Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

sondakika

Roberto Martinez Everton la anlasti, (Wigan i birakiyor)

Arda Turan: “1 saniye bile düşünmeden hayır yanıtını verip hemen reddettim çünkü ‘Fenerbahçe’yi düşündü’ bile demesinler istedim.”

Boyle bırsey dolanoyor facede

[video=youtube;MBNRrY-hIOI]https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=MBNRrY-hIOI[/video]

Şampiyonlar Liginde Bu Sezon Atılan En Güzel 15 Gol..

S.A. ‏@sakkoyun_ 11m

potuk'un sözlerine göre aziz y. alper'den 7 mayıs'ta söz alıyor. 8 mayıs'ta fb-esk maçı ve alper penaltı atmıyor.

:confused:

g.inlere vereceğime

önce melo yu almaya niyetlenir- üstüne kerim frei alır- sonra sol beki alır. pasta çileksiz kalıyorsada arda bonus kafası ile pastaya korummm:lol:

yap bakalim 6 yabancili kadronu yapabiliyorsan

Muslera

Eboue Semih Chedjou Sol Bek

Hamit Melo Selcuk

Sneijder

Burak Drogba

Kimi keseceksin??? her hafta biri tribünde oturacak.

Melo demek Hakan Balta demek

Gökhan demek yabanci sol bek demek.

iyi düsünün.

bu sorunu dany-riera ikilisinde de yasadik. gökhan mi yoksa bitik hakan balta mi? hoca g.zan'i tercih etti ve eminim yine gökhan'i ister.

[video=youtube;_dMRlFJbCgY]https://www.youtube.com/watch?v=_dMRlFJbCgY[/video]

hepimiz kardesiz beyler .. gerginlik yok :))

Zamanında bendeki bu sol bacakla futbolcu olsaymışım şimdi,tam emekli olacakken Roberto Carlos havalarında sol bek bulamadık sen oyna derlerdi dört köşe olurdum;yabancı sınırı da ne imiş derdim, peh :lol:

öyle bir şey yapmıyorum. yorum yapmadan önce sol tarafa bakmıyorum. yaptıktan sonra bakıyorum

hm o zaman benim tarzim sana dokunuyor bir cekilde mi desek. yapacak bir sey o zaman. kelimerime nyie dikat et dediginide anlamadim acikcasi. belki geyik gecmek istedin ama senden haric bunu anlayan olmusmudur acaba ?!

alper bugun stresli. adam çocuğu yaptı sol bek yapacakk birde...

alper altun

3 çocuk yapacaksınız

1 sol bek

2. orta saha

3-forvet

:lol:

kafayi yedik

neyse siz takilin ben biraz surunum isyerinde gece yarisina dogru donerim buraya :b5:

hm o zaman benim tarzim sana dokunuyor bir cekilde mi desek. yapacak bir sey o zaman. kelimerime nyie dikat et dediginide anlamadim acikcasi. belki geyik gecmek istedin ama senden haric bunu anlayan olmusmudur acaba ?!

olması veya olmaması benim için fark yapmaz renktaş.

arkadaşlarsneıjder dan dolayı 4-3-1-2 ya da 4-2-3-1 oynamak zorundayız. drogba ve burak oynamak zorunda olduğundan tek seçenek kalıyor oda 4-3-1-2. bide bunun üstüne nani ya da quaresma yı alırsak işler iyice karışacak. bunun için 4-3-1-2 ye göre transfer yapmalıyız bence?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt