Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

lbSll2O.gif

tesekkurler hosbulduk. ben iyiyim, sizler nasilsiniz?

@Soner Şeker; her girisimde yazayim en iyisi ben: @Seref_Aydin hesabiyla bi alakam yok benim. hirbonun biri fotografimi, ismimi kullanarak milleti kekliyor. ayrica yine benim ismimi kullanarak birkac kisiyi dolandirma girisiminde bulunmus. aman diyeyim dikkat edin. benim tek twitter hesabim https://twitter.com/srfydnofficial ama ona da girdigim pek soylenemez. twitter kullanmiyorum yani.

tatli seker kafgayi ve bunun üzerinde goygoy yapmasini seven bir insansin sen engin. buda benden senin hakinda tespitimdir simdilik :asd:

bazi insalarda gicik olarak nitelendire bilinen insan türüne giriyorsun ve bu durumdan hoslanan birisisin. nasil cözmüsmüyüm seni :)

hayır

Yok mu transfer:mad:

Transferler gelsin artık, finaller başladı moralim bozuk.

Evet, transfer taraftarıyım:eek:

başkan perşembe günü GS tvdeymiş.belki naniyle ilgili müspet bi ivme yakaladık der:asd:

@Soner Şeker; her girisimde yazayim en iyisi ben: @Seref_Aydin hesabiyla bi alakam yok benim. hirbonun biri fotografimi, ismimi kullanarak milleti kekliyor. ayrica yine benim ismimi kullanarak birkac kisiyi dolandirma girisiminde bulunmus. aman diyeyim dikkat edin. benim tek twitter hesabim https://twitter.com/srfydnofficial ama ona da girdigim pek soylenemez. twitter kullanmiyorum yani.

Hal hatır faslını gectik o zaman reiz:)

Yeni yönetim listemizden haberin varmı?

-------------------------muslera---------------------------

eboue---------semih--------chedjou-----carlinhos

(sabri) (zan) (dany) (vederson)

-------------------------melo--------------------------------

(yekta)

-------------tino costa------selçuk--------------------

(hamit) (emre)

-----------------------sneijder-----------------------------

(amrabat)

------------burak----------------drogba-----------------

(umut) (necati)

riera,ufa,elmander,balta,çağlar,aydin bunlarida gönderirim .süper ligde yabanci kontejanina göre rotasyon yapsinlar oldu bitti.

Abi bilgilendirmeden sonra bizi gelişmelerden haberdar et millet birbirine sulandı haber yok diye :D

Seref, herkesin merak ettigini topladim, daha kolay olur

Quaresma

Kerim Frei

Gökhan Töre

Melo

Umut

Nani

Sol bek

Chedjou

:))

Şeref reis şuan bir şeyler yazıyor. Nöbetin en çok sevdiğim anlarından biri. :asd:

Şeref reis hangi yerlileri istiyor terim kerim frei ve gökhan inler var mı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt