Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Galatasaray'a transfer olmak üzereyim, 50 bin tl para ödedim imza atmak için, Ali Dürüst biraz daha fedakarlık yapman lazım dedi.

Aradigimiz sol bek bu !

Davide Santon

Yas , 22

_63563227_pa-14644405.jpg

? Davide Santon ? Italian Talent ? - YouTube

https://www.youtube.com/watch?v=NpSM0xC28Zw

Carlinhos'u tek bir maçta bile 90 dakika izlemediğine adım gibi eminim. Ayrıca senin, Muslera'yla ilk ilgilendiğimizde, "Bu kim abi yeaaaaa gidin Buffon gibi garanti kalecileri getirin, böyle kovaları değil" demeni de unutamıyorum.

Carlinhos'un izlenecek videosu bile yok ki.

Ali Sabancı ile 2 hafta önce biraz muhabbet etme imkanı buldum, acayip eğlenceli bir adam. Onca profun önünde fenere giydirip durdu.

Bugün neler yaşandı biri özet geçebilir mi ?

Töre ve Kerim'i neden oynatmaz bu AA? Bir ise yaradigi yok zaten su milli takimin. En azindan su iki oyuncuyu izlemek icin TV karsisinda gecebilirdim.

Bradley'i Melo yerine alabiliriz. Takımımızın koşu mesafesi çok düşük. Ortasahada ki oyuncularımızın hepsi %120 ile oynaması gerekir ki açık dengelensin. Bradley %200 ile oynayacağı için Selçuk ve Hamit'in yükünü azaltır. :D Ayrıca teknik ve ofansta da etkili.

Bradley'i Melo yerine alabiliriz. Takımımızın koşu mesafesi çok düşük. Ortasahada ki oyuncularımızın hepsi %120 ile oynaması gerekir ki açık dengelensin. Bradley %200 ile oynayacağı için Selçuk ve Hamit'in yükünü azaltır. :D Ayrıca teknik ve ofansta da etkili.

Saka heralde.

Benim kız hiç iltifat etmiyon bana dedi, ben de "Asla yalnız yürümeyeceksin" dedim. O liverpool bestesi bi kere dedi lan. Futbolu bilen kızla zor abi, cin gibi.

abi simdi yabanci alinacaksa riske gerek yok melo'yu alalim, eger inler alinabiliyorsa inler alinsin

otomobil markasi mi bradley:confused::confused:

Q7'yi ister miyiz hacı ben çok kararsızım tamam tekniğine futbolculuğuna diyecek hiçbirşeyim yok ama..

Herif çok sorunlu be..

Oynarsa döktürür ama bi küserse..

Gider milyon € lar..

hangi paralar gidecek yahu

1 yıl yatan ujfa + baros a 6milyona yakın para ödendi bu yıl

sercan+ yiğit çöplerine 6milyon euro bonservis ödendi

Q7 gelirse bonservisi elinde yıllık en fazla 2,7 civarı + maç başıyla gelir, riske değer

Ne Bradley'i beyler. Yil olmus 2013. Galatasaray oynamis CL ceyrek final. Gözler görmüs Melo.

Aydin Yilmaz´da aramizdamis:D

Ama niye baska isim kullaniyorsun?:lol:

Gömün beni, bu kadar ağırına dayanamam.

Beni hep Orhan Pamuk'a benzetirlerdi. Ama o Kalem ustalığı konusunda, bununla alakası yok. Orhan Pamuk futbolcu değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt