Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Kerim gelmesin,Töre gelmesin eee kim gelsin ?

Sabri gireceğine Töre girsin ulan,Aydın gireceğine Frei girsin,Kazım yedekte bekleyeceğine bunlar beklesin.

Nani ile Robben ile bunları kıyaslıyor futbol cahilleri.

Riera'ya göre asil mevkisi sol bek ve cok daha genc. Yani o konuda mantikli geliyor aslinda.

Defansif açıdan da çok iyi gibi gözükmüyor. Riera'ya göre genç olabilir ama o kadar da genç değil ve avrupa deneyimi yok. bunlar bir soru işareti:confused:

Transfer Nöbeti

Selamun Aleykum gencler,

- chedjou aciklandi mi?

- nani transferinde gelisme var mi?

- melo'da gelisme var mi?

- baska transfer gelismesi var mi?

- rakiplerde transfer gelismesi var mi?

- yabanci siniri konusunda gelisme var mi?

- fbnin alacagi ceza surecinde gelisme var mi?

- tupcunun istifa dedikodularinda gelisme var mi?

- bizim secim surecinde gelisme var mi, yine yonetimden konusan falan oldu mu?

- ts yeni baskani yeni konusmalar yapip azizi tirsittirmaya devam etti mi?

Reira sol bek iyi bu sene ama Carlinhos'un 3-4 macını izledim . Benim denk geldigim maçlarda mı iyi oynadı bilemem ama Reira ile Carlinhos'u karsılastırmam bile. Carlinhos iyi bir oyuncu ama inşallah bize uyum saglar. Yarın sabaha karsı 04:00 libertadores kupasında 0-0 'ın rovansı var o zamana kadar dayana bilirseniz izleyin derim.

Bu Carlinhos büyük ihtimal elimizde patlayacak.27 yaşına gelmiş daha ülkesinin dışına çıkmamış bir adamdan bahsediyoruz.

Bu tipler takıma alışana kadar bir sezon geçer tatiliydi falanıydı filanıydı derken 2 sezon sonra ben ülkemi özledim geri dönücem der bizde aldığımızın fiyatın yarısına zorşer göndeririz.

Oyunu hakkında daha önce çok yazdım kendisini beğenmiyorum.Çok çok ciddi kademe ve pozisyon hataları yapıyor sırf hucümcu bek diye alıyorsak Riera'da aynı işi yapar.Bize oyunun her iki yönünü de oynayabilecek adam lazım bu aradığımız adam asla olamaz.

Bunlar benim düşüncelerim illa olacak diye bir kural yok ama senaryo büyük ihtimal böyle olacak.Umarım yanılırım...

Asaletin Yeter ‏@uA1905od 1 dk

Onay verdi ve başkan yanında Gökhan İnler sözünü verdi, şuanda başkan ve hoca arasında tüm problemler halledilmiş gözüküyor

Asaletin Yeter Asaletin Yeter ‏@uA1905od 2 dk

Yönünde başkan ve hoca anlaştı, buzlar eriyince başkanın Q7 sevdası hortladı ve hocaya Q7 hazır dedi hocada daha önce ret verdiği Q7 ye >

Herkes biliyor ki Q7 ehlileşse ve takım oyunu oynasa en az nani kadar etkili olur ayrıca İnler'in gelmesi yabancı sınırı için iyi olur uzaktan bol gol izleriz ve bitmek bilmeyen bir enerjisi var. Melo gitsin istemem ama gidecekse en iyisi İnler

Drogba

Q7 WS Burak

Selçuk İnler

Carlinhos Semih Chedjoue Hamit

Muslera​

Burak tan kanat olmaz yazmayın bende biliyorum ama hocanın kafasında bu var, değişmeli oynarlar Drogba ile

Ya Eboue Hamit ya Muslera Onur değişikliği olur alternatif yok başka.

riera yı takas makas bi yerlere yollamamız lazım.tribünde oturarak 2,9 alacak adam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt