Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

trasnfer olsun artık yoksa birilerine saydırcam

İddia ediyorum KERİM FREİ Arda Turan'dan daha modern futbola uygun ve potansiyellidir.Adam hızlı bir kere.Resmen akıyor soldan ,top hakimiyeti süper.Tam Ribery tarzı.Alpere üzülmedim ama bunu fener alırsa üzülürüm.

Cevap: AW: Transfer Nöbeti

Futbol'da sistem/Taktik devamligi önemli. Dortmund,Bayern ve Real mesela hep ayni sistem ile oynarlar. CL veya lig sonuncusu olsun farketmiyor.

Onlarin ligleriyle bizim lig ayni kalitede degiller. Onlarin kadro kaliteleriyle bizim kadronun kapasitesi de cok farkli. Verdigin ornekler cok alakasiz bizimle.

Ceza sahasinda alti yedi kisi bekleyen Anadolu takimina karsi da, Old Trafford'da ortasahada bes kisi ile oynayan Manchester'a karsi da ayni taktikle oynamak cok mantikli degil.

Her yazilan onbire o oyuncu nerde, bu oyuncuyu sattin mi diye sormak da ayni sekilde sacma.

Arda yazıp durmayın, gelmeyecek o menejeri yüzünden gelmez.:mad: Gökhan İnler'de alınırsa yazarsınız.

Muhasebeden çıkışını alacaklar:

Gökhan Z. + Çağlar + Aydın + Engin + Ufa + Aykut + Ufuk= 0m

Ceyhun + Kazım + Culio + Batdal = 2m

Elmander + Riera = 5m

Eboue + Dany = 11m

Burak -1/4 = 12m Total=30m

İş başı yapacaklar:

Chedjou=7.5m

Nani= 8.5m

Sinan Bolat =0m

Frei= 3m

Kolarov =6m 4-5 topçu açık var takımda onları da gelince yazarım artık(kadro istikrarı 0 ama belki de canlanabilir takım.)

heralde sabriyi düşünüyorsun sağ bekde.

İddia ediyorum KERİM FREİ Arda Turan'dan daha modern futbola uygun ve potansiyellidir.Adam hızlı bir kere.Resmen akıyor soldan ,top hakimiyeti süper.Tam Ribery tarzı.Alpere üzülmedim ama bunu fener alırsa üzülürüm.

he ok o yüzden 1 kere oynamıyor elin 17 yaşındaki bebeleri dünyada estiririken

Mali kongrede idari anlamda ibra etmezsin olur biter zor işler değil yeter ki yanında güvenilir insanlar olsun.

bursa-ts ve galataaaray 3 lüsü ile zorlar ama ibra edilir. çünkü siyaset destekli bir olay. bjk de bu işte destek çıakcakdır alacakları olduğu için tüpçünün..

köprünün altından çok sular akar doğrudur ama; mevcut sisteme göre adım atmak gerekli öncelikle..

ben şahsen diyorumki önümüzde zaman var seçimdir vs dir.. ama yapmamız gereken yerlileri toplamak.. kimse seçim var galatsaarayda dur bekleyelim demeyecekdir...

kerim frei-jem karacan-hakan calhanoğlu-aykut demir-umut bulut-arda turan-onur kıvrak-nuri şahin-g.inler gibi isimlerin bazıları sözleşme protokol yapılmalı.

sonuçta snejder-muslera-hamit-drogba-eboue ömürlük değiller burak da dahil.. yabancı sınırlamasıda var ise danny-amrabat-riera-elmander olmayacağına göre..

öncelik yerliler yabancı oyuncu transferi zaten hemen oalcak bitecek diye bir konu yok. isim çok ama zamanda çok...

Ciddi bir sakatlık geçirdi diye biliyorum.Ayağına top geldiğinde bir futbolcunun kumaşını görebilirsin,ben ona binaen böyle konuşuyorum.daha 18-19 yaşında ve bu adam 2 senedir konuşuluyor.genç diye 22lik alpere ah vah edildi,bu çocuk daha işin başında.Allah sakatlık vermez de terimin elinde pişerse korkunç patlama yapar.

bursa-ts ve galataaaray 3 lüsü ile zorlar ama ibra edilir. çünkü siyaset destekli bir olay. bjk de bu işte destek çıakcakdır alacakları olduğu için tüpçünün..

köprünün altından çok sular akar doğrudur ama; mevcut sisteme göre adım atmak gerekli öncelikle..

ben şahsen diyorumki önümüzde zaman var seçimdir vs dir.. ama yapmamız gereken yerlileri toplamak.. kimse seçim var galatsaarayda dur bekleyelim demeyecekdir...

kerim frei-jem karacan-hakan calhanoğlu-aykut demir-umut bulut-arda turan-onur kıvrak-nuri şahin-g.inler gibi isimlerin bazıları sözleşme protokol yapılmalı.

sonuçta snejder-muslera-hamit-drogba-eboue ömürlük değiller burak da dahil.. yabancı sınırlamasıda var ise danny-amrabat-riera-elmander olmayacağına göre..

öncelik yerliler yabancı oyuncu transferi zaten hemen oalcak bitecek diye bir konu yok. isim çok ama zamanda çok...

Yani Trabzonlu çok fazla yönetici var Demirören'i indirmek çok zor olmasa gerek. Bu ikisi kalır transferde ağır kaldığımız doğru.

Re: Transfer Nöbeti

Muhasebeden çıkışını alacaklar:

Gökhan Z. + Çağlar + Aydın + Engin + Ufa + Aykut + Ufuk= 0m

Ceyhun + Kazım + Culio + Batdal = 2m

Elmander + Riera = 5m

Eboue + Dany = 11m

Burak -1/4 = 12m Total=30m

İş başı yapacaklar:

Chedjou=7.5m

Nani= 8.5m

Sinan Bolat =0m

Frei= 3m

Kolarov =6m 4-5 topçu açık var takımda onları da gelince yazarım artık(kadro istikrarı 0 ama belki de canlanabilir takım.)

Senin yapacağın muhasebe ile çalıştığını şirketi 1 günde batırırsın.

kerim frei hiç izledinmi??

senin kadrondaki genç oyuncular seçilemezken bu adam seçiliyor oynamadığı halde diyorsun bunuda düşün. bu adamın kumaşı var.

yeni arda dır. siz gözünüzü kapatıp anca nani-roben diyin..

bayern-dortmund-barca bu yüzden sürekli istikrarlı- manu bu yüzden istikrarlı. evet kaliteli yabancılar olsun ama genç yerlileride toparlamak gerek... bu ülkede 6-7 milyon fiyat çekilen oyuncu milli takıma giremezken-oldum havalarında yaşarken. bu admaların fiayatları yarı yarıya ve disiplin-futbol karakteri anlamında daha faydalılar..

Yani Trabzonlu çok fazla yönetici var Demirören'i indirmek çok zor olmasa gerek. Bu ikisi kalır transferde ağır kaldığımız doğru.

danny-amrabat satılır veya kalır demiyorum. mevcut düzende bu adamlar olmayacak ise;

kerim frei gibi kanatta etkili olacak adamları almak gerekli.

danny-amrabat satılır veya kalır demiyorum. mevcut düzende bu adamlar olmayacak ise;

kerim frei gibi kanatta etkili olacak adamları almak gerekli.

Vallaha bu adamlar mevcut düzende oynamayacaksa satmak daha mantıklı. İyi yerli oyuncuları almalıyız ona katılıyorum neyi bekliyor bizimkiler hâlâ anlamış değilima daha chedjou bile bildirilmedi. Kuraldan dolayı mı bildiremiyoruz acaba 10 oyuncuyu geçtiği için.

Arda Turan 17 yaşında nerde esiyordu ve Gs'de kaç yaşında estirmeye başladı ?

ben frei'ya kötü mü dedim. abartmanın ardayla kıyaslamanın lüzümü yok. hızlı çalım atabilen adama modern gözle bakıyorsun senin algı sorunundur bu.

kerim frei hiç izledinmi??

senin kadrondaki genç oyuncular seçilemezken bu adam seçiliyor oynamadığı halde diyorsun bunuda düşün. bu adamın kumaşı var.

yeni arda dır. siz gözünüzü kapatıp anca nani-roben diyin..

bayern-dortmund-barca bu yüzden sürekli istikrarlı- manu bu yüzden istikrarlı. evet kaliteli yabancılar olsun ama genç yerlileride toparlamak gerek... bu ülkede 6-7 milyon fiyat çekilen oyuncu milli takıma giremezken-oldum havalarında yaşarken. bu admaların fiayatları yarı yarıya ve disiplin-futbol karakteri anlamında daha faydalılar..

hasbinallah ne meraklısın hallenmeye birde tonla yazı yazmışsın ben alınmasın mı dedim bizde çok var gerek yok mu dedim?

ne yeni ardası ya adam kerim frei.kalıplarınızı kek yapmakta kullanın.

transfer zamanı daha açılmadı diyenlere şunu söylüyorum;

karşındaki rakip kendi takımını için değil, galatasaary almasında ne olursa olsun diyecek şekilde transfer politakası yürütüyor..

yapman gereken yerli transferleridir. bunun zamanı çok önemli..

senaryo ortaya konmuş arakadaşlar, yabancı sınırlamasını düşürüp galatsaarayı aşağı çekmek;

digitürk bile satılma durumunda kim alacak dersiniz çalık veya şahenk?? yayın kuruluşta artık resmi oalrak fenerli oalcak..

amaç avrupa değil galatasarayı ilerlemesini engellemek. başka bile çıkıp durduk yere demiyor o caza alacak bu ceza alacak diye..

fenerde biliyor bi yerden ceza alacağını ve yöneticilerinin ayrılcağını, o yüzden ben yapamıyorsam kimse yapmasın diye yalkaa anadolu kuluplerinide toplayıp aşağı çekmek...

Vallaha bu adamlar mevcut düzende oynamayacaksa satmak daha mantıklı. İyi yerli oyuncuları almalıyız ona katılıyorum neyi bekliyor bizimkiler hâlâ anlamış değilima daha chedjou bile bildirilmedi. Kuraldan dolayı mı bildiremiyoruz acaba 10 oyuncuyu geçtiği için.

Transfer sezonu başlamadı henüz. Senin dediğin şey de olabilir. Hatta yüksek ihtimalle senin dediğinden dolayıdır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt