Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Hocam Riera konusunda sana katılıyorum ama atarlanırken özellikle dilbilgisi konusundaki mesajlarında boldladığın yerlere dikkat! :D

ya daha öncede yazdigim gibi türkcem malesef pek iyi degil. almanyada dogudumdan kaynaklanan bir sayfiyet . okulda türce dersimizde yokdu malesef. orda burda gazete okuyarak ve sayre Anna dilimizi az cok ögrenmeye calisdik. evde de almanca konusuluyor bizde haminimdan dolayi. Hanim türkce bilmiyor malesef :D özele kactim biraz ama sakli gizlim olmaz benim fazla zaten.

Fazla kelimesini bilerek kunlandim. herhalde tabiki adressimi telefon nummarami ve sayrede vermiyoruz bu ortamda :asd:

Pek yakında sinemalarda...

Lord of the Trainers: Return of Aykut King

{T.D.'lerin efendisi: Kral Aykutun Dönüşü}

:asd:

gt36qsxl.jpg

{emege saygi ltfn}

Yılmaz Vural: ''Son derece başarılı olmuştu. Bana gelince, eğer Fenerbahçe benimle çalışmak isterse çok mutlu olurum.''

Stuttgart in die Zentrum

Biraz daha pişsin bakalım alman disiplini ile :)

Bazan bu gençler alman milli takımını seçtiklerinde bizde bir terslik var heralde diye düşünmekten geri duramıyorum. al ilkayı ver avcını eline ya da mesut u. Belki de tarihin en iyi kadro genişliği var elinde ama biz şampiyona hayallerimizi metamatik oyunlarına bırakmışız. Bizdeki çark futbolcu yetiştirmekten ziyade onu öğütmek üzerine kurulu :(

Amrabat bu sezon Kayseri'deki performansına kavuşacak bence, tabi forma şansı bulursa...

Guilherme Siqueira Granada da oynuyor, daha once oneren oldumu bilmiyorum. 27 yasinda ve gayet basarili bir sol bek. Fazla parada istemezler.

m.youtube.com/#/watch?v=M-hwmTMSJt8

gelecegin solbekini gormek istermisiniz?:cool:

*resim update edildi.

Sounness reis de var simdi :asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt