Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

ya hala ne alperi ya, 2 gün önce adama karaktersiz diyenler şimdi aslında istemeyerek gitti falan demeye başlamış, bize gelse 11e girme ihtimali olmayan adamı olmazsa olmaz yaptınız.

alper karşılığında verilenlerin gitmek istememesi transferi etkilemez, eskişehir karşılığında para talep eder eğer gitmemekte direnirlerse. olay bitmiş hala neyin alperi anlamadım gitti :mad:

orhan şam ve bienvenu mudur nedir esese gitmek istememiş :d euheue ortalık karıstı

Zaten cok Garip bi durum.

Orhan sam be bienvenue ile Es-Es gorüsmedigi kesin transferden önce.

fenerin de bu oyunculara sormadigi kesin.

Es-Es bu iki oyuncuyla gorüsmeden imza atmadan nasil ALper Fenerbahceye imza atiyor ????????

Muslera takasinda bizim arnavut oyuncu önce imzayi atdi sonra Muslera bize imzayi atdi.

Cok Garip bi durum bu gercekden cunkü Fener al bonservisi senin diye oyunculari hediye edemez.

habere göre orhan ve bienvenü eskisehire gitmek istemiyor

velev ki alper feneve gitmesin, ben bize gelmesini isterim sonucta yetenekli bir futbolcu

eskisehir'e bu sefer 6 degil 4m teklif ederim oyuncu da vermem. alper de 1,2 yerine 700 bin'e oynarsa gelsin yoksa eyvallah

düsmez kalkmaz bir allah

İstersen bi de kulubu üstüne yapalım alperin.

alper ortada kalsa bile yüzüne bakılmamalı.bu arada burak yılmaz gidici galiba burak yılmazı satarlarsa arda ve naniyi kesın alırlar

fener o oyuncuları satar parayı esese verir . umarım eses zararlı çıkar bu işten

alper ortada kalsa bile yüzüne bakılmamalı.bu arada burak yılmaz gidici galiba burak yılmazı satarlarsa arda ve naniyi kesın alırlar

kalma ihtimali falan yok, o transfer bitti imzaları atıldı. koskoca galatasaray taraftarının düştüğü duruma bak ya için acıyor, vay anasını ne bulunmaz hint kumaşıymış bu alper.

ne alperi...?! desin mafia ve sayre tehdit etti zorladilar korktum desin ancak o zaman gele bilir bize imkani varsa. baska türlü imkansiz bu saaten sonra.

Alper haberlerine inanmayin. Bir sekilde cözerler o isi. Sezer´i filan verirler, birsey yaparlar.

Zaten transfer yatsa bile yüzüne bakilmamali Alper´in. Sürünsün. Ezik insanlardan nefret ederim.

Ynt: Transfer Nöbeti

Efehan her zamanki gibi 2 gün öncesinin resimlerini paylaşmaya başlamış.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

ne olacak vuracaklarmıydı alperi tehditmi ettiler de kabul etti sıkıştırdılarda alper korkudanmı gitti fb ye..olsa bile ünal beye bi telefon etseydi beni sıkıstırıyorlar ben gs ye gelmek istiyorum ama hal bu o zaman fener alamazdı.zaten böyle bişey de yok

:boohoo:bu ifademden ne anladın ?

uefa'nin talimatlari bugün aciklanabilirmis

kümede kal kümede kal kümede kal fenev :ayatollah:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt