Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Galatasaraya emrenin menajerinin teklif götürdüğünü biliyorum (yanlış hatırlamıyorsam) iş bnce artık Galatasaray yönetiminde 1 miyon civarına alınabilir iş biraz daha ciddi noktaya gelir ve bolusporda başkan belli olursa baskı yapılır zaten.

emre hangi takımlı

Murat kardeşim ben avukatım,benim hayattaki temel kurallarımdan birisi masumiyet karinesidir.bir kişi suçlu olduğu kanıtlanıncaya kadar masumdur.öyle peşinen kuş canım cicim gibi tahrik edici ve aşağılayıcı ifadeler kullanmak doğru değil.önce kibarca kural bu kardeşim ihlal etme lütfen dersin,sonra kanıtla dersin.ya galatasaraylılığını ya da duyumunu kanıtla.sonra hükmünç verirsin bu kadar basit.

mesleki olarak bişey diyemem ama, burda klavyesi olan yazar durur. saçma sapan- gırgır- akıl dolu- mantıklı yani burda ortam karışıkdır.

kendimi örnek vereyim; uzun yazmayı mantıklı gitmeyi severim ama sıkıcı bir ortam olunca gır gıra dönerim. o nda ortama ayak uydururum biraz. sanal alemde bu böyle- özellikle forumlarda. bizim forumuz adeletli oalylara yaklaşmaya çalışssada yeni üyeler buraya gelip farklı yorumlar yapınca heycanla-anlamadan bir kuş muhabbeti olur... bunlar gelip geçicidir. burda duyum verirken lütfen dikkat edelim ayrıca herkes her yere konuyu çekebilir...

Aziz Eskişehir maçından önce Alper'i arayıp söz almış, sonra resmi siteden yalanlıyor. Şerefsizler, Alper denilen üç kağıtçıda bu oyunun içindeymiş.

[h=5]Spor Gündemi

[/h][h=5]Gökhan Töre resmi twitter;

"Cok soru geliyor hangi takim istiyorum diye. Turkiye'de Besiktas, Trabzon ve Galatasaray'dan baska takimda oynamak istemem suan icin."

Bir takipçisi: "@GTore17 seni zaten isteyen kim ? #fenerbahce"

Gökhan Töre: Fenerbahce 2 senedir istiyor beni

[/h]

723442_Galatasaray_SK.jpg

Sv: Transfer Nöbeti

[h=5]Spor Gündemi

[/h][h=5]Gökhan Töre resmi twitter;

"Cok soru geliyor hangi takim istiyorum diye. Turkiye'de Besiktas, Trabzon ve Galatasaray'dan baska takimda oynamak istemem suan icin."

Bir takipçisi: "@GTore17 seni zaten isteyen kim ? #fenerbahce"

Gökhan Töre: Fenerbahce 2 senedir istiyor beni

[/h]

Lafı sokmuş

Sendt fra min GT-I9300 med Tapatalk2

Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:

Şirketimiz ile Yandex Reklamcılık Hiz.Ltd.Şti. arasında 2012-2013 sezonundan itibaren 5 sezon için geçerli olmak üzere toplam 2.500.000 ABD Doları+KDV bedelle (yıllık 500.000 ABD Doları+KDV ) sponsorluk sözleşmesi imzalanmıştır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt