Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

ne sacmaliyorsunuz

Muslera

Eboue

SemihK.

G.Zan

Melo

S.Inan

E.Colak

E.Baytar

Snider

Drogba

B.Yilmaz

bunlar satilamaz

+

OnurK.

Chedjuie

A.Demir

Bastos

G.Inler

ArdaT.

Nani

alinsin yeterlidir

Arkadaşım,Bastos bir sene daha Schalkede.Nani için 15 milyon euro verecek mi başkan ? Arda gelmez.Atleticoda Falcaoda gitti.bu adamlar ne yapacak ? geriye kalanlardan bi chedjou kesin.biraz gerçekçi olalım.yaz dönemi transfer sezonu candır dedik ama iyice s.çıp sıvadınız.ayrıca 8 yabancı yazmışsın.2 si tribüne gidecek.hangisini göndereceksin oraya ?

golden bahseden kim yanındaki adama pas atmaktan acizdi melo, son 2 ay toparladı anca onda da en büyük etken kontrat mevsimi gelmiş olması. schalke maçında bile yediğimiz golde nasıl jogging yaptığını bi gözünüzün önüne getirin

ayrıca 2 sezonda oynadığı en kötü maçta 2.yarıdaki eses maçıydı.

Burdan sonra okumaya lüzüm yok bence..

Melo nekadar kötüde olsa, en kötü maçinida oynasa, maçta en iyi pas dagitan.. 2 oyuncudan biridir herzaman.

Melo'yu istemeyenlerin nedeni ne acaba???

ne benim sana melo'yu anlatacak vaktim var ne de sende bunu idrak edecek futbol kapasitesi gormekteyim

senin ne kadar futboldan anladığını, ws ve drgoba geldiğinde biz 4312 oynanmalı derken bik bik edip 4 2 3 1 oynanmalı diye anketler açtığında anladık zaten. sonuçta terim bile 4 4 2 sinden vazgeçip dediğimize geldi takım rahat rahat şampiyon oldu.

memnun olmamizin sebebi en azindan benim acimdan takim savunmasindaki zafyietimizdi. buda bek olmayan ve posisyon hatasi ile rekorlar kitabina gire bilen riera ile dany ye bagliyorum . bide bizimkiler yaptiklari yalanci savunma anlayisina gicik kaptim. adami mesafede tutuk zart zurt devamli. kimse kolay kolay adamin üstüne bir gideyim top kapayim derdinde degildi. bir amrabat ve selcuk ile melo yapiordu bunu. faul yapiorlardi yapmiyorlardi ama öyle uzakdan yalanci savunma yapmiyorlardi. bizim arka dörtlünün hepsi bekle gör savunmasi yapiordu ve görüyorlardi aynayi konyayi zaten :(

arka tarafin öndekilere güven vermiyorsa sen önde top kaptirirsam golü yeriz belki telasina kapalirsin ister istemez. arkan güvenli degilse öndekilerde güvensiz oynar malesef. drogba bunu degistirdi cümkü adam takima yürek pompaladi resmen. sampionlugun en büyük mimaridir bence drogba bu sene varligi ile.

Çok haklısın.ben de bu yüzden drogbaya bağımlı bir oyun yerine sistem takımı olalım,kanatlarımızdaki oyuncular paramparça etsin karşı takımmı diyorum.düşünsene hücum hattını nani arda sneijder drogba of of of

Ben bir duyum aldım Melo'yu istenmeden adam ilan etmişsiniz. :rolleyes:

Benderle mi ilgileniyoruz abi nerden çıktı mevzu. Bir kişide söylemiyor.

senin ne kadar futboldan anladığını, ws ve drgoba geldiğinde biz 4312 oynanmalı derken bik bik edip 4 2 3 1 oynanmalı diye anketler açtığında anladık zaten. sonuçta terim bile 4 4 2 sinden vazgeçip dediğimize geldi takım rahat rahat şampiyon oldu.

4-2-3-1'le real madrid'i 15 dk'da maymun eden babannemmiydi.

sus artik abi

Melo nun yerine De Rossi veya Vidal i istiyorlar daha ucuzlar :rolleyes:

-Yabancı alacaklarsa Melo'dan başkası tatmin etmez kimseyi bıraksınlar Bender'i,Medel'i.

felipe-melo-o.gif

burda bazen dönen geyik yemin ederim sırılsıklam terletiyor beni ... :o

Bu dediğini ben geçen sezonun ilk yarısından beri söylüyorum renktaş, bu takım belki şampiyon oldu ama gerçek anlamda yenilenmeye de ihtiyacı var, çünkü istikrarlı bir takım değil, özellikle iç sahada ki coşkusunu dış sahaya taşıyamayan, genel anlamda ağır oyunculardan oluşan bi takımız..Bunun yanında ağır da düşünen bi takımız..Bu sene tatmin edici kaç tane maç oynadık desen iki elin parmaklarını geçmez, hatta bir maçın tamamına yayabildiğimiz iyi oyun hatırlamıyorum ben, hep bölüm bölüm iyi oynadık bu sene..

Yani Sneijder ve Drogba gelene kadar mıy mıy mıy paslaşmalar, son pası verirken 10 dakika düşünmeler,ileri uç elemanlarının pas oyununa yabancı kalması, savunma arkasına top atmaktan başka hücum planı üretememek vs. gibi etkenlerle hani neredeyse ıkına ıkına götürdük ligi..Bide dediğin gibi fener, bjk hatta antalya, kasımpaşa öyle haftalarda liderlik şanslarını teptiler ki, hani resmen bu sene Allah yüzümüze baktı diyorum..

Ben mutlaka 4-2-3-1 yanlısıyım ve bize 2 tane kanat oyuncusu şart..Ve bunlar hızlarından ziyade düşünce olarakta hızlı düşünen adamlar olmalı ki, Sneijder ve Drogba'ya uyum sağlayabilmeli..Bunun yanında Gökhan İnler bana göre bu transfer döneminin olmazsa olmazı olmalıydı ama her ne hikmetse hiç ilgilenmiyoruz,buna da şaşırmamak elde değil doğrusu..Bilemiyorum ama sanki çok savruk bi transfer politikası izliyormuşuz gibi geliyor bana.

Hepsine katılıyorum renktaş.Terimin 'daha ileriyi istiyosak sene sonunda oturup konuşmalıyız kadroyu genişletmeliyiz ' derken düşündüğü şeyler bunlardı zaten.4-2-3-1 devein taktiği zaten.dortmundla bayern bunu en iyi oynayan takım.

Çok haklısın.ben de bu yüzden drogbaya bağımlı bir oyun yerine sistem takımı olalım,kanatlarımızdaki oyuncular paramparça etsin karşı takımmı diyorum.düşünsene hücum hattını nani arda sneijder drogba of of of

kanatli systemini bende daha cok begeniyorum acikcasi. öyle saydigin cekilde olsa birde beklerde eboue ile carlinhos. lig oynanmasa olur :D

ama o systeme gececegimizi hic zanetmiyorum simdilik en azindan. burak gidecek sonra arda ve nani gelecek..sonra en önemlisi yabanci olayina görede ayarlamak gerekir bazi olaylariki yoksa orta sahamiz zayif kalir. üstelik burak kadar olmasada cok iyi forvete ihtiaycimiz var drogba arkasinda bekleyip sesini cikartmayan. zor isler. biz burda yaziyoruz ciziyoruz ama basit degil bu isler malesef.

Bender lerin iyisi Lars olan, LEverkusen de oynayan, oburu duz bir kazma

Adam legend.. Umarim bu sene alinmazda burda futbol ulemalarinin reaksiyonlarini gorurum..

tumblr_ml0d04t1N31rxxl34o1_250.gif

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt