Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

bugün cok kötü rüyalar gördüm

demek ayküt hoca nin istifasiymis:asd::asd:

_______________________Muslera______________________

Hamit_________chedjou__________Semih_______Carlinhos

_________________Gökhan inler Selçuk_____________

Nani___________________Sneijder_____________Arda

_______________________Drogba_______________________

Muslera kalsın diyenler Melo'dan vazgeçicek. Melo Kalsın Diyenler Muslera'dan vazgeçicek Onur gelicek. Malum yabancı sınırı

Bu tahir kadar yavsak biri azizci yok.birde spor yorumcusu diye tvlerde dandik.terimin cezasi icin talimat böyle diyor demisti.biride ona talimat sike yapana ne diyor neden degisiyor diye sormuyor.hepsinin sonu gelecek insallah

Bu arada erkek voleybol takımımız seneye şampiyonlar liginde.İlk defa böyle birşey görüyorum,bütün branşlarda CL'deyiz.Ünal Aysal her branşa başarı getirdi.

_______________________Muslera______________________

Hamit_________chedjou__________Semih_______Carlinhos

_________________Gökhan inler Selçuk_____________

Nani___________________Sneijder_____________Arda

_______________________Drogba_______________________

Muslera kalsın diyenler Melo'dan vazgeçicek. Melo Kalsın Diyenler Muslera'dan vazgeçicek Onur gelicek. Malum yabancı sınırı

Bu kadro ve sistem olacaksa Melo'dan herkes vazgeçer bence. Birde Burak gerçeği var malum o kalırsa bu sistem olmayacak ve dolayısıyla bu isimlerde de değişiklik olur.

10ff211.jpg

Galatasaray'ın bonservisini Juventus'tan almaya çalıştığı Melo'nun transferiyle uğraşırken basın da çeşitli duyumlarla Brezilyalı oyuncunun alternatiflerini yazmaya başladı. Sarı kırmızılı takımın Melo'nun yerine transfer etmesi muhtemel isimleri sizler için derledik...

Foto Galeri İçin Tıklayın

Eboue kadar isteksiz oynayan adam daha görmedim. Fener maçında kendini yere atıcağına mücadele etsin.

sapuk subuk konuşmayın. konuyu buraya geitren kim yine..

alaksız konular tartışıyosunuz yine...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt