Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Süüüüüüüper lahmacun yedim bende az önce:b5:

umut yerine kazım

aydın yerine töre

+ quaresma

çok alemci bir takım oluruz

Fatih solbekin ismini hatırlamadım ve oradan yazdım .Ama izlediğimde beğenmiştim açıkçası solbekide sağbek Hüseyinide.Hüseyin bizim esiklerden 2 numara ismaili andırıyor.

Ismail mi ... benim dönemide bile acar o isim be abi ya :asd: nerden aklina geldiyse o simdi. cogu kisi burda oda kim diye sorar simdi :lol:

Ismail mi ... benim dönemide bile acar o isim be abi ya :asd: nerden aklina geldiyse o simdi. cogu kisi burda oda kim diye sorar simdi :lol:

KAlede Simoviç

2numara ismail

3 numara semih

İnanılmaz iyi sağ ve sol beklerdi .Semih ağlaya ağlaya rakip takıma gitmişti.O günler aklıma geldi nedense.İnşallah öyle bekleri buluruz.

En azından ruhsuz olmayan tarafından.

----------------ufuk--------------

----sabri--------Gökhan-----hakan balta---------çağlar

---------------yekta-------------Ceyhun---------

-----amrabat----------culio--------------riera

-----------------Mehmet batdal----------------

yedekler: muslera

chedjou

eboue

drogba

burak

Selçuk

umut

biri yabancı sınırı mı dedi?

:(

Valla ben bize yakın bize yani takıma yakın bi gazeteci abiden duydum milli takımda oynamış bütün oyuncular yerli gibi oynucak dedi dünyada da yok sanırım böyle bişey?

ilk defa senden duyuyorum böyle bir şeyi, bazı ülkelerde belli bir fiyatın üstü futbolcular milli değilse alınamıyor diye biliyorum ama, bu yöntem tek sanırım.

----------------ufuk--------------

----sabri--------Gökhan-----hakan balta---------çağlar

---------------yekta-------------Ceyhun---------

-----amrabat----------culio--------------riera

-----------------Mehmet batdal----------------

yedekler: muslera

chedjou

eboue

drogba

burak

Selçuk

umut

biri yabancı sınırı mı dedi?

:(

federasyona tepki olarak mı kurdun kadroyu?

Ynt: Transfer Nöbeti

Transfer olmayınca yemek muhabbeti başladı :D

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Yabancı sınırlaması için 7+2 ideal.

Çünkü büyük takımlarda oynayan 4 yerli Milli takıma katkı sağlarken, zoraki oynatılan 5. yerliler Milli takıma çoğu zaman çağrılmıyor ve ya katkı sağlamıyor.(Gökhan Zan, Bekir, Balta, Bekir, Gökhan Süzen)

Ayrıca anadolu takımlarında oynayan oyuncular bu sistem yüzünden büyük takımların yedek kulübesinde çürüyüp gidiyor.(Topuz, Sezer, Zafer Biryol, Sedar Kesimal, Ceyhun Gülselam)

Avrupanın orta sıraları takımlarında oynayabilecekken verilen yüksek maaşlar yüzünden büyük kulüplerin yedek kulübesin de oturmayı tercih eden oyuncular da Milli takıma katkı vermiyor.(Semih Şentürk, Berktan Göktan....)

Ayrıca bu sistem sanıldığı aksine ligde anadolu takımları ile haksız rakabete neden oluyor.Çünkü anadolu takımlarında sivrilen her oyuncu büyük takımların radarına giriyor.

Bütün bu olumsuzlukların yanı sıra kulüpler avrupa da rakipleri ile eşit şartlarda yarışmıyor.Dezavantajlı duruma düşüyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt