Gökhan Aytepe
10 Numara!
- 25 Haziran 2012
- 18.382
- 21.419
- 2.663
Cevap: Transfer Nöbeti
yerli solbek ...ibrahim üzülmez nasıl ama
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sneijder Schalke macinda 4-4-2'nin sol kanat'inda oynadi.
4-2-3-1 sistem'i kanat degildir, 2 (3) ofansif orta saha ve second striker oynar.
Stoper --> Aurelien Chedjou
Sol bek --> Davide Santon
Kanat --> Kerim - Nani![]()
yerli sol bek lazım bize yabancı değil
Büyük adamsin Xelcuk be. Xavi gelsin ders alsin senden, o derece
https://s14.directupload.net/images/130528/w8h779vm.swf
ya saçma saçma konuşma, o 3 ü hoca nasıl oynatırsa öyledir, ister Lucescu nun yaptığı gibi Hasan ı Jardel in arkasında 3 lünün solunda Okan ı sağında oynatırsın, ister senin dediğin gibi ofansif ortasaha şeklinde oynarsın.
Dagitti ama o can'i Chedjou reis.
Şayet transfer ettiysek kesin oynayacaktır bizde o yüzden her kadroya yazıyoruz Chedjou'yu, biraz da mucburi olarak yani.
Oraya sağlam bir yerli oyuncu bulsaydık, kadro kurmada bu kadar çok zorlanmazdık aslında.
Tamam Hakan Chedjou=Pique![]()
Sacma konusan biri varsa sensin. Hoca heralde sistem'i sectigi icin sistem'e göre oynatir. :weqweq:
Mac basladi simdi susalim![]()
Bu nasıl bir cümle lan
"Mario Götze'nin Bayern'e transferi sonrası kalp krizi geçiriyordum. 3-2'lik Malaga maçı sonrası sevincim kursağımda kaldı. Antrenman sahasında genel menajer Michael
Zorc bile bir ölü gibi geziniyordu.."
"Bayern yetkilileri ona, 'Ya şimdi ya da asla.' demiş. Ben de Mario'ya endişe etmemesini, her yıl kendisini isteyeceklerinden emin
olduğumu söyledim. Ama o henüz 20 yaşında ve 'Gitmem gerek.' dedi.."
"Shinji Kagawa bana göre dünyanın en iyi orta sahalarından bir tanesi ama şimdi Manchester United'da 20 dakika falan oynuyor. Üstelik sol açık olarak! Kalbim sızlıyor.Gerçekten,gözlerim yaşarıyor. Kagawa'nın gerçek mevkisi orta sahadır. O da aramızdan ayrıldığında 20 dakika boyunca birbirimizin kollarında ağlamıştık.."
"Bir yıl önce de Nuri Şahin, dünyanın en büyük kulüplerinden birisi olduğu gerekçesiyle Real Madrid'e transfer oldu. Eğer oyuncularım biraz daha sabırlı olabilseler, biz de dünyanın en
iyilerinden birisi olabiliriz.."
Adam sonuna kadar haklı..
Cezayı yiyeceksin yine![]()
Tamam Hakan Chedjou=Pique
Almancılardan birini alsak ben daha çok sevinirdim şahsen.
Cok gereksiz.
Kendi yorumu bir kez daha oku, sonra anlarsin cümlemi.