Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

umutu daha alamazlar bizim 30.06.2013 e kadar opsiyonumuz var diye biliyorum

[h=5]Spor Gündemi

[/h][h=5]Gökhan Töre resmi twitter;

"Cok soru geliyor hangi takim istiyorum diye. Turkiye'de Besiktas, Trabzon ve Galatasaray'dan baska takimda oynamak istemem suan icin."

Bir takipçisi: "@GTore17 seni zaten isteyen kim ? #fenerbahce"

Gökhan Töre: Fenerbahce 2 senedir istiyor beni

[/h]

fake hesap bu

Murat kardeşim ben avukatım,benim hayattaki temel kurallarımdan birisi masumiyet karinesidir.bir kişi suçlu olduğu kanıtlanıncaya kadar masumdur.öyle peşinen kuş canım cicim gibi tahrik edici ve aşağılayıcı ifadeler kullanmak doğru değil.önce kibarca kural bu kardeşim ihlal etme lütfen dersin,sonra kanıtla dersin.ya galatasaraylılığını ya da duyumunu kanıtla.sonra hükmünç verirsin bu kadar basit.

Ben inanmıyorum senin fenerli olduğuna ama boldladığım cümleyi okuyunca aklıma gelmedi değil.En son aşağıdaki şahıs böyle diyordu.

fft99_mf1581224.Jpeg

yandex i almışız hayırlı olsun .

Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:

Şirketimiz ile Yandex Reklamcılık Hiz.Ltd.Şti. arasında 2012-2013 sezonundan itibaren 5 sezon için geçerli olmak üzere toplam 2.500.000 ABD Doları+KDV bedelle (yıllık 500.000 ABD Doları+KDV ) sponsorluk sözleşmesi imzalanmıştır.

melonun parasi cikt

aslında pek takım tutma huyu yoktur babası fenerbahçeliolduğu için oda fenerbahçeyi tutardı ama en önemlisi Galatasarayda oynamayı çok istiyo onu soylemelıyım

yerli olupta suan galatasaray'da oynamayı istemeyen oyuncu ya fanatik baska takım taraftardır geleceğini düsünmez yada mafya tarafından tehdit edilmistir

Bir arkadaş Umut Bulut'un geçen sene kiralandığı andaki kap bildirimini bulup paylaşabilir mi acaba rica etsem ?

Bence suan bizim klubun ciddi derecede nakit sikintisi var twitterda baris cenk akkayadan duymustum muslera satilsa bir bolumu giderilecekmis guya gerek alper transferinde olsun gerek diger transferlerde fener har vuurup harman savuruyor cunku 100 m euroluk yeni bir kredi almislar ve 1 yil sonra odemeye baslicaklarmis , ama bu parayi sene alacaklari oyuncular icin kotu kullanirlarsa ve basari gelmezse seneye bjkye donebilir durumlari bizimde sabirli olmamiz lazim en yazin zamanda cozulecektir bu sorun , bu arada chedjouda persembe gunu geliyormus .

Ben inanmıyorum senin fenerli olduğuna ama boldladığım cümleyi okuyunca aklıma gelmedi değil.En son aşağıdaki şahıs böyle diyordu.

fft99_mf1581224.Jpeg

Ceza Muhakemesi hukukunun temel prensiplerinden birini de fenerle bağdaştırsıysan ,bunun tek açıklaması olabilir : yeterince okumuyorsun.binlerce kitapta kalıp olarak geçen bu tanımı okusaydın ilk kez duyduğun adamla veya kulüple bağdaştırmazdın.

Gırgır / goyvoy boyutu başka. Ona itham deyip de alınmam zaten. Ama söz gelimş hey sen kuş hadi kendi forumuna hadii gibi bi tepki verirse bu hoş olmuyor.neyse moderatör sağolsun polemiğe girme direk şikayete bas dedi.sorun yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt