Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

hangi paralar gidecek yahu

1 yıl yatan ujfa + baros a 6milyona yakın para ödendi bu yıl

sercan+ yiğit çöplerine 6milyon euro bonservis ödendi

Q7 gelirse bonservisi elinde yıllık en fazla 2,7 civarı + maç başıyla gelir, riske değer

1-Katar'dan transfer yapilmaz

2-Hali saha liginden adam alip yillik 3 milyon verecegiz öyle mi?

3-gelecekse bile maksimum 1 milyon euro ve mac basi verilmeli, ve hatta saglam maddeli bir sözlesme yapilmali

Q7'yi alırsak ağzımı açmamda Carlinhos'u alırsak harbiden küfür ederim ya..

Adamda Riera'dan bir gram fazla birşey yok..

Bir ton para verilmez Avrupa'da 3-5 milyon €'ya ne sol bekler var abi.

Kap getir bir tane..

izledinmi carlinhosu. queresmaya nasil agzini açmiyon. en istenmeyecek herif o olmasi lazim. rieranin defansif tarafi iyi degil. ofansifide eh işte. birtek iyi yaptigi şey topu iyi çikariyor defanstan. başka bir özelligi yok.

melo mutlaka kalmalı mutlaka melosuz kadro olmaz melo-inler-selçuk türkiyenin en iyi orta sahası olur melo kalmak şartıyla inler gelebilir

Ne Bradley'i beyler. Yil olmus 2013. Galatasaray oanmis CL ceyrek final. Gözler görmüs Melo.

Ben geniş düşündüm. Melo'nun yaşı olmuş 30. Sezonun ilk yarısındaki performansı belli. Gelip sezonun 2. yarısındaki insan üstü performansını sergileyecekse başımızın üzerinde yeri var.

Ayrıca orta sahamız yol geçen hanı. Ne Melo, ne Selçuk, ne de Hamit 10 km'nin üzerine çıkabildikleri için böyle devam edecek. Bradley gelsin, Selçuk'un performansını da etkiler.

muslera-eboue-chedjou-solbek-sneijder-drogba melo-nani nasıl oynayacak acaba nani gelirse tabi

FENERBAHÇE FUTBOL A.Ş. / FENER [] 27.05.2013 20:08:10

altpaket.gif
Özel Durum Açıklaması (Düzeltme)

tablo.gif

[TABLE="class: tablob"]

[TR="class: tablobaslikb"]

[TD] [/TD]

[TD] [/TD]

[TD] [/TD]

[/TR]

[TR="class: tablohucreb"]

[TD]Ortaklığın Adresi[/TD]

[TD]:[/TD]

[TD]Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı, Maraton Girişi, Kızıltoprak, Kadıköy, İstanbul[/TD]

[/TR]

[TR="class: tablohucre2b"]

[TD]Telefon ve Faks No.[/TD]

[TD]Tel: 216 542 1907 Fax: 216 542 1956[/TD]

[/TR]

[TD]Ortaklığın Yatırımcı/Pay Sahipleri İle İlişkiler Biriminin Telefon ve Faks No.su[/TD]

[TD]Tel: 216 542 1621 Fax: 216 542 1956[/TD]

[/TR]

[TD]Orjinal Açıklamanın KAP'ta Yayın Tarihi ve Saati[/TD]

[TD]23.05.2013 17:29:27 [/TD]

[/TR]

[TD]Yanlış Açıklanan Bilginin İçeriği[/TD]

[TD]Volkan Demirel garanti ücret[/TD]

[/TR]

[TD]Özet Bilgi[/TD]

[TD]Futbolcumuz Volkan Demirel'in sözleşmesi 2016/2017 sezonu sonuna kadar 4 yıl süre ile uzatılmış olup sezon garanti ücreti 2.500.000 Euro'dur. [/TD]

[/TR]

[/TABLE]

metin.gif
AÇIKLAMA:

[TABLE="width: 100%"]

[TR]

[TD]Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:

Futbolcumuz Volkan Demirel'in sözleşmesi 2016/2017 sezonu sonuna kadar 4 yıl süre ile uzatılmış olup sezon garanti ücreti 2.500.000 Euro'dur.

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

Monaco gelip para yığacak diye halısahada iki estetik hareket yapmaktan korkar oldum lan. Öyle bakmayın, fazla para beni bozar abi. Babamı bile tanımam sonra.

Ben geniş düşündüm. Melo'nun yaşı olmuş 30. Sezonun ilk yarısındaki performansı belli. Gelip sezonun 2. yarısındaki insan üstü performansını sergileyecekse başımızın üzerinde yeri var.

Ayrıca orta sahamız yol geçen hanı. Ne Melo, ne Selçuk, ne de Hamit 10 km'nin üzerine çıkabildikleri için böyle devam edecek. Bradley gelsin, Selçuk'un performansını da etkiler.

Melo olmazsa yerine alinacak adamlar belli.

Alex Song - Etienne Capoue - Gökhan Inler - Sissoko !

Bradley fln olmaz kusura bakma dostum. 3 sene önce belki.

nasil genis düsünmek mis bu

Monaco , fm editten bütçeyi 9999999999 yapmış gibi maşallah.:asd:

Benim imkanım yok Brezilya'ya gidip maç izleyemiyorum.

Brezilya ligi yeterli bir kriter değil ki, izlesek bile gerçtekten doğru bir analiz yapamayız.

Çok yetenekli,kendi net belli eden adamlar dışında(onları zaten biz alamayız) ; oradan direk ilk 11 oyuncusu olarak oynatmak zorunda kalacağımız oyuncuyu almak bana mantıklı gelmiyor.

Mesela bizim bir sol bek oyuncumuz olur, bu adamı da beğeniriz; tutarsa kapar formayı,tutmazsa fazla bir kaybımız olmaz deriz. Ama durum öyle değil ki, bizim çok net ilk 11'de oynatacağımız sağlam bir sol bek ihtiyacımız varken daha ne vereceği belli adamları almamız gerekiyor bence.

O yaşına kadar avrupa görmemiş oyuncuyu getirecez, 2 gün sonra ben ülkeme dönmek istiyorum diyip,huzursuzluk yaratırsa ne olacak?

Bize demediğini bırakmayan Hurma'ya 8,5 milyonu peşkeş çekmeyi biliyorsak, 7-8 milyon verip, en gereken bölgerimizden birine transfer yapmayı da bilecez....

naniye ver 15 meloya ver 7 oh biraz rahatlayalım ya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt