Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

arkadaşlar seçim olmasaydı inanın..

Hakan delikanlı

alper altun

kaan doruk

berat yasir

onur yılmaz

vsss gibi arkadaşlar yeminle en az 6-7 oyuncu ismi-videosu korlardı buraya izlerdik. Yeni oyuncular tanır veya keşke bunlar alınsa derdik--muhabbet yapardık..

Ama seçim olduğu için ve bu olayı görenler yerli anlamında alıncak oyuncualra salça oluyorlar.

Onun için umut-kerim frei önceliği dışında gelecek her isim süprizdir benim için. önce yerli...

en çok ben video koydum!

:) objketiv değil,objektif ;) teknik taktik konularına giren sen,75 milyon teknik direktör diyen sen,hocaya söyleyeyimde seni antrenör yapsın:yenieek: ilerde belki aykut kocaman gibi olursun belki oda :ayatollah:

yapmana gerek yok gözüm. ben zaten almanyada hocalik yapiorum DFB lisansli cekilde... herkezin kendi fikri vardir tabiki ama adam gibi analiz yapmadan neden iyi yada kötü demeden birisi hakinda yorumu cidiyete alamam ki sen riera iyi begeniyorum dedin. bende hem hocanin hemde benim teknik acididan rierayi sol bek olarak nyie begenmedigimi söyledim sana obkektif olarak. sen belki futboldan daha cok ebediyet dersi vermeye basla ki bu konuda benden daha iyi oldugunu ispatlamisin oldun en azindan.

Murat burda ki problem secim degil, yabanci sinirlamasi. Tehlikenin farkinda degiliz galiba, yolun sonunda olan bize olacak. Tam Avrupa'ya uyum saglamisiz derken yine önümüz kesilecek.

arkadaşlar seçim olmasaydı inanın..

hakan delikanlı

alper altun

kaan doruk

berat yasir

onur yılmaz

vsss gibi arkadaşlar yeminle en az 6-7 oyuncu ismi-videosu korlardı buraya izlerdik. yeni oyuncular tanır veya keşke bunlar alınsa derdik--muhabbet yapardık..

ama seçim olduğu için ve bu olayı görenler yerli anlamında alıncak oyuncualra salça oluyorlar.

onun için umut-kerim frei önceliği dışında gelecek her isim süprizdir benim için. önce yerli...

:yenieek:

[video=youtube;zMaCNzLqxTI]https://www.youtube.com/watch?v=zMaCNzLqxTI[/video]

:troll::troll::troll::troll::troll:

yapmana gerek yok gözüm. ben zaten almanyada hocalik yapiorum DFB lisansli cekilde... herkezin kendi fikri vardir tabiki ama adam gibi analiz yapmadan neden iyi yada kötü demeden birisi hakinda yorumu cidiyete alamam ki sen riera iyi begeniyorum dedin. bende hem hocanin hemde benim teknik acididan rierayi sol bek olarak nyie begenmedigimi söyledim sana obkektif olarak. sen belki futboldan daha cok ebediyet dersi vermeye basla ki bu konuda benden daha iyi oldugunu ispatlamisin oldun en azindan.

İnsanların teknik taktik anlayışı farklı olabilir,size göre farklıdır bana göre farklı,teknik taktik konularda objektif olalim hala rierayı savunuyorsunuz bana dersen cevabınıda alırsın,bende futbolcuyum ne yani sen hocasın diye benim bilgim senden daha mı az.Kusura bakma ama dost acı söyler:ayatollah: Dahada yazmıyorum..

eyvalalh reis bir çırpıda saydım.. BURDA EN ÇOK KOYANNNNN TAHA TEKLER video:lol:

Hahahah Teşekürler :)

[video=youtube;rDn8i-NwbB8]https://www.youtube.com/watch?v=rDn8i-NwbB8[/video]

Ayrıca bizdeki Amrabat bu Amrabat olsaydı şuan Nani'ye vs talip olmazdık....Ne oldu bu adama..Ne yaptılar.

Burasi neresi?

BLb8mwHCcAABQDx.jpg

Murat burda ki problem secim degil, yabanci sinirlamasi. Tehlikenin farkinda degiliz galiba, yolun sonunda olan bize olacak. Tam Avrupa'ya uyum saglamisiz derken yine önümüz kesilecek.

laa hakan benim yazdığım yazının son satırında ne diyom ben. önce yerli. sınırlama olduğu için zaten transferde yerli oyuncuya bağlı kalıyoruz. yerli oyuncuyu almak içinde seçim muhabbeti yüzünden ağır kalıyoruz-başklarıda salça oluyor...

hakann ben gidiyomm :sgr:

[video=youtube;N_a2isiuTFE]https://www.youtube.com/watch?v=N_a2isiuTFE[/video]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt