Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Seçim kararından sonraki sürece bakınca başkan hakikaten çok pis ekarte etti irlandalıları.

Irlandalılar ağır kaçmış bence..

Sadece başarıyı kişiselleştirmek isteyen ve camia dışına taşırarak, gereksiz polemik ortamı yaratanlar vardı..

Diyelim masumca..

Tot. şansızlıgı pl de olmak baska ligde olsa yine kalburüstü bir ligde clde banko olurdu

Konu ilk 4 olunca ayrı bi şanssızlık geliyor. Geçen sene Bayern'in finalde nasıl kaybettiği ortada. 4.olmamıza rağmen gidemedik ŞL'ye.Bi de 3 senedir forvet konusunda büyük sıkıntı çekiyoruz. Defoe Pavyluchenko Crouch Keane senesinde bile Bale Lennon taşımıştı bizi. Şimdi Defoe Adebayor var. Defoe çok iyi bir forvet herşeyiyle fakat uzun lig temposunu kaldıramıyor sakatlanıyor.Adebayor zaten tam bir kumar.Hal böyle olunca ligin 2.yarısı puan kayıpları artıyor maalesef. O yüzden sağlam bir forvet almak çok önemli bizim için. Artı David Villa benim şuan dünyada en sevdiğim futbolcu. Galatasaray'a veya Tottenham'a gelirse çok mutlu olucam :)

Irlandalılar ağır kaçmış bence..

Sadece başarıyı kişiselleştirmek isteyen ve camia dışına taşırarak, gereksiz polemik ortamı yaratanlar vardı..

Diyelim masumca..

Koltuk sevdalıları da diyebiliriz.Adnan Öztürk'ü desteklerdim ama o da koltuk sevdalılarından çıktı.

Köksal Bayraktar ; Aziz Yıldırım'ın avukuta bunu da yönetime dahil edeceklermiş, burası soru işareti

Ne derdim olacak. Sadece transfer gelişmelerini merak ediyorum. Ayrıca bugünspor'un kaynakları sağlamdır. O yüzden bir sorayım dedim.

öyle olsun ama bil ki hepimizin derdi Galatasaray ! şu durgun günlerde ufak bir kıvılcımı bile burada paylaşırım dalga geçmek hoş değil ama bu senin sorunun

dün skyt360 kanalında orta saha diye bir spor programı vardı. altan tanrıkulu ve mehmet ayan yorumcuydu. konu alper transferine geldi mehmet ayan aynen şunları söyledi.

"fenerbahçe, eskişehir ile anlaşmaya yakınken hocanın telefonu çalıyor, fatih terim'in. alper yani bir futbolcu bir hocayı yani fatih terim i arıyor ve 'hocam ne olur beni kurtar' diyor" dedi

Lig bittikten sonra Es-es ile GS görüşürken kaçırılmasın diye alperin febeşin gayrımeşru olarak , göz hapsinde tutulduğunu düşünüyorum.

Bize imza atmasını engellemek için..

Bugun tv kanaltürk spor servisiyle aynı calısıyor galiba kanaltürke güveniyorsanız onada güvenebilirsiniz

Sermaye arttırımına bir dava daha açılmış durumda :(

“Şirket hissesi sahibi Mahmut Yıldırım tarafından Şirket kararları neticesinde aldatılarak zarar uğradığı iddiasıyla, İstanbul 36.Asliye Ticaret Mahkemesinde 2013/120 E.dosya nosuyla, Şirket aleyhine şimdilik 5.000 TL talepli tazminat davası açılmıştır.”

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt