Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Yönetimle alakalı birseyler fısılda kulagımıza reiz senin kulagın deliktir

Doğuş denen genç seviyesiz yorumlarından dolayı ceza almış.hesabımı kapatmak için moderatore mesaj atmıştım ama demek burada adalet varmış.gitmeye gerek yok o halde.

üstad burdaa adalet varda, bazı yorumlardan sonra yeni üyelere böyle tavırlar oluyor. özellikle transfer dönemi açılsın buraya gelip yazan bir sürü kuş olacak haberin olsun...

Şu 700.000 civarı vermişiz 2M istemişler dedikodusu dışındaysa verirseniz iyi olur.

emre kuzenim olur kulüp 3 trilyon istemiş dolar veya euro ile kaç olur hesaplamadım boluspor da başkanlık seçimleri olucak oyüzden transfer için şuan muhattap bulunamıyor haliyle ama Galatasarayın çok istediğinibiliyorum Tugay keriöoğlu zamanından beri takip edildiğini biliyorum.Ama bolusporun eski başkanı emreyi pek satmak istemiyordu oyüzden 3 trilyon gibi rakam söylemişlerdir diye düşünüyorum satmaya niyetli değiller almak isteyen bu araya alsın ozaman diye düşünüyorlar yeni yönetim nasıl davranır bilemem ama emre gelmek istiyor.

Re: Transfer Nöbeti

Ortaya bir isim at Seref abi, az transfer konusalim transfer nobetinde

Serefsiz alper aziz yildirima ima atmadan 15 gun once soz vermis? Serefsiz ... Demekki bizim yoneticelerle dalga gecti bu.

aynen

kerim frei-jem karacan gibi isismlerler ilgimiz varmı? melo ve umut konusunda bir durum varmı? gerisi için erken zaten bence..

Kesinlikle...Yeteri sayıda yabancımız var şimdilik...Yerli kadrosunu sağlama almadan yabancıları almanın bir anlamı kalmıyo...Sonuçta ligde oynayamıyorlar.

emre kuzenim olur kulüp 3 trilyon istemiş dolar veya euro ile kaç olur hesaplamadım boluspor da başkanlık seçimleri olucak oyüzden transfer için şuan muhattap bulunamıyor haliyle ama Galatasarayın çok istediğinibiliyorum Tugay keriöoğlu zamanından beri takip edildiğini biliyorum.Ama bolusporun eski başkanı emreyi pek satmak istemiyordu oyüzden 3 trilyon gibi rakam söylemişlerdir diye düşünüyorum satmaya niyetli değiller almak isteyen bu araya alsın ozaman diye düşünüyorlar yeni yönetim nasıl davranır bilemem ama emre gelmek istiyor.

Teşekkürler...Biraz kinaye gibi olucak ama kuzenine yönetimle konuşmasını önersen,gitmek istiyorum vesaire dese,bence anlayış gösterirler...Sonuçta Emre'nin ordan çıkıp tutması Bolu'yu ilerde bu oyuncu hakkında söz sahibi yapar..Bolu altyapısı daha bir ciddiye alınır...

tulun efendiye gore haziran olmadan butun transferler bitecekti. onu gectim, tum transferler ikinci kampa yetissin ben yine raziyim.

bu arada ben eskisi gibi bu transfer meselesiyle ilgili degilim. hatta ben de cogunu sizler gibi sosyal medyadan takip ediyorum. ama tabi ki mantikli bulduklarim da oluyor bulmadiklarim da.

bu arada benden size bir tavsiye; sahsen tanimam etmem ancak takip edeceginiz gazeteciler icinde duyumlari en saglam olan nevzat dindar'dir. takip edecekseniz ilk onu takip edin derim. ardindan amk spor da olabilir. gerci onlar da biraz salliyor ama fanatik, fotomac gibi gazetelere gore amk cok daha iyidir. bu arada ibrahim seten'in de baskanin agzindan attigi tweetlerin hemen hemen hepsinin dogru oldugunu biliyorum.

Murat Terim; bence neymar real'de daha basarili olurdu. cunku barca'nin oyun stili pas yuzdesine ve sabira dayaniyor. neymar'in oyun stiliyse barca'ya oranla sanki real'e daha uygun gibi. neymar izledigim kadariyla kaleye seri bi sekilde gidebilen, topla hareketleri iyi olan, cristiano ronaldo'yu andiran bir yapida. tabii ki barca'ya da katki saglayacaktir ama oyun stili olarak ben sanki real'e daha yatkin diye dusundum.

nasıl bi oyuncu emre

üstad burdaa adalet varda, bazı yorumlardan sonra yeni üyelere böyle tavırlar oluyor. özellikle transfer dönemi açılsın buraya gelip yazan bir sürü kuş olacak haberin olsun...

Murat kardeşim ben avukatım,benim hayattaki temel kurallarımdan birisi masumiyet karinesidir.bir kişi suçlu olduğu kanıtlanıncaya kadar masumdur.öyle peşinen kuş canım cicim gibi tahrik edici ve aşağılayıcı ifadeler kullanmak doğru değil.önce kibarca kural bu kardeşim ihlal etme lütfen dersin,sonra kanıtla dersin.ya galatasaraylılığını ya da duyumunu kanıtla.sonra hükmünç verirsin bu kadar basit.

Kesinlikle...Yeteri sayıda yabancımız var şimdilik...Yerli kadrosunu sağlama almadan yabancıları almanın bir anlamı kalmıyo...Sonuçta ligde oynayamıyorlar.

zaten fatih hocada-başkanda stoper dmeiştiler. o iş bitti. sol alıncak yabancı. sınırlama kalkar ise konuşulur burda boş hayallere girmeye gerek yok. kadronda snejder-drogba gibi müthiş isimler varken her trafı yıldız doldurmaay gerek yok.

yerlileri alıp, geriye kalan dönemde neler oluyor bakmak lazımm..

size irsey soracam ceyhun gurselam yedek olarak iyi degil mi? ( karsiyakanin selcuk sahininden iyi diye dusunuyorum)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt