Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

engin talü vizyonsuzluk ve saçmalık lafları için teşekkürler..

izledinmi diyorsun; izledim diyorum

17 yaşında yedek oturuyor diyorsun, kapak takıyorlar

vizyonsuzluk diyorsun;vizyonu televizyon zannedeiyorsun galiba

saçmalık diyorsun;sebeplerini nedenleri yazıyorum, fikir üreteceğine fikrime hakeret ediyosun.

sana uymuyorsa uymaz ne yapayım...

:SS::SS:

umarım bu pıres konusnda basımıza bi iş gelmez

sözleşme sağlamsa oynamadan bıle alır o parayı,sözlesmeyı kım feshetmiş ,kim sözleşmeye sadık kalmamış o onemlı

frei'yi bekliyenler kaynak kim

inleri bekliyen ben bi umut olarak bekliyorum kaynagım yokta :sad007:

umarım bu pıres konusnda basımıza bi iş gelmez

sözleşme sağlamsa oynamadan bıle alır o parayı,sözlesmeyı kım feshetmiş ,kim sözleşmeye sadık kalmamış o onemlı

O zamanlar dört gözle bekliyorduk bu adami. Madem sözlesme imzalandi, niye gelmedi? Kim bunun sorumlusu?

Böyle sacmalik duymadim, görmedim bugüne kadar.

Ynt: Transfer Nöbeti

engin talü vizyonsuzluk ve saçmalık lafları için teşekkürler..

izledinmi diyorsun; izledim diyorum

17 yaşında yedek oturuyor diyorsun, kapak takıyorlar

vizyonsuzluk diyorsun;vizyonu televizyon zannedeiyorsun galiba

saçmalık diyorsun;sebeplerini nedenleri yazıyorum, fikir üreteceğine fikrime hakeret ediyosun.

sana uymuyorsa uymaz ne yapayım...

:SS::SS:

Ya bak renktas simdi olay su.

Bu adamin 3 tane avrupa ligi ve milli takim macindan baska maci yok. Ve herif yarm sezon cardiffe gtti geldi ve kac yildr fulhamda oynamiyor adam gbi. Sen bu adami bu haliyle arda dan daha fazla modern futbola uygn goryrsn. Gelms ardanin 17 yasindaki zamanindan bahsediyorsun sacma sapan manipasyonlar.

Arda kerine gore kat ve kat modern futbola yatkin bi oyuncu. Yeni sistemde bilmem farknda misin cok yonlu adamlar revacta. Mata silva falan bildn mi. Kerim daha cok hizi ve fuleli oynuyla dkkat cekti ve ardadan cok farkli bir adam. Simdi sana burda ardayi anlatmiyim. Oyun yapisi kafa yapisiyla cok daha ustun ve hep oyle olcak cunku arda 19unda da boylydi.

Bu arada kerm 19 yasnda arda o siralarda gs de oynuyordu sanrm. Senn yptgni yaptm pek alakasiz ama olsn.

O zamanlar dört gözle bekliyorduk bu adami. Madem sözlesme imzalandi, niye gelmedi? Kim bunun sorumlusu?

Böyle sacmalik duymadim, görmedim bugüne kadar.

Bülen Tulun ile Fransız futbolcu arasında indirim konusunda uzun süre pazarlık yapıldı. Galatasaray daha önece verdiği rakamda sabit kalınca, Pires'te belirlediği fiyatından aşağı inmeyeceğini söyledi.

Bülen Tulun hemen İstanbul'u aradı ve yönetimden biraz daha yukarı çıkmasını istedi. Yönetim rakamda biraz daha yukarı çıkarınca, Pires'te sabit kaldığı rakamdan aşağı indi ve anlaşma sağlandı.

:lol::lol::lol:

CİHAN HABER AJANSINA göre 21.14 saatli haberine göre PİRES GALATASARAY'ımızda.................

3 YILLIK SÖZLEŞME İMZALANMIŞ....

Hukukçuyum ben pires olayını netleştiewyim biraz. Ortada bir sulh anlaşması var.Yani pires-songla ilgili bir konuda uyuşmazlık varmış.galatasaray ve bu oyunccuları temsilen bruno oturup bir bedel karşılığında Galatasaray'dan uyuşmazlık konusu taleplerinden vazgeçeceğini taahhüt etmiş.Şimdi ise bruno diyor ki"bizim yaptığımız o sulh anlaşması geçersiz.(bu geçersizliği dayandırdığı gerekçe açıklanmamış) dolayısıyla hem bu geçersizlik sebebiyle bana tazminat vericeksiniz,hem de sulh öncesindeki uyuşmazlık konusu talebimi faiziyle vereceksiniz. " brunonun davayı açma dayanağını bilmediğimizden yorum yapamayız.misal sulh anlaşması gereğince kulübün ödemesi gerektiği bir mebla varsa ve ödemediyse ,bu sebeple dava açmış olabilir.inşallah yükümlülüklerimize uymuşuzdur.

Orhan kardeşim Chedjou'nun Serdar ve Ömer'den daha iyi olduğunu inşallah sen de geldiğinde göreceksin.Ama ben rotasyon adına bir Türk stoper daha bekliyorum.Dany iyi hoş da onun yerine maalesef bir Türk stoper almalıyız.kadro dışında chedjounun sakat cezalı olması ı beklerse Dany'nin maç eksiğiyle daha çok risk arzedeceğini düşünüyorum.

Daha iyi olduğunu söledim zaten ama yinede türk almalıydık bence bro

-----------------muslera------------------------

eboue---semih---chedjou----carlinhos

--------------hamit---selçuk------------------

burak----------sneijder---------emre/engin/yekta

-------------------drogba-----------------------

bu takim kolay kolay gol yemez ve tam formda bi sneijder bu takimi uçurur. Burak gizli forvat gibi sağdan sarkar defans arkasina. Eboue ve carlinhos kanatlardan çöker rakibin üstüne. Defansimiz zaten kaya gibi olur. Hamit orda topu oyuna iyi sokar selçukla. Süper dengeli bi takim oluruz bence. Emre/engin/yekta dan hangisi oynasa dinamo görevi görür.

Cevap: Ynt: Transfer Nöbeti

Bu adamin 3 tane avrupa ligi ve milli takim macindan baska maci yok. Ve herif yarm sezon cardiffe gtti geldi ve kac yildr fulhamda oynamiyor adam gbi. Sen bu adami bu haliyle arda dan daha fazla modern futbola uygn goryrsn. Gelms ardanin 17 yasindaki zamanindan bahsediyorsun sacma sapan manipasyonlar.

Arda kerine gore kat ve kat modern futbola yatkin bi oyuncu. Yeni sistemde bilmem farknda misin cok yonlu adamlar revacta. Mata silva falan bildn mi. Kerim daha cok hizi ve fuleli oynuyla dkkat cekti ve ardadan cok farkli bir adam. Simdi sana burda ardayi anlatmiyim. Oyun yapisi kafa yapisiyla cok daha ustun ve hep oyle olcak cunku arda 19unda da boylydi.

Bu arada kerm 19 yasnda arda o siralarda gs de oynuyordu sanrm. Senn yptgni yaptm pek alakasiz ama olsn.

Arda 20 yaşında manisadan döndü.

Cevap: Ynt: Transfer Nöbeti

kaç yıldır oynamıyormu? adam sakatlık geçirdi. en son swensea maçında oynadı. 17-19 yaşındaki futbolcunun kaç maçına göre değerlendirme yapıcam peki...

cardiiff gönderdiler geri geldi sonra.. martın jol bu adam için fulhamın geleceği diyor...

arda ile alakası yok diyorsun, bende diyorum ki mevki anlamında arda ile aynı özelliklere sahip. yetenek-teknik-zeka var onun gibi olur-olacak ve daha iyi yerlere gelecek diyorum doğru yönlendirme ile. bunu fatih terim izlettirdi biz buralardan geçen yıldan beri konuşurken 1 yıldız izleniyor diyor.

bu benim vizyonumsa-fatih terimin bu adamı istemesidemi vizyonsuzluk. kendini geliştirir ise diyorum, bana görede bu çocukda o adımları atacak ve üst düzeye gelecek imajı-hissi-kalitesini gördüm diyorum.

bana fikirle cevap versen eyvallah ayrıca...

Daha iyi olduğunu söledim zaten ama yinede türk almalıydık bence bro

Ömer-semih kırılgan olurdu bence milli takımın hali malum :/ şampiyonlar liginde bi chedjou ayarında adam şart bence.serdarı fmden biliyorum sadece, yorum yapmıym bikaç kere izledim.ama gönül isterki şimdi bir de ömer alınsın en azından ligde rotasyon yaparız derni olmayan iç saha maçlarında semih-ömer geçit vermez.

Hukukçuyum ben pires olayını netleştiewyim biraz. Ortada bir sulh anlaşması var.Yani pires-songla ilgili bir konuda uyuşmazlık varmış.galatasaray ve bu oyunccuları temsilen bruno oturup bir bedel karşılığında Galatasaray'dan uyuşmazlık konusu taleplerinden vazgeçeceğini taahhüt etmiş.Şimdi ise bruno diyor ki"bizim yaptığımız o sulh anlaşması geçersiz.(bu geçersizliği dayandırdığı gerekçe açıklanmamış) dolayısıyla hem bu geçersizlik sebebiyle bana tazminat vericeksiniz,hem de sulh öncesindeki uyuşmazlık konusu talebimi faiziyle vereceksiniz. " brunonun davayı açma dayanağını bilmediğimizden yorum yapamayız.misal sulh anlaşması gereğince kulübün ödemesi gerektiği bir mebla varsa ve ödemediyse ,bu sebeple dava açmış olabilir.inşallah yükümlülüklerimize uymuşuzdur.

Bu Bruno Heiderscheid cakalin biri. Ribery´yi de kacirmisti. O zamanlar da atip tutuyorduk ama adam istedigini almisti.

Daha detayli bir aciklama yapmali yönetim acikcasi. 13 Milyon Euro az para degil. Nani yatar valla :)

Re: Transfer Nöbeti

Ardanın açıklaması benim değil.Ayrıca kilona dikkat etmez antreenman programlarını aksatırsan anatomik yapının izin verdiği azami hıza erişemezsin.Ardanın bizdeki halini hatırlasana :) bayılıyodu en son.Ardanın oyunununda hız önemli değil demişsin , güldüm :) Arda kanatta da forvet arkasında da oynuyo.topla dribling yapan ,topu iyi süren bir adam için hız önemli değil demen büyük gaflet.messi de ardayla aynı mevkilerde oynuyo,o da hızlı olmasa da olur öyle mi ?

Arda sürekli topu aldığında hızına güvenip yardıran bir oyuncu değil. Top sürüşü, çevikliği ve zekası ile yardırıyor. Istediği zaman oyunu soğutuyor ve zaman zaman etkili pasları verebiliyor. Ben topu iyi süren bir adam için hız önemli değil demedim. Arda'nın oyununda sürat o kadar önemli bir etken değil dedim. Asıl benim ne demek istediğimi anlayamaman gülünç bir durum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt