Mumin ARDA
Kırmızı Üye
- 25 Mayıs 2011
- 1.529
- 0
- 996
Cevap: Transfer Nöbeti
umutu daha alamazlar bizim 30.06.2013 e kadar opsiyonumuz var diye biliyorum
umutu daha alamazlar bizim 30.06.2013 e kadar opsiyonumuz var diye biliyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
[h=5]Spor Gündemi
[/h][h=5]Gökhan Töre resmi twitter;
"Cok soru geliyor hangi takim istiyorum diye. Turkiye'de Besiktas, Trabzon ve Galatasaray'dan baska takimda oynamak istemem suan icin."
Bir takipçisi: "@GTore17 seni zaten isteyen kim ? #fenerbahce"
Gökhan Töre: Fenerbahce 2 senedir istiyor beni
[/h]
Murat kardeşim ben avukatım,benim hayattaki temel kurallarımdan birisi masumiyet karinesidir.bir kişi suçlu olduğu kanıtlanıncaya kadar masumdur.öyle peşinen kuş canım cicim gibi tahrik edici ve aşağılayıcı ifadeler kullanmak doğru değil.önce kibarca kural bu kardeşim ihlal etme lütfen dersin,sonra kanıtla dersin.ya galatasaraylılığını ya da duyumunu kanıtla.sonra hükmünç verirsin bu kadar basit.
Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:
Şirketimiz ile Yandex Reklamcılık Hiz.Ltd.Şti. arasında 2012-2013 sezonundan itibaren 5 sezon için geçerli olmak üzere toplam 2.500.000 ABD Doları+KDV bedelle (yıllık 500.000 ABD Doları+KDV ) sponsorluk sözleşmesi imzalanmıştır.
aslında pek takım tutma huyu yoktur babası fenerbahçeliolduğu için oda fenerbahçeyi tutardı ama en önemlisi Galatasarayda oynamayı çok istiyo onu soylemelıyım
Bir arkadaş Umut Bulut'un geçen sene kiralandığı andaki kap bildirimini bulup paylaşabilir mi acaba rica etsem ?
yerli olupta suan galatasaray'da oynamayı istemeyen oyuncu ya fanatik baska takım taraftardır geleceğini düsünmez yada mafya tarafından tehdit edilmistir
Ben inanmıyorum senin fenerli olduğuna ama boldladığım cümleyi okuyunca aklıma gelmedi değil.En son aşağıdaki şahıs böyle diyordu.
![]()
Bir arkadaş Umut Bulut'un geçen sene kiralandığı andaki kap bildirimini bulup paylaşabilir mi acaba rica etsem ?
sariiiiiiiiii
sariiiiiiiiii
Kirmiziiiiii