Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

... sana obkektif olarak. sen belki futboldan daha cok ebediyet dersi vermeye basla ki ...

Hocam Riera konusunda sana katılıyorum ama atarlanırken özellikle dilbilgisi konusundaki mesajlarında boldladığın yerlere dikkat! :D

Burasi neresi?

BLb8mwHCcAABQDx.jpg

Drogba'nın köyüdür herhalde.

Hahahah Teşekürler :)

[video=youtube;rDn8i-NwbB8]https://www.youtube.com/watch?v=rDn8i-NwbB8[/video]

Ayrıca bizdeki Amrabat bu Amrabat olsaydı şuan Nani'ye vs talip olmazdık....Ne oldu bu adama..Ne yaptılar.

Ne yazik ki o Amrabat'ta cöp. Attigi calim degil, hadi calim olsa bile teknik kapasitesi eksilerde oldugunu görüyoruz. Nani'nin yanindan gecemez bu konuda.

Beklenen aciklama vallahi geldi :D

Yilmaz Vural: Fenerbahce hayalim

Şu takımda oynayabilecek kapasitesi olan yerli sayısı inanılmaz az. Selçuk, Burak, Arda, Semih, Inler ve belki Frei.

Mesut, Ilkay gibileri zaten imkansız o yüzden onları konuşmak yersiz olurdu.

Ama rezilliğe bak, yabancı sınırlaması olmasa ben şu takıma ancak Selçuk, Arda ve belki Burakı koyardım doğruya doğru.

It's the quality.

edit: ha Nuri'yi unuttum.

Baroş Allahım Brezilya mı ofsayt yok Baroşşş :D

İnsanların teknik taktik anlayışı farklı olabilir,size göre farklıdır bana göre farklı,teknik taktik konularda objektif olalim hala rierayı savunuyorsunuz bana dersen cevabınıda alırsın,bende futbolcuyum ne yani sen hocasın diye benim bilgim senden daha mı az.Kusura bakma ama dost acı söyler:ayatollah: Dahada yazmıyorum..

iyide bende 12 yil futbol oynadim ama hocanin bildiklerini asla bilemedim. kendi mefkimi cok iyi biliyordum az cok tabiki :asd:

ama bi sol bekin kademe durusunu yada stoperin posisyon almasini bir sag acik oyuncusu olarak nerden bileyim ben. bilsem zaten multi kulti oyuncusu olarak sayilirdim herhalde. teknik taktik hep aynidir ya neyse. farki yönleri vardir ama merkez leri posisyon icabisinda aynidir ki ben kademe anlayisindan konsuyorum sayif noktasi olarak. sol beklerin kademesi nasil farkli olurmus sana ona bana göre ?! neyse bende yazmiyorum bidaha bu konu hakinda seninle. hayirli günler dileyim sana ve futbol hayatindan bol sans ve basarilar dilerim.

Sol bek aldın mı namı yürüyecek ismi olanı alacaksın;Massaido Haïdara gibi,adı yeter :lol:

[video=youtube;2Wk46z28gTE]https://www.youtube.com/watch?v=2Wk46z28gTE[/video]

Newcastle gecen sene kiraya vermişti ama bu sene bırakacağını sanmıyorum,belki bırakırlar,hadi Tulun göreyim seni :lol:

beyler naniyi 7,5 a falan alamıyız geçin onları. tuluın frei yada jem karacan için gitmiştir. inşallah ikisinden birini alır gelir hatta mümkünse ikisinide alsın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt