Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Fatih Allah izin verirse bende kasımda fuara geleceğim münih'e. Akşamları neler yapabileceğime dair,nereleri görmeme dair lütfen yardımcı olalım:))

Almanyaya ilk kez geleceğim.Kalacağım yer belli değil henüz ama şehir merkezinde kalacağız büyük ihtimalle.

munihi nerden bileyim ben be abim :D istanbulda kalan arkadasa erzurma gidiyorum gibisine soru olmus :asd:

Kardeşim yaşındasın ,biraz saygılı ve terbiyeli olmayı öğren.yazdığım isimler sabahtan beri konuştuğumuz isimler .bitti imzalandı demedim,uğraşıyolarmış dedim.

özür dileyeceğin yerde canım cicimli şeyler yazmışsın.

Tamam hadi bize Yönetimdeki yakın dostunun numarasını falan ver , kanıtlama çabasına gir hadi o zaman

Fatih Allah izin verirse bende kasımda fuara geleceğim münih'e. Akşamları neler yapabileceğime dair,nereleri görmeme dair lütfen yardımcı olalım:))

Almanyaya ilk kez geleceğim.Kalacağım yer belli değil henüz ama şehir merkezinde kalacağız büyük ihtimalle.

image.jpg

Mutlaka böyle gel, yoksa irkcilik fln oluyor.

Ben zaten Mathematik'le, Informatik'le basadim, uyuz oldum biraktim.

Baya bi full cekiyor o branche

ja simdiki nesil ve genelikle erkek kismi teknolojiye bayildigi icin bu konu üzerinde bir seyler yapmak düsüncesine giriyor. pc acmasini bilen ben it ci olmak niyetinde :)

okadar basit degil ama malesef isde. programmier sprachen lar c++ java gibi mesela ki bunlari ögrenmek tam tamina facia zaten. bide bunlari kendi islemine sokmak gerekir. bilim (Wissenschaft) dünyasi biraz bence derine girildigi zaman.

Yasaksa gereğini yaparsın.yaptırımı kuş diye canım cicimle terbiyesiz tabır mı takınmak ?

Arkadaşım. 2013'te üye olmuşsun. 62 tane mesaj atmışsın .. Kaynak vermeden duyum yazıyorsun ..

Kanıtla dediğim mesajıma cevap vermiyorsun , üstelik kendine savunmaya kalkıyorsun.

Hem suçlusun hemde güçlüsün ..

Burda insanlar Kaynaklı bir bilgi edinmek adına günlerce , aylarca sabahlıyorlar .

En ufak Transfer haberinde heyecan yapıyoruz biz burda. Telaşlanıyoruz.

Bir sürü 8taşlı , Fenevli , kuşlar geldi buraya , GS'li kılığına girip bombayı bırakıp gitti ..

Bir sürü taraftarımız bu yüzden ceza aldı .

Sana bu yaptığından dolayı KUŞ demeyelimde kime diyelim ?

Ayrıca yaşının ne olduğu beni ilgilendirmez . Benim için Olgunluk önde gelir , yaş değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt