Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

USTA dROGBAYI NEDEN TRİBÜNE GÖNDERDİN

Nani ve Frei ile ciddi ciddi görüşülüyor. Takımda Amrabat var ve Kazım dönüyor. Sistemin değişeceği bariz belli. Ya 4-4-2'ye ya 4-2-3-1'e döneceğiz.

Yabancı sınırı kalkmazsa ya 4-4-2'de Sneijder'i , 4-2-3-1'de Drogba'yı keseceğiz.

Bu arada kah kah gülenler buyrun kadronuzu yapın biz de görelim.

Nani ve Frei ile ciddi ciddi görüşülüyor. Takımda Amrabat var ve Kazım dönüyor. Sistemin değişeceği bariz belli. Ya 4-4-2'ye ya 4-2-3-1'e döneceğiz.

Yabancı sınırı kalkmazsa ya 4-4-2'de Sneijder'i , 4-2-3-1'de Drogba'yı keseceğiz.

sneijder'i mi kesecegiz yok selcuk inan'a ingiliz vatandasligi verip keselim olmadi

Melo da bu saydıklarından birisi olmalı bence.

son maçlara bakarsak evet.

ben melo ya kötü demem- iyi bir hazırlık döneminde çok faydalu olur. futbolculuğunada bişey demem.

konuştuğumuz eğer kontenjan sorunu ise;

eboue-sol bek veya melo tribünde oturacak... bana kalırsa melo alınmayacak g.inler oraya takviye edilcek.

sol tarafta veya sağ bekte kullanacağımız oyuncular bakarsak ikiside yabancı olacak..

Re: Transfer Nöbeti

Muslera - Eboue - Chedjou - Semih - Carlinhos - Inler - Selçuk - Frei - Sneijder - Drogba -Burak

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

4-4-2'de Sneijder kesilmez, yine tek forvet ve forvet arkası Sneijder oynar. 4-2-3-1 ben de çok istiyorum ama sanırım sadece Burak giderse o sisteme geçebileceğiz.

drogba veya buraktan birinin kanada yakın olacağı (kanat demiyorum) bi 4231 oynarız bakın görün. skora göre birisi kenara alınıp kerim frei da forma giyer baya. bu yılın en büyük transferi sneijder olacak, geçen yıl topu ayağına aldığında gösteriyodu kendisini, kondisyonu tam olduğunda neler neler yapar düşünün.

yaptık işte; stresli yazınca görmedin herhalde renkdaş..

-------muslera----

-eboue---chedjou---semih---carlinhos/kolorov vs...

--------g.inler--

--hamit---snejder--selçuk---

---------drogba-----

-----bruak---

soguk suyla dus al

sen git çizgi film izle. selçukla meloyu bir tutan adamla futbol değil güreş bile konuşulmaz, spor bilgin sıfır bile değil.

yazıklar olsun senin gibi taraftara, kendi değerine sahip çıkmayıp para için herşeyi yapan bi adama sahip çıkıyosun.

balataları sıyırdı millet

ciddi ciddi drogba ve ws yi kesip üstüne neden olduğunu açıklamaya başlamışlar

ulan sanki m.city yizde 10 tane world class oyuncumuz var

Drogba ve Ws yi tribüne yazanlar kuştur NET !

Re: Transfer Nöbeti

balataları sıyırdı millet

ciddi ciddi drogba ve ws yi kesip üstüne neden olduğunu açıklamaya başlamışlar

ulan sanki m.city yizde 10 tane world class oyuncumuz var

Drogba ve Ws yi tribüne yazanlar kuştur NET !

Kuş ağır kaçmış , drogba ve ws kamp gördükten sonra ben o tribune yazanlari görürüm renkdas. Hepsinin isimlerini alıyorum . Fazla değil birkac ay sonra gorucem yorumlari.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

sen git çizgi film izle. selçukla meloyu bir tutan adamla futbol değil güreş bile konuşulmaz, spor bilgin sıfır bile değil.

yazıklar olsun senin gibi taraftara, kendi değerine sahip çıkmayıp para için herşeyi yapan bi adama sahip çıkıyosun.

hasta misin birader :ka23: bir halttan cakmadigin halde bisey biliyorum falan zannediosun bide car car yaziosun yahu

fetwa: futboldan uzak durasin

yaptık işte; stresli yazınca görmedin herhalde renkdaş..

-------muslera----

-eboue---chedjou---semih---carlinhos/kolorov vs...

--------g.inler--

--hamit---snejder--selçuk---

---------drogba-----

-----bruak---

Nani ve Frei ile görüşülüyor ikisi ile de imza atılma ihtimali yükseldi diyorum hala 4-1-3-2 kadro yapıyorsunuz. Sanırım herkesi memnun edecek tek çözüm yabancı sınırının 8 'e çıkması. Buyrun:

---------Muslera----------

Eboue-Semih--Chedjou-Mathieu

-------Melo-Selçuk--------

Nani-----Sneijder------Frei

---------Drogba-----------

Avrupa'da bahari gormeye alisik olmadigimiz icin taraftarimiz bir sistem ve belli bir onbir gormek istiyor herhalde.

Amac hem ligde hem de Avrupa'da basari ise onemli olan kadronun genisligi ve kalitesidir. Maca gore taktik, rotasyon, butcemizin yettigi en iyi oyunculari transfer etmek hedef olmali artik. Old Trafford'da da, kendi sahamizda lig sonuncusuna karsi da ayni taktik ve onbirle oynamak zorunda degiliz sonucta.

Melo, Burak kalsin, Nani ve Inler de transfer edilsin bence. Futbolda basariliysan para bir sekilde bulunur. Onemli olan elindekini kaybetmeden, istikrarli bir sekilde basarili olmak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt