Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Galatasaraylılığıma inanmayan varsa mail adresini yazsın ,yanına da istediği bi cümle/işaret yazsın ki kağıda yazılı olarak onu da kombinelerin yanında çekeyim.Ben ilk kez katıldım bu foruma bugün ne güzel insanlar varmış dedim ama birkaç toy insan çıktı yine.tepkinizi usulünce verin.hepinize kardeş diye hitap ediyorum,siz de kardeşliğin hakkını verin.tekrar ediyorum çok güzel inağsanlar var burada.sözüm birkaç çürüğe.

renkdas fazla alinganlik yapma

her yeni üyenin basina geliyor

benim ilk mesajlarimda necati ile dalasmistik

arena stad insaat resimlerini paylasiyordu

bende ne bicinm stad dedim kus olmustum

simdi gülüyorum:asd::asd::asd::asd:

Galatasaraylılığıma inanmayan varsa mail adresini yazsın ,yanına da istediği bi cümle/işaret yazsın ki kağıda yazılı olarak onu da kombinelerin yanında çekeyim.Ben ilk kez katıldım bu foruma bugün ne güzel insanlar varmış dedim ama birkaç toy insan çıktı yine.tepkinizi usulünce verin.hepinize kardeş diye hitap ediyorum,siz de kardeşliğin hakkını verin.tekrar ediyorum çok güzel inağsanlar var burada.sözüm birkaç çürüğe.

Kimseyi zan altında bırakma.Açıkla forumdaki toyları:b5::asd:

ule o kadar alamancısınız, alamanyadan bi topçu getiremediniz daha..

sol bek yok mu laa, burda çok taaa ondan soruyomm:asd::asd:

benmi yanlış anladım acaba, yoksa bugün 5'te başkan listemi teslim edecekti.?

4-3-1-2 devam edecegimize göre nani'ye 8 verecegime gider sol bek ve gökhan inler transferine harcarim o parayi.

@GTore17 Cok soru geliyor hangi takim istiyorum diye. Turkiye'de Besiktas, Trabzon ve Galatasaray'dan baska takimda oynamak istemem suan icin. gerçek hesabımı acaba

artik cocuk yapacaksaniz oglan olursa ilk yapmaniz olan sey: solbek olacaksin

bi transfer le milyoner olursun :D

Forum kuralları çerçevesinde aşırı argo konuşmak, küfür, küfür imaları ve küfür kısaltmaları ceza sebebidir lütfen bu konuda özen gösterelim.

Her transfer döneminde olduğu gibi bu transfer döneminde de sahte duyumcular, kolpa haberciler olacaktır. Forum yönetimi olarak bunlara asla müsade etmeyeceğimizi, kaynaksız transfer haberi/duyumu paylaşan üyelerimize uyarı, tekrarında 1 günden başlayan sürelerde MYC vereceğimizi bilmenizi isterim. Ayrıca konu içerisinde alakasız resim, video vb. görsel paylaşanları 1 Gün MYC veya konudan uzaklaştırmak gibi yaptırımlara tabi tutacağımızı bilmeniz gerekmektedir.

Üyeleri kandırıp konuyu provoke edenler de gerekli cezaları alacaktır.

Herkese iyi nöbetler diliyoruz..

4-3-1-2 devam edecegimize göre nani'ye 8 verecegime gider sol bek ve gökhan inler transferine harcarim o parayi.

g.inlere vereceğime

önce melo yu almaya niyetlenir- üstüne kerim frei alır- sonra sol beki alır. pasta çileksiz kalıyorsada arda bonus kafası ile pastaya korummm:lol:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt