Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

hm napiyo mesela bender. dinliyorum

Bender ne yapıyor bi kere adam sahaya çıktığında ne oynayacağını biliyorsun. Gidip kimseye tükürmeyeceğini biliyorsun, çok önemli bi maçta takımını yok sebeple yalnız bırakmayacağını biliyorsun. Yetmedi adam daha 24 yaşında ŞL finali oynayan takımın orta sahasında rotasyonda yer alıyor. Onu kesen adam da İlkay şuan dünya devlerinin takibinde.

Bender 10 üzerinden 6,5'luk bir orta saha diyelim, biliyoruz ki bu adam bütün sezon 6 ile 7 arasında performans sergiliyor. Melo 10 üzerinden 8'lik futbolcu diyelim sizi üzmemek için, Melo bütün sezon 3 ile 9 arası performans sergiliyor. Melo'nun sezon ortalamasına baksan maçlarda bok gibi oynadığını siz de görüceksiniz aslında.

Bütün sene yatıp son 10 maçta top oynayan herifi takımın en kritik parçası yaptınız ya direk o hareketlerine tav oluyorsunuz işte başka bişey değil. Selçuk İnan gibi bir adamın yanında oynamanın ekmeğini çok güzel yiyor Melo.

Şimdi çıkar birileri der ki adam geç alındı ondan forma giremedi, e ulan bu adamı 1 ay geç aldık diyelim bu herif 6-7 ay sahada gezdi ya ruh gibi. Beğenmediğiniz Yekta kesmeseydi Melo'yu şampiyonlar liginde gruptan falan çıkamamıştık.

Hacım imparator bilir işini,elinde alternatif olsun da halleder o en iyileri oynatır.şampiyon kadro diyosun da hiçbirimiz bu takımdan drogba gelene kadar memnun değildik iyi hatırla.fener ve bjk rezil olmasa kaç kere puan kaybettik .avrupada zirve istiyosak bu atılımları yapmak şart.ayrıca unutma ki iskeleti bozmuyorum.muslera-semih-selçuk-drogbayı koyarsın sağıana soluna düzersin milleti.kaldı ki arda bu kulübün çocuğu uyum sorunu olmaz.alışırlar şampiyonlar ligine kadar.

memnun olmamizin sebebi en azindan benim acimdan takim savunmasindaki zafyietimizdi. buda bek olmayan ve posisyon hatasi ile rekorlar kitabina gire bilen riera ile dany ye bagliyorum . bide bizimkiler yaptiklari yalanci savunma anlayisina gicik kaptim. adami mesafede tutuk zart zurt devamli. kimse kolay kolay adamin üstüne bir gideyim top kapayim derdinde degildi. bir amrabat ve selcuk ile melo yapiordu bunu. faul yapiorlardi yapmiyorlardi ama öyle uzakdan yalanci savunma yapmiyorlardi. bizim arka dörtlünün hepsi bekle gör savunmasi yapiordu ve görüyorlardi aynayi konyayi zaten :(

arka tarafin öndekilere güven vermiyorsa sen önde top kaptirirsam golü yeriz belki telasina kapalirsin ister istemez. arkan güvenli degilse öndekilerde güvensiz oynar malesef. drogba bunu degistirdi cümkü adam takima yürek pompaladi resmen. sampionlugun en büyük mimaridir bence drogba bu sene varligi ile.

Muslera

Eboue - Semih - Chedjou - HAYVANİ SOL BEK

Hamit - Selçuk - Nuri

Sneijder

Drogba - Burak

Gökay bırak şu kanatsız taktiği ya.olmuyo abi işte avrupada bu taktik.real maçlarınınn birinci yarılarını,schalke maçlarını düşün.ikincş schalke maçı deme şimdi orda çektiğimizi Allah bilir ikinci yarı musleraya dua ettik.

hücumcu sol beklerin olursa (eboue, carlinhos gibi) fistik gibi isler bu sistem

ne zaman 3'lü orta sahaya gectik, takim hem ofansif hem defansif anlamda daha iyi islemeye basladi

skora göre mac icinde degisiklikler yapipi kanatli sisteme dönebilirsin

Bender ne yapıyor bi kere adam sahaya çıktığında ne oynayacağını biliyorsun. Gidip kimseye tükürmeyeceğini biliyorsun, çok önemli bi maçta takımını yok sebeple yalnız bırakmayacağını biliyorsun. Yetmedi adam daha 24 yaşında ŞL finali oynayan takımın orta sahasında rotasyonda yer alıyor. Onu kesen adam da İlkay şuan dünya devlerinin takibinde.

Bender 10 üzerinden 6,5'luk bir orta saha diyelim, biliyoruz ki bu adam bütün sezon 6 ile 7 arasında performans sergiliyor. Melo 10 üzerinden 8'lik futbolcu diyelim sizi üzmemek için, Melo bütün sezon 3 ile 9 arası performans sergiliyor. Melo'nun sezon ortalamasına baksan maçlarda bok gibi oynadığını siz de görüceksiniz aslında.

Bütün sene yatıp son 10 maçta top oynayan herifi takımın en kritik parçası yaptınız ya direk o hareketlerine tav oluyorsunuz işte başka bişey değil. Selçuk İnan gibi bir adamın yanında oynamanın ekmeğini çok güzel yiyor Melo.

Şimdi çıkar birileri der ki adam geç alındı ondan forma giremedi, e ulan bu adamı 1 ay geç aldık diyelim bu herif 6-7 ay sahada gezdi ya ruh gibi. Beğenmediğiniz Yekta kesmeseydi Melo'yu şampiyonlar liginde gruptan falan çıkamamıştık.

1- bender melo'nun sol tassagi olamaz

2- melo bu sezon 2 3 mac haric her mac cok iyi oynadi, siz maclari radyodan dinlediginiz ve forum trendlerine uydugunuz icin melo'ya bok atmaktan baska birsey yapmiyorsunuz

3- melo lig baslamadan 1 saat once transfer edildigi icin sezon basinda fizik sikintisi cekti, baska asla bir sorunu olmadi. tukrumedigi halde de ceza aldi bide hainlik ediosunuz ha

4- melo'ya yatti diyen adam 300 rekat tovbe namazi kilsin

5- 6-7 ay sahada gezdi dedigin icin seni ciddiye almak mumkun degil.

hdi EYVALLAH

nuri insallah gelr 1. dortmund zamanlarinda izleyenler herifin nelere kadir oldugunu gormustur 2. bir selcuk inan'i kim ISTEMEZ HA

2. sekçuk olur diyecek kadar abartmamak lazım.

Ama defansta olmasa da, Ataklarda hamitten daha etkili olacağı kesin gibi.

ashley cole niye gelsin bize daha yeni sözleşme uzattı 15 milyon pound brüt maaşı

ya katiliyorum yazina simdi acikcasi ama basdan istikrar konusunuda katarsak bender daha iyi deseydin kimse sesini cikartmazdi herhalde :D

Melo kalite olarak her yönden daha iyidir. sen 8 vermisin ben 9 veirim meloya ama bencede isktikrar ve disiplin tavirlarindan dolayi bu genel oran baya düsüyor. simdi son maclarda saha icinde disiplinli tavirlari sergiliyor ama ismi türkiyede bir kere cikmis 8e inmez bidaha 7ye gibi bir sey var meloda.

bide tükürüme olayina girmek istemiyorum. Dinine Allaha belkide senden bende daha bagli olan insan aTanrisi üzerine yemin ediyorsa tükürmedim diye ben inanirim o adama ki görüntülerde de türkürdügünü görünmüyor.

gönlümden gecen kadro su:

----------muslera-----------

eboue-dany-chedjou-carli

-----------melo--------------

------selcuk---inler---------

-----------sneijder----------

-------burak--drogba------

gekas trabzonla ön protokol yapmış diyorlar

2. sekçuk olur diyecek kadar abartmamak lazım.

Ama defansta olmasa da, Ataklarda hamitten daha etkili olacağı kesin gibi.

selcuk kadar olmaz diyorsun ama bir dortmund taraftariyim ben almanyada ve bir cok macinida giderim son 20 senedir imkanim oldukca. Selcuk ve nurinin özelikle baya baya yakin birbirine. nurinin ilk dortmund zamanindan konusuyorum ama ben. ordan bir ayrildi kimyasi bozuldu cocugun resmen.

2- melo bu sezon 2 3 mac haric her mac cok iyi oynadi, siz maclari radyodan dinlediginiz ve forum trendlerine uydugunuz icin melo'ya bok atmaktan baska birsey yapmiyorsunuz

3- melo lig baslamadan 1 saat once transfer edildigi icin sezon basinda fizik sikintisi cekti, baska asla bir sorunu olmadi. tukrumedigi halde de ceza aldi bide hainlik ediosunuz ha

hdi EYVALLAH

bender muhabbetine girmeden fikrimi söyleyeyim.. melo son 2 aydır dogru duzgun performans gösterdi bunu hepimiz biliyorum.. evimde ligtv var radyodan veya trendlerden takip etmediğimi belirteyim :yenieek:

hdi EYVALLAH

benderi küçümseme.hele sezonun 25-30 maçında saç baş yoldurmuş meloyla hiç karşılaştırma. baktığınız zaman ne bir hızı ne de olağanüstü bir tekniği yok benderin. ama doğru zamanda doğru yerde olmanın doğru koşuyu yapmanın kitabını yazar.mücadele gücü yüksek ve stand tackle'ı son derece iyi. geleceğin en iyi orta saha oyuncularından biri olmaya aday futbolcudan bahsediyoruz.sende burda kahve ağzıyla futbol konuşuyorsun.adamın değeri bugün 15-20 milyon euro.disiplinli efendi çalışkan herşeyden önce almanların yeni jenarasyonun yıldızlarından biri.

Hacım imparator bilir işini,elinde alternatif olsun da halleder o en iyileri oynatır.şampiyon kadro diyosun da hiçbirimiz bu takımdan drogba gelene kadar memnun değildik iyi hatırla.fener ve bjk rezil olmasa kaç kere puan kaybettik .avrupada zirve istiyosak bu atılımları yapmak şart.ayrıca unutma ki iskeleti bozmuyorum.muslera-semih-selçuk-drogbayı koyarsın sağıana soluna düzersin milleti.kaldı ki arda bu kulübün çocuğu uyum sorunu olmaz.alışırlar şampiyonlar ligine kadar.

Bu dediğini ben geçen sezonun ilk yarısından beri söylüyorum renktaş, bu takım belki şampiyon oldu ama gerçek anlamda yenilenmeye de ihtiyacı var, çünkü istikrarlı bir takım değil, özellikle iç sahada ki coşkusunu dış sahaya taşıyamayan, genel anlamda ağır oyunculardan oluşan bi takımız..Bunun yanında ağır da düşünen bi takımız..Bu sene tatmin edici kaç tane maç oynadık desen iki elin parmaklarını geçmez, hatta bir maçın tamamına yayabildiğimiz iyi oyun hatırlamıyorum ben, hep bölüm bölüm iyi oynadık bu sene..

Yani Sneijder ve Drogba gelene kadar mıy mıy mıy paslaşmalar, son pası verirken 10 dakika düşünmeler,ileri uç elemanlarının pas oyununa yabancı kalması, savunma arkasına top atmaktan başka hücum planı üretememek vs. gibi etkenlerle hani neredeyse ıkına ıkına götürdük ligi..Bide dediğin gibi fener, bjk hatta antalya, kasımpaşa öyle haftalarda liderlik şanslarını teptiler ki, hani resmen bu sene Allah yüzümüze baktı diyorum..

Ben mutlaka 4-2-3-1 yanlısıyım ve bize 2 tane kanat oyuncusu şart..Ve bunlar hızlarından ziyade düşünce olarakta hızlı düşünen adamlar olmalı ki, Sneijder ve Drogba'ya uyum sağlayabilmeli..Bunun yanında Gökhan İnler bana göre bu transfer döneminin olmazsa olmazı olmalıydı ama her ne hikmetse hiç ilgilenmiyoruz,buna da şaşırmamak elde değil doğrusu..Bilemiyorum ama sanki çok savruk bi transfer politikası izliyormuşuz gibi geliyor bana.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt