Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Joshuanın piyasa fiyatı nedir ucuza alınabilir eleman sağlam duruyor ciğersiz gibi böyle adamları severim.

tremoulinas ne yahu.bari adam akıllı sol bek yaz.fizik o adamda mı var.1.70 boy 65de kilosu.kolarov yada santon yazsan neyse.

neden bir oyuncu hakkında böyle atıp tutuyorsunuz.izlemedin,bilmiyorsun klübünü sorsam googleden bakıpta yazarsın ama tek söylediğin şey elde patlayacak başkada birşey yok.

andre santos geldi fenere brezilya liginden.anasını ağlattı ligin.adam aklını kullansaydı arsenalde bankoydu.

fizik kalite diyorum boyu kilosu değil.yoksa sabriyle karşılaştırım..ben adamın ortasına laf etmiyorum bindirmelerine laf etmiyorum aynı fiyata daha kalitelileri diyorum 1.5 senedir alamadığımız carlinhos yerine.kolarovun tarzı böyle değil bi defa tarzından dolayı isteyior herkez o yüzden bu isimleri veriyorum

edit:carlinhos için fiyat 4.5 falan yazılıyor eğer doğruysa buna itirazım olmaz

[video=youtube;Ixw3jno6GL4]https://www.youtube.com/watch?v=Ixw3jno6GL4[/video]

yıllardır hayalimdir şu takımın ön liberosunda zenci görmek.bir takımın olmazsa olmazıdır. belki top tekniği iyi değildir ama iyi bir takımda oynuyorsa bu eksiği göze batmaz. yapılıdır, bacakları uzundur ve geçit vermez oluyor çoğu.genellikle bacağa dolamıştır. şortun bi tarafı diğerine kıyasla pot yapar.çoğundada ' mademki diarra yım ön libero olmalıyım' mantığı var dikkat ettiniz mi bilmiyorum.ayrıca adı diarra olanların zenci ve ön libero olması bi tesadüf değildir heralde.ben hayır demem zenci orta sahaya.gelirse hoş gelir

al iste albayrak yokmus,cok büyük mir kayip olur

Haluk YÜREKLİ@Haluk_Yurekli21s

Abdurrahim Albayrak yeni yönetimde yokmuş...

bence albayrak yeni yönetimde olur

ama olmazsa da kendi düşen ağlamaz sivas maçı sonrası garip garip konuştu hiç gerek yoktu

gerçi başkan abdürrahim albayrak kesinlikle bana kırgın değil dedi

abdürrahim albayrak ve ali dürüstün olması fatih hoca açısından önemliydi ama bu akşam üstü başkan ve fatih terim konuşup anlaşmışlar bundan sonra inşallah sorun çıkmaz

Fransa'dan olacaksa tek Etienne Capoue olsun. Hem teknik acidan hem defansif yönden Melo'nun yerini doldurur. Guilavogui ise defansif anlamda iyi, cok haraketli, ama teknik kapasitesini yetersiz buluyorum Melo'ya göre.

/Capoue cok iyi bir alternatif Melo olmaz sa bunu alirsak hic uzulmem

Re: Transfer Nöbeti

Şu Emre Utkucanı twitter üzerinden foruma davet etsenize. Biraz yardımımız olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt