Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Yav Kerim Frei'ı kaç kere izlediniz de Arda'dan daha iyi olacak diyorsunuz...

Tamam böyle gençleri değerlendirmekte fayda var, belki tutar ama şimdiden bu kadar uçarsanız yarın bir gün hayal kırıklığına uğrama şansınız yüksek.

Re: Transfer Nöbeti

ben frei'ya kötü mü dedim. abartmanın ardayla kıyaslamanın lüzümü yok. hızlı çalım atabilen adama modern gözle bakıyorsun senin algı sorunundur bu.

hasbinallah ne meraklısın hallenmeye birde tonla yazı yazmışsın ben alınmasın mı dedim bizde çok var gerek yok mu dedim?

ne yeni ardası ya adam kerim frei.kalıplarınızı kek yapmakta kullanın.

Kalıp takmaya nede meraklı bir milletiz. Her futbolcunun kendi özünde yetenekleri vardır. 1 maçını bile izlemeden bir oyuncu için hemen yok yeni Arda, yok yeni Hagi, yok yeni Hakan Şükür gibi saçma sapan kıyaslamalar yapmak çok gülünç bir durum. Sanki her futbolcu başka bir futbolcuya benzemek zorunda. Abartmayı çok seviyoruz.

Yav Kerim Frei'ı kaç kere izlediniz de Arda'dan daha iyi olacak diyorsunuz...

Tamam böyle gençleri değerlendirmekte fayda var, belki tutar ama şimdiden bu kadar uçarsanız yarın bir gün hayal kırıklığına uğrama şansınız yüksek.

arda turan dan daha iyi oalcak. kend isimi ile anılcak.

arda turan ilk çıktığında ansıl hasan şaş muhabbeti yapıldıysa, sonradan messi üzerinden gidilip içine edildiy ise;

şu faktörülerin unutmayın hep

fatih terim-scoot piri-snejder-drogba-kurumsallaşma-istikrar olursa çok yeni ardalar çıakr veya alınan genç oyuncular doğru yönetililerse hem galatasarayın hemde milli takımın kemik kadrosu kuruluru. önemli olan genç atılımlar yapmakdır..

ben 4-5 kere izledim milli maç hariç...

arda turan dan eksik yanı tecrübe ve defansif yönüdür. 19 yaşındaki biri içinde bunlar öğrenilcek şeyler. artısı daha dikine-daha hızlı hareket eden biri..

Beni sevenleri üzmem’

F.Bahçe’den astronomik teklif alan Arda’nın cevabı net oldu.

arda3253.jpg

Geçen yazın çileğiydi ama transferi bir türlü gerçekleşmedi. Yine de Galatasaray ondan, o Galatasaray’dan hiç vazgeçmedi. Eski futbolcu ve günümüzün yorumcusu Sinan Engin önceki akşam canlı yayında kendisi hakkında “Fenerbahçe’nin Arda’ya yıllık 6-7 milyon euroluk bir teklifi var. Arda bunu benim oğlum Oğulcan’a bizzat söyledi” dedi ve bir anda Türkiye’de gündem değişti! Şimdi size AMK aracılığıyla Arda Turan hakkında yaşanan gerçekleri bir bir açıklıyoruz…

8 MİLYON EURO ÖNERİLDİ

Ezeli rakibi Galatasaray’a şampiyonluğu kaptıran Fenerbahçe, Alper Potuk’la yetinmedi ve transfer döneminde yılın bombasını patlatmaya karar verdi. Arda’yı gözüne kestiren sarı-lacivertli yönetim, sezonun ilk yarısında Atletico Madrid’de oynayan Emre Belözoğlu aracılığıyla milli futbolcu ile iletişime geçti. Teklif, dudak uçuklatan cinstendi: 8 milyon euro garanti para ve ayrıca maç başı ücret…

1 SANİYE BİLE DÜŞÜNMEDİ

Ancak Arda Turan teklifi düşünmeden reddetti; “Beni sevenleri asla üzmem ve Fenerbahçe’ye gitmem. Şu an Atletico Madrid forması giyebilirim ama hala Galatasaraylıyım, Galatasaray’ın eski kaptanıyım”

Arda, 8 milyon euroluk teklife 1 saniyede “Hayır” yanıtını vermesine de şöyle açıklık getirdi: “Hemen reddettim ki ‘Fenerbahçe’yi düşündü’ bile demesinler istedim.”

METİN OKTAY’IN İZİNDE GİDİYOR

1957 yılında Fenerbahçe İkinci Başkanı Müslüm Bağcılar, Metin Oktay’a bir çek uzatır ve “Rakamı sen yaz. Yeter ki Fenerbahçe forması giy Metin” der. Zamanında “Ya ben ya Galatasaray” diyen zengin sevgilisini sarı-kırmızılı forma uğruna terk eden Metin Oktay, Fenerbahçe’nin teklifine de “Bizi sevenleri üzmeyelim baba, bizi sevenlere ihanet etmeyelim” yanıtını verir. Metin Oktay gibi Galatasaray’da 10 numaralı forma giyip kaptanlık bandını takmış olan Arda Turan, bu son hareketiyle ‘Küçük Metin’ lakabını hak ettiğini gösterdi.

BİR FENER KLASİĞİ!

Alper Potuk’u yalanlayan ama geçen hafta genç oyuncuya sarı-lacivert çubukluyu giydiren Fenerbahçe Yönetimi bir açıklama da Arda için yaptı. Sarı-lacivertliler, twitter hesabından “Arda Turan’a 7 milyon euroluk transfer teklifinde bulunduğumuz yönündeki haberler gerçek dışıdır. Atletico Madrid’li futbolcu ile ilgili bir transfer çalışmamız bulunmamaktadır” ifadelerini kullandı ama akıllara Fenerbahçe’nin yalanladığı Roberto Carlos, Güiza, Mehmet Topuz ve Krasic geldi.

‘Beni sevenleri üzmem’ | Amk Spor Gazetesi

kerim frei

twente

chelsea 2 maçı

swensea maçlarını izledim. bu bana yeterli..

arda turan ile kıyaslamak yetenek anlamında vereceğidir. 19 yaşındaki bir oyuncu iyi değerledirilirse geçerde bu kadarda basit..

Beni sevenleri üzmem’

arda3253.jpg

Geçen yazın çileğiydi ama transferi bir türlü gerçekleşmedi. Yine de Galatasaray ondan, o Galatasaray’dan hiç vazgeçmedi. Eski futbolcu ve günümüzün yorumcusu Sinan Engin önceki akşam canlı yayında kendisi hakkında “Fenerbahçe’nin Arda’ya yıllık 6-7 milyon euroluk bir teklifi var. Arda bunu benim oğlum Oğulcan’a bizzat söyledi” dedi ve bir anda Türkiye’de gündem değişti! Şimdi size AMK aracılığıyla Arda Turan hakkında yaşanan gerçekleri bir bir açıklıyoruz…

8 MİLYON EURO ÖNERİLDİ

Ezeli rakibi Galatasaray’a şampiyonluğu kaptıran Fenerbahçe, Alper Potuk’la yetinmedi ve transfer döneminde yılın bombasını patlatmaya karar verdi. Arda’yı gözüne kestiren sarı-lacivertli yönetim, sezonun ilk yarısında Atletico Madrid’de oynayan Emre Belözoğlu aracılığıyla milli futbolcu ile iletişime geçti. Teklif, dudak uçuklatan cinstendi: 8 milyon euro garanti para ve ayrıca maç başı ücret…

1 SANİYE BİLE DÜŞÜNMEDİ

Ancak Arda Turan teklifi düşünmeden reddetti; “Beni sevenleri asla üzmem ve Fenerbahçe’ye gitmem. Şu an Atletico Madrid forması giyebilirim ama hala Galatasaraylıyım, Galatasaray’ın eski kaptanıyım”

Arda, 8 milyon euroluk teklife 1 saniyede “Hayır” yanıtını vermesine de şöyle açıklık getirdi: “Hemen reddettim ki ‘Fenerbahçe’yi düşündü’ bile demesinler istedim.”

1957 yılında Fenerbahçe İkinci Başkanı Müslüm Bağcılar, Metin Oktay’a bir çek uzatır ve “Rakamı sen yaz. Yeter ki Fenerbahçe forması giy Metin” der. Zamanında “Ya ben ya Galatasaray” diyen zengin sevgilisini sarı-kırmızılı forma uğruna terk eden Metin Oktay, Fenerbahçe’nin teklifine de “Bizi sevenleri üzmeyelim baba, bizi sevenlere ihanet etmeyelim” yanıtını verir. Metin Oktay gibi Galatasaray’da 10 numaralı forma giyip kaptanlık bandını takmış olan Arda Turan, bu son hareketiyle ‘Küçük Metin’ lakabını hak ettiğini gösterdi.

BİR FENER KLASİĞİ!

Alper Potuk’u yalanlayan ama geçen hafta genç oyuncuya sarı-lacivert çubukluyu giydiren Fenerbahçe Yönetimi bir açıklama da Arda için yaptı. Sarı-lacivertliler, twitter hesabından “Arda Turan’a 7 milyon euroluk transfer teklifinde bulunduğumuz yönündeki haberler gerçek dışıdır. Atletico Madrid’li futbolcu ile ilgili bir transfer çalışmamız bulunmamaktadır” ifadelerini kullandı ama akıllara Fenerbahçe’nin yalanladığı Roberto Carlos, Güiza, Mehmet Topuz ve Krasic geldi.

Arda karakterli bir galayasaraylidir asla feneve gitmez medya bunu her sene yazacak tabi fenevde her sene reklifte bulunacak insallah kume düştuklerinde gorecem onlaro

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

arda turan ilk çıktığında ansıl hasan şaş muhabbeti yapıldıysa, sonradan messi üzerinden gidilip içine edildiy ise;

fatih terim-scoot piri-snejder-drogba-kurumsallaşma-istikrar olursa çok yeni ardalar çıakr veya alınan genç oyuncular doğru yönetililerse hem galatasarayın hemde milli takımın kemik kadrosu kuruluru. önemli olan genç atılımlar yapmakdır..

arda turan dan eksik yanı tecrübe ve defansif yönüdür. 19 yaşındaki biri içinde bunlar öğrenilcek şeyler. artısı daha dikine-daha hızlı hareket eden biri..

Gökhan Töre çıktığında da aynısı söyleniyordu, Sercan Sararer için de...

Bırakın artık her oyuncuyu Arda'yla kıyaslamayı... Arda bir dünya yıldızı bu saydığın isimlerin o kategoriye gelmesi için 100 fırın ekmek yemesi lazım.

Ynt: Transfer Nöbeti

Yeni maradonalar yetistirsek ya

Beni sevenleri üzmem’

arda3253.jpg

8 MİLYON EURO ÖNERİLDİ

1 SANİYE BİLE DÜŞÜNMEDİ

BİR FENER KLASİĞİ!

Yok 18 milyon yıllık, abartacaksanız tam olsun.

Gökhan Töre çıktığında da aynısı söyleniyordu, Sercan Sararer için de...

Bırakın artık her oyuncuyu Arda'yla kıyaslamayı... Arda bir dünya yıldızı bu saydığın isimlerin o kategoriye gelmesi için 100 fırın ekmek yemesi lazım.

ben şahsen ; yorumlarımda da var. ne gökhan töre de sercan sarıer i önemsedim saman alevi gibiler o kadar... yetenekleri var ama oldum havasındalar bu kadar basitt...

ben zaten alıntıladğın yorumumda da yazdım. bu yeteneği almak ve onu değerlendirmek gerektiğini söylüyorum..

direk 11 bile yazmıyorum sonuçtaaa.. bu adamın kumaşı var.. değerlendirecek adamda çok şu anda kulupte..

eğer türkiye içinde 6-7 milyon çekiliyorsa bir oyuncuya- bunun içinde çaba sarf ediyorsak. kerim frei gibi bir adam orda dururken, fatih hocada bunu söylüyorsa beklemenin anlamı yok...

Ya Arda´nin Fenerbahce´ye gidecegini düsünenler hayal görüyordu zaten. Sizin gibi, benim gibi taraftar Arda.

Hikaye yani. Gitsin konussun su Simeone´yle ya. Gitmek istiyorum desin. Bizde alalim iste.

Anderson ilk çıktığında Ronaldinho'dan daha büyük bir olarak lanse edilmişti hani ne oldu ? Hem sen yeni Arda olacak diyordun az önce, şimdi Arda'dan daha iyi olacak diyorsun. Kerim Frei ciddi potansiyeli olan bir oyuncu. Herşeyi zaman gösterecek. Sakatlık ve başka sebeplerden dolayı geçen sezonki yaptığı patlamayı devam ettiremedi. Belkide o da Töre gibi futbol dışı işler ile uğraşıyordur.

alakaya çam demle, 10 dk düşünüp bunu mu bulabildin yazacak ?

adam kapağı yapıştırmış sana üsteleme:yenieek:

Belli ki psikolojij bozuk.

10 dakka ben oturup acaba ne dicek ay ne desem diye mi beklicem.

Azicik akilli olsan hintlerden ne oldgnu anlardin.

Ayrica muhabbete atlyrsnda birseyden haberin yok.

Orda ben ardayla kiyaslanip ondan ustun gozktren zihniyete dedim.

Potansiylle ust duzey oyncu karsilastirmasi.

Kapis

Cevap: Ynt: Transfer Nöbeti

Belli ki psikolojij bozuk.

10 dakka ben oturup acaba ne dicek ay ne desem diye mi beklicem.

Azicik akilli olsan hintlerden ne oldgnu anlardin.

Ayrica muhabbete atlyrsnda birseyden haberin yok.

Orda ben ardayla kiyaslanip ondan ustun gozktren zihniyete dedim.

Potansiylle ust duzey oyncu karsilastirmasi.

Kapis

adam diyorki kerimin kumaş iyi iş yapar, sen diyorsun ki öyle olsa 11 oynar 17 yaşında millet yardırıyor

adam yine kapağı takmak için diyor ki arda ne yapıyor du 17 yaşında

kapiş ?

Ya Arda´nin Fenerbahce´ye gidecegini düsünenler hayal görüyordu zaten. Sizin gibi, benim gibi taraftar Arda.

Hikaye yani. Gitsin konussun su Simeone´yle ya. Gitmek istiyorum desin. Bizde alalim iste.

aynen onur...

hala yabancı sınırlaması kalkmadan hayal peşindeyiz..

bu dönemde seçime kadar yapılması gerekenleri yapalım. sonra yabancı sınırlaması kalkıyormu-çıkıyormu-tffmı gidiyor diye düşünürüz..

yerli oyuncu dışında ben bişey düşünmüyorum şu anda.. ünal aysalda seçileceğine göre- hoca da bazı isimleri verdiğine göre. önce kolaydan başlayalım seçim sonrası zorlara daha sağlam yönetimle adım atılır..

geçen senede bunu yaptık melo melo diyip diğer transfer gündeminin içine ettik. (melo değil mevzu 1 oyucuya takılı kalmak)

Şikeci ezikler ciddi ciddi onlara gideceğini düşünüyor enayiler. Arda freeoğlu gibi satılık futbolcu değil. O camiada anca satılık topçular oynar.

ben şahsen ; yorumlarımda da var. ne gökhan töre de sercan sarıer i önemsedim saman alevi gibiler o kadar... yetenekleri var ama oldum havasındalar bu kadar basitt...

ben zaten alıntıladğın yorumumda da yazdım. bu yeteneği almak ve onu değerlendirmek gerektiğini söylüyorum..

direk 11 bile yazmıyorum sonuçtaaa.. bu adamın kumaşı var.. değerlendirecek adamda çok şu anda kulupte..

eğer türkiye içinde 6-7 milyon çekiliyorsa bir oyuncuya- bunun içinde çaba sarf ediyorsak. kerim frei gibi bir adam orda dururken, fatih hocada bunu söylüyorsa beklemenin anlamı yok...

Tamam zaten kimse alınmasın demiyor ki, fiyatı uygunsa elbette denenir.

Ama şu aşamada Arda'yla kıyaslamak, üstüne de ondan iyi olacak demek saçma.

adam diyorki kerimin kumaş iyi iş yapar, sen diyorsun ki öyle olsa 11 oynar 17 yaşında millet yardırıyor

adam yine kapağı takmak için diyor ki arda ne yapıyor du 17 yaşında

kapiş ?

Adam arda dan daha modern diyor toplamda 7 den fala mac yapmamis adama. Sen karsilastirna yerinde tuvalete gidiyorsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt