Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

4-2-3-1'le real madrid'i 15 dk'da maymun eden babannemmiydi.

sus artik abi

çevir kazı yanmasın, sistem işleyince kendin bile 4312 ye göre sistemler kadrolar kurdun 2.yarı boyunca, ayrıca yekta mevzusunuda unutmadık merak etme

1 gün önce bedava yollansın yazıp ertesi gün kral yazanda sensin

Felipe Melo alinmazsa benim için transferlerin bi anlami yoktur, net.

+ Yabanci sinirina ayar çekilmeli..

tumblr_mn0ef0QtXA1r52c4ko1_1280.jpg

meloya sallayanlar tek tek çıkarsa er meydanına sevinirim

Tükürme olayına bi açıklık getireyim. Melo da Meireles de aynı şeyi yaptılar. Tükürmediler portekizce bir küfür ediyorlar ve bu küfür "pu" kısmı içeriyor. İnsan isterse istemli olarak bu sözü söylerken tükürebiliyor,en iyi ihtimalle tükürükler saçıyor. Bana göre bu tükürüktür, Meireles o maçtaki hareketlerinden dolayı 13-14 maç ceza almalıydı Melo'nun 4 maçı da doğruydu. Ha Meireles'e verilmediği için biz de Melo'nun cezası haksızlıktı diyoruz, en azından ben öyle düşünüyorum.

Melo konusunda da tekrar söylüyorum, ben maçların çoğunu tribünden izlemiş birisi olarak söylüyorum Melo bütün sene yattı kontrat sonuna gelince top oynamaya başladı.

Bir adam 6 ayda form tutmaz. Sizin mantığınızla önümüzdeki sezon Gökhan Gönül'ün top oynayamaması lazım, görün bakın oynayabilecek mi oynayamayacak mı...

2 senedir takimin temel tasi Melo, onu cikart o piramid tak diye duser, ancak ondan daha iyisini alirsan o temele birsey olmaz

Ben bir duyum aldım Melo'yu istenmeden adam ilan etmişsiniz. :rolleyes:

meloyu biz istesekte yönetim şu aşamadan sonra geri adım atmayan federasyon yüzünden onu almayacak gibi.yerli defans bloğunda o kadar özürlüyüz ki meloya yer açamıyoruz.muslera.eboue-chedjou-yabancı sol bek.geriye 2 oyuncu kalıyor.sneijder drogba.kimi kescen.sabri sağ bekte berbat.hamit yorumsuz.geçenlerde biride şeneri yazmış eboueyi kesmiş.şener nedir yahu.çok zor durumdayız.zaten saçma sapan seçim muhabbeti çıktı ortaya.fenerle azizin ekmeğine bi güzel yağ sürdük

çevir kazı yanmasın, sistem işleyince kendin bile 4312 ye göre sistemler kadrolar kurdun 2.yarı boyunca, ayrıca yekta mevzusunuda unutmadık merak etme

1 gün önce bedava yollansın yazıp ertesi gün kral yazanda sensin

her turden kadro kurabilirim o an aklima ne gelirse yazabilirim bi sorun mu vardi

futboldan caktigin soylenemez dogrusu

melo alinmazsa türk telekom arena da sahaya atlar üzerime benzin döker kendimi yakarim :D

adamin attigi paslar, uzun toplar yeter lan:ayatollah:

Toure'yi alamiycamiza gore.. Melo kalmali..

mesela suanda avrupa nin en iyi on libero si Arturo Vidal deniyor (bu sezon), dun ingiliz gazetelerin de Man utd in 40 milyon euroluk bir teklifte bulundugunu ama Juve nin bunu reddettigini yazdilar, adam ayrica takimin gol krali

biz de 5-6 milyon u Melo icin cok goruyoruz

melodan daha iyisini alamayız ve ne yazık ki quaresmadan da daha iyisini alamayız, kafadan kontak futbolcularımızın sayısı artacak sanırım

kanatli systemini bende daha cok begeniyorum acikcasi. öyle saydigin cekilde olsa birde beklerde eboue ile carlinhos. lig oynanmasa olur :D

ama o systeme gececegimizi hic zanetmiyorum simdilik en azindan. burak gidecek sonra arda ve nani gelecek..sonra en önemlisi yabanci olayina görede ayarlamak gerekir bazi olaylariki yoksa orta sahamiz zayif kalir. üstelik burak kadar olmasada cok iyi forvete ihtiaycimiz var drogba arkasinda bekleyip sesini cikartmayan. zor isler. biz burda yaziyoruz ciziyoruz ama basit degil bu isler malesef.

Abi varı yoğu veriyoruz kulübe.2 kombinem var düşürürsem 2 tane dahaa alıcam.tüm aileye forma alıyorum sürekli.rekorlar kırdık stat ve storeda.şamp liginden gelen para da korkunç.e harcayalım abi rüzgarı ardımızaa almışken en tepeye çıkmak lazımm !!!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt