Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Riera devşirme sol bek, Carlinhos orjinal orasını biliyoruz, demek istediğim Riera'nın beğenmediğimiz en önemli özelliği kademe anlayışının olmaması değil mi?

Carlinhos'u öyle çok fazla takip etmedim ama gördüğüm videolara göre konuşuyorum, hucüm gücü süper defansif açıdan sıkıntılı.

Yani anlıyacağın, bizim istediğimiz profile tam olarak uymadıgını düşünüyorum.

Riera'yı elden çıkarmak da lazım, yoksa nasıl olacak o transfer o da muamma:confused:

Tek muamma Avrupa deneyiminin olmamasıdır.

Oyun olarak bir sıkıntı yaşayacağını zannetmiyorum ofansta ve defansda gereken katkıyı vereceğinden şüphem yok.

İnler gelecekse Q7 geliyorsa gelsin.6 yabancı varken sol bekte Balta olacağına ortada Melo yerine İnler olsun daha iyi.İnler,Melo'dan iyi demiyorum bu arada.

Küvarejma'yı alıp Beşiktaş'a hediye edelim gelecek yapılanmalarının yine içine etsin ve yine Arabistan'a gitsin ama bizim takımımızda oynamasın lütfen.

şu araplar, ruslar başka oyuncak bulsalar kendilerine ne güzel olur.

Naniyi juvede istiomus ama bizim verdigimiz parayi vermiomus 2gun konusacaklarmis nani onlara ikna olursa q7 yi alioruz olmaz bizim gibi nani

Schalke,F.Santana'yı almış.Keşke bi el atsaydık.

Nani olayının iç yüzünü bilemiyorum ama eğer gerçekten basında çıktığı gibiyse ne yapıp edip Nani'yi almalıyız, bu kaçırılmaz bir fırsat gibi görünüyor çünkü..Nani gibi adamı hemde daha 27 yaşındayken 12-13 milyon gibi bir rakama alma şansımız varsa bunu kullanmalıyız, altın tepside önümüze sunulmuş bir şans bu.

gökhan törenin bjk gs ts den başka takımda oynamam dediği twit doğru çıktı ntvspor verdi şimdi :asd: adam fenevi istemiyor :asd:

patlayacak tabiki carlinhos ne?sıfır fizikle hiçbişey yapamaz bu adamın tekniği iyi diyenler aşağı yukarı aynı fiyatlara siqueira ları tremoulinasları izlesinler fizik kalitesi görsünler git gel nasıl yapılır görsünler gol asist sayısına bakıyorlar ona da baksınlar oynadıkları liglere karşılaştıkları takımlara baksınlar..

tremoulinas ne yahu.bari adam akıllı sol bek yaz.fizik o adamda mı var.1.70 boy 65de kilosu.kolarov yada santon yazsan neyse.

neden bir oyuncu hakkında böyle atıp tutuyorsunuz.izlemedin,bilmiyorsun klübünü sorsam googleden bakıpta yazarsın ama tek söylediğin şey elde patlayacak başkada birşey yok.

andre santos geldi fenere brezilya liginden.anasını ağlattı ligin.adam aklını kullansaydı arsenalde bankoydu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt