi mi? hepsi böyle albayrak yönetime girecekse para yardımı yapar, otobüs yollar eğer yönetimde değilse verdiğini de geri alır. medya da size şirin görünmek için her şeyi yaparlar siz de gerçek yüzlerini öyle sanıp aldanırsınız.
Kafanmı iyi senin? Yaptıgım kadro üzerinden konusuyorum ben o kadroya bakarsan arda zaten var ayrıca bunun fantezi oldugunu bende söylüyorum ama öyle görmek isterim diyorum kapiş?