Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Arkadaş adam gelmiş zaten bizim ilgilendiğimiz oyuncuları söylüyo hemen kuş oluyo çok ilginç ya.

hakan albayrak duyumcusu vardi, duyum verip ceza aliyordu 3 gün. 3 gün sonra yine gelip ceza aliyordu. Nerde o, sonunca süresiz ban aldi heralde.

Almanya dan baya aktif üye var. Cok yakinsin bana. Köln'den bir kisi daha var burdam Ergün avatarli ve Onur da Dortmund'da kaliyor. Cok yakin hepsi. Burda hep hali saha yapiyorlar, bizde yapsak bi ara diyorum.

Sen Hartz 4 takiliyorsun heralde :D ?

ne mit 2 kindern kann ich mir das nicht erlaubern. ich habe schon vorher schon mal hier gepostet das ich trainer in einer jugendabteilung bin. aber nicht schalke :( ist zwar nicht viel was ich verdiene aber es reicht über die runden zu kommen. gelernt habe ich eigentlich aber IT system adminstrator.

Ali Dürüst: Chedjou transferini bitirdik. Bütün taraftarlar Melo ve Umut için bir haber bekliyor. Başkan isterse 1 haftaya biter bu ikisi.

ne mit 2 kindern kann ich mir das nicht erlaubern. ich habe schon vorher schon mal hier gepostet das ich trainer bin in einer jugendabteilung. aber nicht schalke :( ist zwar nicht viel was ich verdiene aber es reicht über die runden zu kommen. gelernt habe ich eigentlich aber IT system adminstrator.

Bu IT benim de cok ilgimi cekmisti.

ne mit 2 kindern kann ich mir das nicht erlaubern. ich habe schon vorher schon mal hier gepostet das ich trainer in einer jugendabteilung bin. aber nicht schalke :( ist zwar nicht viel was ich verdiene aber es reicht über die runden zu kommen. gelernt habe ich eigentlich aber IT system adminstrator.

Fatih Allah izin verirse bende kasımda fuara geleceğim münih'e. Akşamları neler yapabileceğime dair,nereleri görmeme dair lütfen yardımcı olalım:))

Almanyaya ilk kez geleceğim.Kalacağım yer belli değil henüz ama şehir merkezinde kalacağız büyük ihtimalle.

Kardeşim yaşındasın ,biraz saygılı ve terbiyeli olmayı öğren.yazdığım isimler sabahtan beri konuştuğumuz isimler .bitti imzalandı demedim,uğraşıyolarmış dedim.

özür dileyeceğin yerde canım cicimli şeyler yazmışsın.

Kaynaksız duyum yasak.

ja ama NRw bölgesinde is bulman cok zor bide herkez it de bir seyler yapmaya düsünüyor. ist überlastet malesef. It muhendisligi haric okumadayisan oda baya baya zor isin zor bu piyasada.

Ben zaten Mathematik'le, Informatik'le basadim, uyuz oldum biraktim.

Baya bi full cekiyor o branche

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt