Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Mcgregor hull citye gitmiş 1.8 M pounda

Gelecek sene Dünya Kupası var..

Drogba'nın son Dünya Kupası olacak. O nedenle kendine iyi bakacaktır.. Aynı şey Sneijder içinde geçerli.. Melo bizde kalırsa en azından gelecek sene için performasını artıracaktır..

Kısaca gelecek sene yabancılardan maksimum performans alacağımızı düşünüyorum..

Algı problemin var galiba.Değişme gibi bi durum yok.Ben Türkiyede Q7 daha faydalı olur diyorum.Necatinin geçen sene yaptıkları ortada.Sow dan daha faydalı oldu bana göre geçen sene.

Algı problemim yokta sende mantalite sıkıntısı var bu Türkiye neyse Türkiyede şu daha faydalı oluyor bu daha faydalı oluyor futbol evrenseldir futbolcular evrenseldir bir futbolcunun fizik gücü dışındaki olaylarda türkiyede yapamaz şöyle böyle denmesi en hafif kelimeyle saçmalıktır.Senin fayda anlayışın 3-5 kişiye çalım atmaksa doğru daha faydalı olur.Necati olayına gelince Es-Esteki performansını Sowdan iyi diyorsan daha tartışmam seninle,Eğer 2011-12 de performansı diyorsan Necati faydalı olmuştur ama oyun anlamında. Sowdan istenen görev bu değildi,Yinede Necati o sezon Sowdan faydalıydı ama Sow sakatlık geçirmişti.

Zaten Carlinhos gelirse, ve biz 4312'e ye devam ederserk...kanatlar bos kalmas...

Oyunun icinde böyle dizilir takim ofans/atak'da

hem Eboue, hem Carlinhos ofanslara katkisi cok fazla..

Muslera

Semih Chedjou

Melo

Eboue Selcuk Sneijder Carlinhos

Drogba

Burak

Melo yerine Inler olsa, mükemmel olur :)

SON DAKIKA:

McGregor satıldı

Beşiktaş'ın İskoç file bekçisi Allan McGregor'un, İngiltere'nin Hull City takımıyla anlaşma sağladığı açıklandı

Beşiktaş bu transfer karşılığında Hull City'den 1.8 milyon Pound bonservis ücreti alacak.

Hiç zannetmiyorum, Fatih Terim'in beğendiği tarzda bir bek değil. En fazla menajerler önermiştir kulübe.

Bildim kararilya Valencia Riera'yi istiyor gibi...onda dolayi bi takas mevzusu konusuldu.

Mathieu'nin geleceni amam zanetmiyoum...senin dedin gibi Terim ofans Bekleri sever.

Zaten modern futbolda'da artik "hizli, cevik, ofans Bekler " gerekiyor, en iyisi kücük boylu :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt