Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

[video=youtube;zYCKvawMGQ4]https://www.youtube.com/watch?v=zYCKvawMGQ4[/video]

Robin van Persie

BLV9iHbCIAIU8Jh.jpg

uule q7 mi kaldı... biz fenere cayenne futbolcu istiyokkk:lol:

vurmayınn:SS:

Ünal Aysal bir yıl daha başkanlık yapacak ardından koltuğu eski yönetici Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül'e bırakacak. (Akşam) :SS:

Mevcut kontenjan sisteminde Quaresma transferi büyük sacmalik zaten. Kadro kurmak icin sekilden sekile giriyoruz zaten.

Quaresma´yi alacagima Kerim Frei´yi alirim, kafamda rahat olur. Gercekten gerek yok.

şu listeti açıklasada başkannn, seçime konuşssak

anladıkki transfer filan yok...

umut bulut ve kerim frei dışında oyuncu beklemeiyorum kısa sürede.

olur ise bugun belki kerim frei milli maçtan sonra bişeyler çıkar...

Hakan Gündoğar ; Ahmet bulut quaresma 'ınn menajeri değil. Eski menajeri olarak görüşlerini belirtmiş. Yanlış anlaşılma olmasın.

mustafa sarigül aysaldan sonra baskan olursa en dogru secim olur. güclü devlet adamidir yilardir kendisi. yakisir Galatasarayimiza bence.

bizim taraftara laf anlatmak vallahi güç.beyler yabancı sınırını unutmayın.zaten şu aşamada elde olan yabancılar kadroda olduğundan ne q7 nede nani gelir.nede yabancı sol bek veya adını ne koyarsanız işte.bu takımdan ujfa- elmander-riera-halen sözleşmesi devam eden bir türlü kurtulamadığımız culio olduğu sürece yabancı transferler ertelenir.melonunda alınıp alınmayacağı belli değil.yönetim ve teknik heyet gökhan inler ve bir umut gerçekleşmesini umduğu ardanın üstünde yogunlaşmış durumda.kaynak nedir diyede sormayın bu benim şahsi görüşüm.ve de eminim

Q7 haberleri filan çıktığına göre Nani trasnferi pek olmayacak gibi ne zamandır duyum da yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt