Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Gerçeker: ''Uefa ve Fifa şike konusunda kararlı. Türkiye'ye de bir yaptırım uygulayabilirler..''

Cevap: Ynt: Transfer Nöbeti

Sormak istiyorum. Dunyanin sayili bolgesinin oyuncusu diyosunuz.. niye bi tek biz talibiz anlamiyorum.

Lige Koy Galatasaray , Avrupaya Koy Galatasaray!

sadece biz talip oldugumuzu nerden biliyorsun ki?! sao paolo mesela cidi cekilde ilginedigini biliyoruz. diger avrupa takimlarin hic biri cikip bizim baskan gibi sunu bunu alacagiz demiyor ki cok büyük isim olmadikca :)

Cevap: Ynt: Transfer Nöbeti

Sormak istiyorum. Dunyanin sayili bolgesinin oyuncusu diyosunuz.. niye bi tek biz talibiz anlamiyorum.

Lige Koy Galatasaray , Avrupaya Koy Galatasaray!

bu soruyu gündüz bende sordum, hemde bu yıl için değil geçen yıl için

bu adam iyi eyv. tsl seviyesinde çok çok iyi, geçen yıl kariyerinin en iyi sezonlarından birini geçirmesine rağmen neden bizden başka 1 takım dahi almadı melo yu, adı bile geçmedi, en fazla anasının ligine geri döner bu saatten sonrada.

adamlar kalkmış dortmundta filan oynar yazdılar yahu:trollface:

hilmi snejder ismi piyasada yokken hayırlı olsun diyen adamdır..goygoy mu değil mi görüşürüz...

Tamamda o rahatlık nedir kaç kere Nani'yi aldık getirdik üst düzey kanat oyuncusu. Adam öyle rahat ki sanki Barcelona'ya Neymar'ı getirmiş Nani kim der gibi.

benim yatma zamanim geldi herhalde, baksana senin avatari cok farkli gördüm bir an, kendimi s.x sayfalarinda zanetim:o

o muz fantezili sayfalar yok mu onlardan iste ,cok mu aradin bu resimi:SS:

namı diğer prime time olarak adlandırılan akşam saatlerinde ülkemizin ulusal kanallarından birinde maruz kaldığım sahne renktaş

Twitter'da çok takılmayan arkadaşlar için söyleyelim.Hilmi Özcan Galatasaray'ın "kemik" troll tayfasındandır.Transfer ile yazdığı şeylerin %99'u trolldür :)

Hilmi'nin tek numarası alışveriş merkezinde başkana rastlayıp Sneijder transferi hakkında ilk ağızdan duyum almasıdır. Hatta resim bile çektirmişti. Başka numarası yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt