Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Evet dogru diyorsun :)

Saka bir tarafa hoca hepimizden fazla dusunuyor.

Muslera, dany, eboue, chedjou, riera, solbek, melo, sneijder, drogba, amrabat

Alinirsa bir de kanat alinir ve melo, amrabat, riera uclusunden biri gider.

Tahminimce riera gider.

riera nin yerine yabanci solbek alinacagini düsünürsek bence ya eboue yerine yerli ya da melo yerine yerli amrabat göndericeklerine ihtimal vermiyorum sonucta gecen sene alinmis bir oyuncu hemde 8 milyon €

Transfer Nöbeti

rieranın kontenjan(sınırlama) dan dolayı %100 gidecegini düsünüyorum ya da bi ihtimal amrabat gider meloya alternatif bulundugu an vazcayılır :D

Bence de ilk tercih riera olur.

Ha hangi 6'si oynar dersen, hayat acimasiz, hangisi iyi olursa onlar oynar, bu sezon yabancilar arasinda kiyasiya rekabet olacak, dunya kupasi da var, iyi olacak bence.

iç transfer belli olsa bari , ujfa balta,engin,aydın ne olacak , aykut ve çağlar kalmaz zaten

Transfer Nöbeti

riera nin yerine yabanci solbek alinacagini düsünürsek bence ya eboue yerine yerli ya da melo yerine yerli amrabat göndericeklerine ihtimal vermiyorum sonucta gecen sene alinmis bir oyuncu hemde 8 milyon €

Amrabati son ihtimal olarak yazdim zaten, bence riera gider veya melo alinmaz.

Tabi melo alinmazsa ust duzey on libero lazim, nereden nasil buluruz bilmiyorum.

su transfer forumuna ne zaman girsem hakan hep birileriyle tartışıyor

ya herkes sorunlu yada hakanda sıkıntı var

Merhaba ben, kendisiyle anlaşılmasına rağmen eşinin ikna edilememesi yüzünden transferi gerçekleşmeyen futbolcuyum. Allah belamı versin.

Amrabati son ihtimal olarak yazdim zaten, bence riera gider veya melo alinmaz.

Tabi melo alinmazsa ust duzey on libero lazim, nereden nasil buluruz bilmiyorum.

ben sahsen eboue gönderirim yerine sener alirim melo yu gönderillerse tek o kalitede yerli bir oyuncu var o da g.inler, bana kimse nuri demesin nuri kesinlikle kesici bir oyuncu degil.

Ne demis tam olarak?

konuşmaların özeti şöyle aziz sinan engin denen satılmışı arıyor ve diyor ki

bu hacıosmanoğlu kimdir nedir heryerde çıkıp askerlik mevzusunu konuşup duruyor ve ekliyor bu adamı nası engelleriz

sinan enginde cevap veriyor

onu engelleyemezsin

sonra aziz araya adam sokmayı falan densek olur mu diyor sinan engin onuda kabul etmez diyor

işin açıkçası aziz hacıosmanoğlundan it gibi tırsıyor hahahaha

yine 2 sene önce hacısmanoğlu aziz yıldırıma ağzına geleni söylüyor aziz yine ses çıkaramıyor

daha sonra hacıosmanoğlu tv ye bağlanarak aynen şunları söylüyor :

ben aziz yıldırıma 2 aydır hakaret ediyorum çıkıp bana cevap veremiyor sonra tv de aynen şu kelimeleri kullanıyor bunlarığ hepsi korkak

Hakan daha burdami :D Bi tuvalete cik birsey yap Hakan :D

Elimizde mısırlar, cipsler, kolalar, gözlerimiz ekranda heyecanla Hakan'ı izliyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt