Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

NtvSpor kadar satılmış bi kanal tanımıyorum valla, adamlar bir Aykut Kocaman biyografisi hazırlamışlar sanırsın başarılarla dolu bi kariyer geçirmiş :D İlk sezonunda şampiyon oldu diyor, şikeden hiç bahsetmiyor..Sonra "darmadağın (!)" olmuş takımı toparladı son maçta şampiyonluğu kaçırdı diyor, buna da neremle gülsem bilemedim :) Türkiye Kupası şampiyonluklarını da ballandıra ballandıra anlatışları var ki öyle böyle değil.

yabanci siniri oldugu müdetece degil 20 ye 40 verseler yine satmam buraki. burak simdimi ülke systeminde sampionluk demektir 4cü yildiz demektir. drogba ile tek basina bütün sezonu kaldiramasin ve drogbada eskisi kadar skorer forvet degil. burak striker. kimi alacaksin onun yerine türk olarak Alllah askina ?!

adam 15 milyonluk teklifte bile fiorentina ile anlaşmış kafaya koymuş gitmeyi. 20 milyonluk teklif falan gelirse burak vicdani olarak rahatlar ve yüksek bi bonsevis kazandıracağı için gitmek için yalvarır ne yapar eder gider. ayırıca burak giderse tek forvetli sisteme döneriz kesin fatih hocanın da aklında bence bu var

[video=youtube;3Yn3W_twi50]https://www.youtube.com/watch?v=3Yn3W_twi50[/video]

Bu Josuha'da baya iyiymiş.

NtvSpor kadar satılmış bi kanal tanımıyorum valla, adamlar bir Aykut Kocaman biyografisi hazırlamışlar sanırsın başarılarla dolu bi kariyer geçirmiş :D İlk sezonunda şampiyon oldu diyor, şikeden hiç bahsetmiyor..Sonra "darmadağın (!)" olmuş takımı toparladı son maçta şampiyonluğu kaçırdı diyor, buna da neremle gülsem bilemedim :) Türkiye Kupası şampiyonluklarını da ballandıra ballandıra anlatışları var ki öyle böyle değil.

3 kere daha önce istifa edip , bunlardanda birisi resmi olarak, ve takimini yari yolda birakmasini anlatmamislarmi ?! sonra geri dönüslerini hic konusmuyorum bile. teneke dedikleri türkiye kupalari ile övünmeleride ayri bir tuhalfik tabiki. ya bukadar rezil bir camiay dünyada görülmemisdir be arkadas. yok laf atmayim diyorum ama adamlar resmen gelin bizi s... diyor :lol:

Fırat Günayer ‏@firatgunayer 17s

İDDİA..!!! Rıdvan Dilmen'in sportif direktörlüğe getirilip, yeni hoca isminin de daha sonra açıklanacağı iddiası var...

td olarak 100000000000000% eses''ten ersun yanal gelir

3-5m cashhhh verip veysel sari'yi alirlar

halil ünal da fenev de 2. baskan olur ;)

acaba haşortmanlının ayrılma sebebi gerçekte ne. kesin pis bişeyler dönmüştür orda ama satılık medya nedense hala sebebini ortaya çıkaramadı

adam 15 milyonluk teklifte bile fiorentina ile anlaşmış kafaya koymuş gitmeyi. 20 milyonluk teklif falan gelirse burak vicdani olarak rahatlar ve yüksek bi bonsevis kazandıracağı için gitmek için yalvarır ne yapar eder gider. ayırıca burak giderse tek forvetli sisteme döneriz kesin fatih hocanın da aklında bence bu var

bir sey olmaz burak. yalvarmaz ve sayre o. selcuk oldugu müdetce bir sey demez. rahati yerinde onun bizde. avrupaya gitme hayali vardir cogu türk oyuncun gibi ama burak hayata israr etmez gitme dersek. 15-20 icinde hic olmaz bu is.

'Taraftar çıldırdı, Nani'yı istiyor'

fft99_mf3309963.Jpeg

FIFA Yunanistan'a yazı göndermiş cezaları vermezseniz men ederiz diye.

Acaba bize aynı yazı gelse ne olur.

Milli takım teknik direktörünün çok hoşuna gider. Sürekli genç takımız deyip duruyor. 2 sene sonra bomba gibi bi takımla tekrar katılırız turnuvalara der çapsız herif.

Demirören'in işine gelir Aziz'in işine gelir.

3 kere daha önce istifa edip , bunlardanda birisi resmi olarak, ve takimini yari yolda birakmasini anlatmamislarmi ?! sonra geri dönüslerini hic konusmuyorum bile. teneke dedikleri türkiye kupalari ile övünmeleride ayri bir tuhalfik tabiki. ya bukadar rezil bir camiay dünyada görülmemisdir be arkadas. yok laf atmayim diyorum ama adamlar resmen gelin bizi s... diyor :lol:

İşte laf arasında Karabük maçı sonrasında ki istifa olayını da sıkıştırmışlar ama sonra hemen UEFA kupası başarılarına falan değinmişler uzun uzadıya :D Yani olumsuz şeylerden nerdeyse hiç bahsetmemişler ama en ufak bi galibiyeti bile destan gibi anlatmışlar :) Neyse abi bırakalım kendi çaplarında övünsünler, bunlara herşey müstehak :D

Milli takım teknik direktörünün çok hoşuna gider. Sürekli genç takımız deyip duruyor. 2 sene sonra bomba gibi bi takımla tekrar katılırız turnuvalara der çapsız herif.

aynı yazının türkiyeye gelmesi de yakındır bence hatta çok daha ağırı. belki de gelmiştir bile o yazı

İzlerken bir an tr kupası uefa'dan ve şampiyonlar ligi kupasından daha büyük zannediyordum :asd:

işte o sıkar biraz hacıosmanoğlu korkusu yeter adama trabzonun yeni başkanı bunları ipe dizer

Beyler kombinelerimiz çıkmış an itibariyle pegasus tribününden geçen seneki 3 yerimi 670tlden yine almış bulunmaktayım toplamda 1890tl kulubümüze transfer desteği yaptım darısı başınıza :ayatollah:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt