Hasan Hazara
10 Numara!
- 28 Aralık 2008
- 11.526
- 408
- 1.878
Cevap: Transfer Nöbeti
ne anliyorsunuz ya
klavye
yapma bunu :SS:
geçmiş olsun.![]()
ne anliyorsunuz ya
klavye

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yapma bunu :SS:
geçmiş olsun.![]()

Ceyhun tırt sahin tırt oglu tırttır ayrıca bizim karsılastırma yapmamız gereken kulupler edirnenin ötesinde onlara göre kadro kurmuyoruz
canim sikiliyor
Galatasaraya emrenin menajerinin teklif götürdüğünü biliyorum (yanlış hatırlamıyorsam) iş bnce artık Galatasaray yönetiminde 1 miyon civarına alınabilir iş biraz daha ciddi noktaya gelir ve bolusporda başkan belli olursa baskı yapılır zaten.
Mevcut durumda Nuri,Selçuk,Sneijder ortasahası oluyor.
Murat kardeşim ben avukatım,benim hayattaki temel kurallarımdan birisi masumiyet karinesidir.bir kişi suçlu olduğu kanıtlanıncaya kadar masumdur.öyle peşinen kuş canım cicim gibi tahrik edici ve aşağılayıcı ifadeler kullanmak doğru değil.önce kibarca kural bu kardeşim ihlal etme lütfen dersin,sonra kanıtla dersin.ya galatasaraylılığını ya da duyumunu kanıtla.sonra hükmünç verirsin bu kadar basit.
Bence kuzenin genede yönetimle konuşmalı...
ne anliyorsunuz ya
klavye![]()

emre hangi takımlı
bolusporda yönetim belli olsun ben konuşurum bu konuyuonu sarı lacivet forma içinde görmeyi kaldıramam zaten
![]()
emre hangi takımlı
senin klavye'nin niyeti bozuk değiştir onu..![]()

Kuzenin'in isteği ne peki? Hedefleri?
[h=5]Spor Gündemi
[/h][h=5]Gökhan Töre resmi twitter;
"Cok soru geliyor hangi takim istiyorum diye. Turkiye'de Besiktas, Trabzon ve Galatasaray'dan baska takimda oynamak istemem suan icin."
Bir takipçisi: "@GTore17 seni zaten isteyen kim ? #fenerbahce"
Gökhan Töre: Fenerbahce 2 senedir istiyor beni
[/h]