Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

1. Gökhan Töre@GTore171h

Cok soru geliyor hangi takim istiyorum diye. Turkiye'de Besiktas, Trabzon ve Galatasaray'dan baska takimda oynamak istemem suan icin.

Expand

2. FOTO MURAT@muratist0749m

@GTore17 fener seni isteseydi bu gün kadıköyde olurdun....senin fikrini kim soruyor ki ...

Expand

3. Gökhan Töre@GTore1738m

@muratist07 Futbolcu mal sizin icin? Cok ayip

Expand

4. FOTO MURAT@muratist0733m

@GTore17 bu benim firim değil bu futblclrn grçği ..bak alper klübü fb ile anlaştı ve fb ye geldi...bunlar gerçek

Expand

:cool::cool::cool:

Offf Sneijderi unutmusum. Ulan onuda koyunca Drogba veya Nani cikacak. Biktim su Kontenjandan.

Nuriyi alirsak, Selcuk,Melo,Nuri,Sneijder 4lüsüyle , önde Burak, Drogba oluyor, ama yine kanatsiz oynayacagiz, ondada Sneijderden fazla faydalanamayiz.

Demirörenin o koca kafasina tüküreyim.

Sabri reyizi sağ beke koyduk mu sorun kalmıyor.

şaka maka gökhan töre yüzyılın kapaklarını takmış fenerlilere :)) derken hesap fakemiş :)

1. Uzun vadede Tek Forvet+ Kanatli sisteme gecis yapmak daha iyidir bence. Hele CL de basari istiyorsak.

2. Nuri iyi oyuncu. Ama yumusak bi youncu. Bu sistemde orta saha direnci cok az olur. Nuri en iyi 4231'de Melo tarzi bi adamin yaninda iyi oynar. (Selcuk tipde Nuri)

3. Forum hemfikir ki, Hami ile olmiyor...Hamit yerine baska Isim iyi olur. Ha...yine de bi sans verilemsi gerek..yaz kampi fln fln...

1- Uzun vade dediğin öbür sene Drogba gidecek zaten Burak tek forvet oynar, ama bu sene ikisi de eldeyken ikisi de oynar kenarda oturacak adam değiller.

2- Nuri-Selçuk-Hamit ortasahası ayağında top tutabilen adamlar topu kovalamak zorunda kalmazsın çok fazla genelde sende kalır top

3- Forum'un değil Fatih Terim'in kararı önemli olan Hamit hakkında :)

Almanca yazmazsanız iyi olur arkadaşlar herkes bilmiyor neticede.

Ben şu ana kadar en mantıklı kadroyu Emir Sato'da gördüm. 4-4-2 sisteminde öndeki ikili Sneijder ve Drogba/Burak olacak. Böylelikle sağda Hamit Solda Frei oynar. Ortada Selçuk ve Melo olur. Defans dörtlüsü belli zaten. Sol bek yabancı olursa forvet Burak, sol bek yerli olursa forvet Drogba olur.

Muslera

Eboue - Semih - Chedjou - Cole/Balta

Hamit - Melo - Selçuk - Frei

Sneijder

Drogba/Burak​

hacıosmanoğlu yıldırımın topuğuna sıksa da kurtulsak.

Gökhan'ın ayakkabıları;

AtocVV6CIAAYRB9.jpg:large

bugun nuriyi alıcı gözüyle izliycem tavsiye ederim

kaldırsa kaldırsa hacıosmanoğlu kaldırır oda federasyonu değiştirebilirse... içimden bir his bu adamın tekin olmadığını söylüyor

valla artik kim naparsa yapsin. bu adam beşiktaşi mahvetti. şimdi herkesi mahvetmeye başladi. yabanci sinirini dahada indiriyor. 4 yabancinin tribünde ne işi var. bunlar bizim takimlarin avrupada başarili olmasini istemiyormu. herşeyde avrupayi örnek aliyorlar. yabanci sinirinda niye arnavutlugu örnek aliyoruz. bu sinirlamanin şimdiye kadar işe yaradigini görmedim. futbol kalitesini düşürmekten başka işe yaramiyor. türk oyuncular nede olsa ben çalişmasamda oynayacam diyor. arda burda duba gibiydi. her türlü oynarim zaten diyordu. madride gitti. fizigi şimdi fit durumda. çünkü orda kendine bakmazsan seni oynatmazlar. bizdede aynisi olsun hepsi çalişip fit halde olur.:yenieek:

Bu polat alemdar ne gençlik yetiştirmiş arkadaş ! topuğa sıkanlar kurşunlayanlar hey gidi hey :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt