Cevap: Ynt: Transfer Nöbeti
19
Arda 20 yaşında manisadan döndü.
19
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Arda 20 yaşında manisadan döndü.
kaç yıldır oynamıyormu? adam sakatlık geçirdi. en son swensea maçında oynadı. 17-19 yaşındaki futbolcunun kaç maçına göre değerlendirme yapıcam peki...
cardiiff gönderdiler geri geldi sonra.. martın jol bu adam için fulhamın geleceği diyor...
arda ile alakası yok diyorsun, bende diyorum ki mevki anlamında arda ile aynı özelliklere sahip. yetenek-teknik-zeka var onun gibi olur-olacak ve daha iyi yerlere gelecek diyorum doğru yönlendirme ile. bunu fatih terim izlettirdi biz buralardan geçen yıldan beri konuşurken 1 yıldız izleniyor diyor.
bu benim vizyonumsa-fatih terimin bu adamı istemesidemi vizyonsuzluk. kendini geliştirir ise diyorum, bana görede bu çocukda o adımları atacak ve üst düzeye gelecek imajı-hissi-kalitesini gördüm diyorum.
bana fikirle cevap versen eyvallah ayrıca...
Bu Bruno Heiderscheid cakalin biri. Ribery´yi de kacirmisti. O zamanlar da atip tutuyorduk ama adam istedigini almisti.
Daha detayli bir aciklama yapmali yönetim acikcasi. 13 Milyon Euro az para degil. Nani yatar valla![]()
Bu Bruno Heiderscheid cakalin biri. Ribery´yi de kacirmisti. O zamanlar da atip tutuyorduk ama adam istedigini almisti.
Daha detayli bir aciklama yapmali yönetim acikcasi. 13 Milyon Euro az para degil. Nani yatar valla![]()
-----------------muslera------------------------
eboue---semih---chedjou----carlinhos
--------------hamit---selçuk------------------
burak----------sneijder---------emre/engin/yekta
-------------------drogba-----------------------
bu takim kolay kolay gol yemez ve tam formda bi sneijder bu takimi uçurur. Burak gizli forvat gibi sağdan sarkar defans arkasina. Eboue ve carlinhos kanatlardan çöker rakibin üstüne. Defansimiz zaten kaya gibi olur. Hamit orda topu oyuna iyi sokar selçukla. Süper dengeli bi takim oluruz bence. Emre/engin/yekta dan hangisi oynasa dinamo görevi görür.
yönetim işini bilir. gerekli evrakalr vs diyor açıklamanın altında. hiç bir dayanğı bulunmuyor diyor..
o anlaşmayı yapan veay yaptıran oyuncu ile konuşan bülent tulundur..
bülen tulun bu konudan haklı çıkabilir ama bu adnan polat olayından sonra 2.kazığı olur galatasaray a
Yerli kontenjanini düşünürsek naniyi alirsak türkiyede bölye oynariz;
-----------------muslera-------------------------
hamit---semih-----shedjou----carlinhos
-------------------selçuk-------------------------
nani--------------sneijder---------------emre
-----------burak--------------drogba---------
buna manu tipi diziliş derler takimin tamami ayağinda top tutan adamlar. Topu kovalamaya gerek yok hiç.
Adam kac ay once sakatti ve cardiiffte ilk yarida mac yapti yanls hatrlmyrsam.
Ardayla tek ortak yani ardaninda sol tarafta oynuyor olmaso ama arda bundan cok daha fazlasi. Farkli tip oyuncular. Ardanin teknigine paslarina oyun gorusunu oyun rahatlatnazina takim savunmasina yardim seviyesine kerim ulasamaz. Ardada kerimin hizina dikine calimlarina seriligine ulasamaz. Tek sorun ardayi isin icine sokmam.
Kerimin tabiki alinmasi taraftariyim ama ne ardayla kiyaslanir ne baska bisiyle
Olay nedir beyler bruno makheme 13 milyon?
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
kıyaslamayı ben yapmak zorunda kalıyorum. nasıl biri bu bu özellkikeri ile arda gibi hatta ondan iyi olacak diyorum. bunu söylerken sürekl üzerime geliyorsunuz..
arda genç yaştan çıkıp bugunkü haline gelip ismi söylenirken yıldız denmesini
kerim frei doğru atılımlar yaparsa arda dan daha iyi bir yıldız potansiyeli var anlamında kullanıyorum..
yani yerli messi arda derken oyuncuyu ezmek için değil onura etmek için söylensede beklenntileri onun gibi yapmak saçma olur..
yeni arda derkende o kanatta uzun zamandır beklediğimiz ritimi-teknik-zekyı kazandırabilceğini düşündüğüm için söylüyorum..
bu benim suçum değil, yıllardır dillere işlemiş yeni hagi-yeni taffrel- yeni hakan şükür- yeni alex vs vs..
bir kaç yorumumda belirtim, kıyaslama olacaksa bunu arda nın üzerinden oynadığı mevkiden yapıyorum. daha sonra zaten kendi ismi ismi ile gönüllerimizde yer edecekdir. ben bu ışığı görüyorum..
buna manu tipi diziliş derler takimin tamami ayağinda top tutan adamlar. Topu kovalamaya gerek yok hiç.
Ayranı fazla kaçırıp mı yaptın bu kadroyu ? Her maçı karşılıklı bol gollü kaybederiz bu kadro ile.
arkadaş bu kerım zıdane nmı yoksa bızmı bılmıyoruz
sercan saraer neler denılıyordu ne oldu