Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

20 gazete haber, karikatür, köşe yazısı ve fotoğraflarının TV, radyo ve internet haber sitelerinde kaynak dahi gösterilmeden kullanılmasına dur demek için bir araya geldi. İşte o gazeteler...

Lig TV, DHA Maraton, Akşam, Bugün, Cumhuriyet, Fanatik, Fotomaç, Güneş, Habertürk, Hürriyet, Hurriyet Daily News, Milliyet, Posta, Radikal, Sabah, Star, Takvim, Today's Zaman, Türkiye, Vatan, Yeni Şafak ve Zaman gazeteleri 1 Ekim 2012'den itibaren, haber/resim vs... gibi bilgilerinin sitelerinin dışına çıkarılmasına, kopyalanmasına, forumlarda konu olarak açılmasına kaynak gösterilse bile yasak getirmiştir. Ayrıca DİGİTÜRK'e ait görüntüleri, videoları, resimleri, haberleri ve her şeyi paylaşmak da kesinlikle yasaktır.

Buna göre; bu 20 gazetenin haberlerinin forumumuzda açılması, kopyalanıp yazılarının-resimlerinin vs... paylaşılması kesinlikle yasaktır.

Konuyla ilgili sorusu, görüşü vs... olanlar Ticket açarak iletişime geçebilirler.

Not: Yasağın https://www.gscimbom.com/forum/forum.php ile bir alakası yoktur.

Bir çok gazete ve bazı televizyon kanalları, forumlarda ve hemen her yerde, haberlerinin paylaşılmasını, kaynak gösterilse dahi yasaklı hale getirmiştir. Biz bir çok uyarı yapmamıza rağmen, bunun önüne geçemiyoruz ve günlük bir çok yasak kaynaklı haberler forumumuza açılıyor. Bu yasağın delinmesine kesinlikle göz yummuyoruz, çünkü cezaları ağır.

Yasakların muhatabı kesinlikle "https://www.gscimbom.com" yöneticileri değildir. Yasakları koyan gazeteler ve medyalar bellidir. Bunu da belirtmek istiyoruz.

O yüzden 2 Nisan 2013 tarihi itibariyle, üyelerimizin ''Turgay Vardar Medya ve Haberler Bölümü'' 'ne konu açmalarına kısıtlama getirdik. Bunu üzülerek belirtiyoruz ama forumumuzun ve sizlerin zor durumda kalmaması için böyle bir uygulamaya gittik.

Anlayışla karşılayacağınızı umuyoruz.

Kaynağı yasak olan haberleri ve ''Turgay Vardar Medya ve Haberler Bölümü'' bölümüne açılması gereken konuları, bilinçli olarak ısrarla başka yerlere açan üyelerimiz de maalesef ceza alabilirler. Ayrıca KAYNAK belirtmeden konu açmak yasaktır.

Tüm üyelerimize duyurulur..

1-2 tecrubeli oyuncu sart adam 1. lige cikmis yani ama takimda cok genc oyuncu da var, carvalho falan haric diger transferler 21-27 yas arasi bu da cok uygun

3-4 takviye ile yola devam edecegiz dedi, oyle yep yeni takim falan kurulmayacak,

Şu yazından dolayı dedim onu.Anlatmak istediğim 3-4 transfer ile kalmaz.Daha fazla yaparlar.Nani hikaye falan olmaz yani demek istediğim.Geleceğe yatırım diyorsan Nani'de genç.26 yaşında sonuçta.

TFF'nin bu kararı son günlerde tartışma konusu oldu. Galatasaray "sınırsız yabancı ile sözleşme imzalama ve 11'de 6'yı geçmemek üzere 8 tane kadroya alma" kuralanın devamını talep etti. Fenerbahçe ise "2014'teki 5 yabancı kuralına göre transfer yapıyoruz" açıklaması yaparak karardan geri dönülmesine karşı çıktı.

paramiz yok, GS ile mücadele edemiyoruz, battik demiyorlarda, 2014'teki kurala göre transfer yapiyorlarmis :)

ulan siz her kurali cigneyenler degil misiniz hangi kurala uydunuz da buna uyuyorsunuz :)

monaco gelirse alin size 20-30 milyon verin bize sneijderi. bir dk düsünmeden veriri aysal baskan sneijderi. bu transfer dönemi monaco firtinasi esecek. bize dogruda ese bilir belki ,kim bilir

zannetmiyorum monaco falan turkiyeden oyuncu almaz hic kimse almaz, onlar buyuk liglerden oyuncu almaya bakiyorlar yuksek tempoya alisik oyuncular ozellikle...

Beyler dikkat ediyor musunuz? Melo'ya saçma sapan talipliler çıkıp duruyor. Sonra bir bakıyorsunuz ismi geçen kulüp bu iddiaları yalanlıyor. Melo'nun taliplilerinin çıkmasında menajerinin parmağının olduğuna ben eminim ama acaba bizim kulübün de adı geçen kulüplerle bağlantıya geçip ilgilenmedikleri yönünde açıklama yapmalarını isteme gibi bir durumu olmuş mudur? Sonuçta yönetim Melo'yu ucuza kapatmak istiyor ve bunun için de böyle girişimler yapılıyor olabilir.

chedjou-umut dışında 2-3 transfer olacakdır.

sol bek (kesin isim telafuz edilmiyor)

orta saha (melo veya alternatif bir isim)

kanat (nani veya yerli)

bunun dışında transfer beklemeyin derim. çok çok belki 1 kişi dah alınır genç yerli biri.

kerim frei-sol bek- nani veya arda- melo veya g.inler bunlar dışında beklentim yok.. olursa stoper veya orta saha takviyesi olur genç 1 i..

Nani yi kaptırmamız gerek :D ama ben Nani 'nin bizi seçecegini düşünüyorum Cl var F.T var taraftar var varda var :D para olarakta zaten Monacoyla aramızda uçurum olmayacaktır

olmayacakmis :D biz 4.5 veriyorsak yavas ver der rus adami 10 verir. bununla yarisa girilmez para konusunda. ancak bizde su var bu var diye oyuncuyu ikna ede bilirsin ama maddi olarak monaco ile yarisa girmen biraz hayal olur. adam isterse ve biz izin versek bizi full satin ala bilir. rivasi ve sayre ile ne varsa ala bilir herif :SS:

8 milyar dollar parasi var adamin. 8 milyar demek oldugunu biliyormusun sen kardesim :D dünyada bazi ülkelerin okadar parasi yok :lol:

chedjou-umut dışında 2-3 transfer olacakdır.

sol bek (kesin isim telafuz edilmiyor)

orta saha (melo veya alternatif bir isim)

kanat (nani veya yerli)

bunun dışında transfer beklemeyin derim. çok çok belki 1 kişi dah alınır genç yerli biri.

kerim frei-sol bek- nani veya arda- melo veya g.inler bunlar dışında beklentim yok.. olursa stoper veya orta saha takviyesi olur genç 1 i..

solbek icin 2 gundur Carlinhos la anlasildi haberleri var

zannetmiyorum monaco falan turkiyeden oyuncu almaz hic kimse almaz, onlar buyuk liglerden oyuncu almaya bakiyorlar yuksek tempoya alisik oyuncular ozellikle...

:SS: Sneijderden konusuyoruz arkadasim. sneijder sampionlar ligini kaldirmis ve dünya kupasinda kaptan olarak 5 golü katki ile finale tasimis isim. yasida 29 ... carvalhoyu alan adam sneijderi hele hele almak ister. türkiye ligimizle ne alakasi var bunun

:SS: Sneijderden konusuyoruz arkadasim. sneijder sampionlar ligini kaldirmis ve dünya kupasinda kaptan olarak 5 golü katki ile finale tasimis isim. yasida 29 ... carvalhoyu alan adam sneijderi hele hele almak ister. türkiye ligimizle ne alakasi var bunun

almazlar bana guven, o bolgeye daha iyi oyuncular var onlarin alabilecegi, paralari bol cunku

Bir sol bek (Carlinhos yada Michel Bastos) ve orta sahaya Gökhan İnler alınsa tadından yenmez valla.:)

Beyler dikkat ediyor musunuz? Melo'ya saçma sapan talipliler çıkıp duruyor. Sonra bir bakıyorsunuz ismi geçen kulüp bu iddiaları yalanlıyor. Melo'nun taliplilerinin çıkmasında menajerinin parmağının olduğuna ben eminim ama acaba bizim kulübün de adı geçen kulüplerle bağlantıya geçip ilgilenmedikleri yönünde açıklama yapmalarını isteme gibi bir durumu olmuş mudur? Sonuçta yönetim Melo'yu ucuza kapatmak istiyor ve bunun için de böyle girişimler yapılıyor olabilir.

sao paolu bugün durup duruken böyle aciklamasi bence tuhafima geldi. dün hoca ile baskan görüsdükden sonra resmen transferlere yine start verildi ve bugün birden gecen hafta ilgileniyoruz diye sao paolo aradan kayboldu. aysal bir alooo demis ola bilir menajer oyunlarini bozmak icin.

Aldik Kahvemisi, oturduk Laptop'un önüne.

Beklyiorum. Bana duyum verin, veya eglendirin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt