Yusuf Şeker
Yeni Üye
- 16 Mayıs 2010
- 59
- 0
- 1.116
Cevap: Transfer Nöbeti
kolarov ön libero da oynayabiliyor tam aradığımız adam
kolarov ön libero da oynayabiliyor tam aradığımız adam
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bülent Tulun ingiltere'de!:ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah:
yabanci siniri oldugu müdetece degil 20 ye 40 verseler yine satmam buraki. burak simdimi ülke systeminde sampionluk demektir 4cü yildiz demektir. drogba ile tek basina bütün sezonu kaldiramasin ve drogbada eskisi kadar skorer forvet degil. burak striker. kimi alacaksin onun yerine türk olarak Alllah askina ?!
NtvSpor kadar satılmış bi kanal tanımıyorum valla, adamlar bir Aykut Kocaman biyografisi hazırlamışlar sanırsın başarılarla dolu bi kariyer geçirmişİlk sezonunda şampiyon oldu diyor, şikeden hiç bahsetmiyor..Sonra "darmadağın (!)" olmuş takımı toparladı son maçta şampiyonluğu kaçırdı diyor, buna da neremle gülsem bilemedim
Türkiye Kupası şampiyonluklarını da ballandıra ballandıra anlatışları var ki öyle böyle değil.
Fırat Günayer @firatgunayer 17s
İDDİA..!!! Rıdvan Dilmen'in sportif direktörlüğe getirilip, yeni hoca isminin de daha sonra açıklanacağı iddiası var...
adam 15 milyonluk teklifte bile fiorentina ile anlaşmış kafaya koymuş gitmeyi. 20 milyonluk teklif falan gelirse burak vicdani olarak rahatlar ve yüksek bi bonsevis kazandıracağı için gitmek için yalvarır ne yapar eder gider. ayırıca burak giderse tek forvetli sisteme döneriz kesin fatih hocanın da aklında bence bu var
Nerde cikti bu haber, gercekten gitmis mi?
td olarak 100000000000000% eses''ten ersun yanal gelir
3-5m cashhhh verip veysel sari'yi alirlar
halil ünal da fenev de 2. baskan olur![]()
td olarak 100000000000000% eses''ten ersun yanal gelir
3-5m cashhhh verip veysel sari'yi alirlar
halil ünal da fenev de 2. baskan olur![]()
3 kere daha önce istifa edip , bunlardanda birisi resmi olarak, ve takimini yari yolda birakmasini anlatmamislarmi ?! sonra geri dönüslerini hic konusmuyorum bile. teneke dedikleri türkiye kupalari ile övünmeleride ayri bir tuhalfik tabiki. ya bukadar rezil bir camiay dünyada görülmemisdir be arkadas. yok laf atmayim diyorum ama adamlar resmen gelin bizi s... diyor :lol:
FIFA Yunanistan'a yazı göndermiş cezaları vermezseniz men ederiz diye.
Acaba bize aynı yazı gelse ne olur.
Milli takım teknik direktörünün çok hoşuna gider. Sürekli genç takımız deyip duruyor. 2 sene sonra bomba gibi bi takımla tekrar katılırız turnuvalara der çapsız herif.
Demirören'in işine gelir Aziz'in işine gelir.
NtvSpor kadar satılmış bi kanal tanımıyorum valla, adamlar bir Aykut Kocaman biyografisi hazırlamışlar sanırsın başarılarla dolu bi kariyer geçirmişİlk sezonunda şampiyon oldu diyor, şikeden hiç bahsetmiyor..Sonra "darmadağın (!)" olmuş takımı toparladı son maçta şampiyonluğu kaçırdı diyor, buna da neremle gülsem bilemedim
Türkiye Kupası şampiyonluklarını da ballandıra ballandıra anlatışları var ki öyle böyle değil.

FIFA Yunanistan'a yazı göndermiş cezaları vermezseniz men ederiz diye.
Acaba bize aynı yazı gelse ne olur.
Milli takım teknik direktörünün çok hoşuna gider. Sürekli genç takımız deyip duruyor. 2 sene sonra bomba gibi bi takımla tekrar katılırız turnuvalara der çapsız herif.
Demirören'in işine gelir Aziz'in işine gelir.