Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

ilk cümleden sonrasını okumadım,boşuna yazmışşsın,üzgünüm :o

iyi o zaman dogru FM in basina fazla bekletme oyunu :b5: ülkemizde zaten 75 milyon hoca var ..neyse. ortami germeyim gercigi gerdim belkide bu mesajimla birlikde. objketiv teknik taktik degerlendirmesini yapmadan rierayi savunuyorsunuz ...nokta

------------------Mueslara------------------

Hamit-------Semh--------Chedjou----Carlinhos

Defans hattını böyle kurup,Arda veya İnler'den birisi imkansızda olsa alınması şart.

Sneijder ve Nani'nin de katılmasıyla tek forvete dönmek şart.

Kadro nasıl kurulacak merak ediyorum. Burak ceza sahası dışında oynayamaz,Drogba kesilemez. Of Of Of

Hocam Hamit eski hamit değil...Ağırlaştı....Şener şart oğlu şart.

Yaş 29 . Asist kralı.

Hamit'in maç eksiği çok tu suçlayamayız ama bu sene Hamit'ten daha fazla katkı verirdi...Özellikle ligin ilk yarısında..

Ama toparlanmış bir Hamit'i kesmesi imkansız gibi...Yedek kulubesi için uygun bir isim olur...33-34'e kadar oynar Necati gibi.

eyvallah bilgi için .

üstad biliyom merak etme? öyle soru sormuş nevzat, bende soru sordum öyle niye diye :)

Beyler tekrar soruyorum Manu, Nani'yi 7.5m €'ye bırakır mı? Bu kadar ucuza Nani'yi almak...

------------------Mueslara------------------

Hamit-------Semh--------Chedjou----Carlinhos

Defans hattını böyle kurup,Arda veya İnler'den birisi imkansızda olsa alınması şart.

Sneijder ve Nani'nin de katılmasıyla tek forvete dönmek şart.

Kadro nasıl kurulacak merak ediyorum. Burak ceza sahası dışında oynayamaz,Drogba kesilemez. Of Of Of

Cok zor gercekten. Defans sorununu cözdük derken ofans bölgesi kafalari karistiracak. Burak ve Drogba var. Burak'i kanat'a cekmek gibi aptallik yapilamaz, eski Burak'i izleriz. Drogba da tribünde oturamaz.

Ben bunu uzun süredir yazdim, bizim handicapimiz kaleci ne yazikki. Muslera gitsin demiyorum, ama hepsi ordan basliyor.

Hepsini gectim, yedeklerden gelecek kaliteli adam da olmayacak (hepsi yerli oldugu icin). Umarim hoca en azindan Engin'e bir sans daha verir. Valla yedeklerde Erman gibi birisi oturacagina Engin Baytar otursun daha iyi.

Birde ondan sonraki sezon var, 5 yabanci oluyormus. Bitmis beyler bu ülke de futbol. Valla acayip sogudum.

Birşey demek istiyorum...Kerim milli takım kampında değil mi?

Bizimkiler gitse gitse ya Nani için giderler ya Jem için.

Bu soylem M.United'ın isyankar taraftarlarından :lol:

Dear Monaco, Please come take Nani, Rooney, Welbeck and Vidic... Thank you"

iyi o zaman dogru FM in basina fazla bekletme oyunu :b5: ülkemizde zaten 75 milyon hoca var ..neyse. ortami germeyim gercigi gerdim belkide bu mesajimla birlikde. objketiv teknik taktik degerlendirmesini yapmadan rierayi savunuyorsunuz ...nokta

:) objketiv değil,objektif ;) teknik taktik konularına giren sen,75 milyon teknik direktör diyen sen,hocaya söyleyeyimde seni antrenör yapsın:yenieek: ilerde belki aykut kocaman gibi olursun belki oda :ayatollah:

arkadaşlar seçim olmasaydı inanın..

hakan delikanlı

alper altun

kaan doruk

berat yasir

onur yılmaz

vsss gibi arkadaşlar yeminle en az 6-7 oyuncu ismi-videosu korlardı buraya izlerdik. yeni oyuncular tanır veya keşke bunlar alınsa derdik--muhabbet yapardık..

ama seçim olduğu için ve bu olayı görenler yerli anlamında alıncak oyuncualra salça oluyorlar.

onun için umut-kerim frei önceliği dışında gelecek her isim süprizdir benim için. önce yerli...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt