Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Amkspor ‏@Amkspor 20s

SON DAKİKA! F.Bahçe yönetimi Aykut Kocaman'ın istifasını kabul etti!

:sad007:

michael-scott-no.gif

La birisi su kirmizi yazili resimlerden yapsa. Haciosmanoglu ve Aykut Kocaman icerikli olsun ama. Gülelim biraz :D

SON DAKİKA: Şikecilerin Yönetim Kurulu‚ Teknik Direktörleri Aykut Kocaman´ın istifasını kabul etmiş.

:sad007::sad007::sad007::sad007:

Napoli teknik direktörü Rafa Benitez, uygun bir teklif gelmesi durumunda Gökhanİnler'in satışa onay verecek. Başkan Ünal Aysal, Türk kökenli İsviçreli orta saha oyuncusu için 15-20 milyon euroyu gözden çıkarabilir.

Kaynak: Corriere dello Sport

tamamda öyle konusuyorsunki yabanci siniri kalkmasza Galatasaray ya gelecek oyuncular hata gelecek sene pek keyifli izlemeyeceksin yada hata dahada ileri gidiyorum desteklemeyeceksin havasini sezdim sende. hic bir önemli yok diyorsun gelen oyuncular hakinda bu olay cözülmeden önce ki bence bu olay cözülmez. en azindan bu sene icin cözülmez

Eger senin icin Lig yetiyorsa ne mutlu sana. Benim gözüm baska yerlerde ve bu sacmalik ortadan kalkmadigi sürece unutun.

Yedeklerde yabanci olmayacak siz ne diyorsunuz ya. Bu ne demek biliyorsunuz degilmi? Drogba cikacak Umut girecek. Nani cikacak Aydin/Erman girecek. Eboue ne olacak, Drogba ne olacak, Melo ne olacak?

Türkiye'ye cok fena fark atiyorduk, BJK olsun FB olsun. Bu sinirlama herseyi alt üst edecek. Böylece kulüpler ayni level'e gelecek.

Bu yabancı sınırının gelmesiyle kadro genişliğinin hiçbir önemi kalmıyor. Takımların hepsi aynı seviyede gibi bişe oluyo. Rezalet bi uygulama

geri döneceğine inanmak istiyorum.. :sad007: çok vakitsiz gittin aygutum çoook.. 4. hatta 5. yıldızımızı da takaydık da öyle gideydin :sad007:

Transfer Nöbeti

Amrabat biraz geliştirmeye çalışsak , bu tarz adamlar tursak , manu gbi juve gbi

Sent from my iPhone 4S using Tapatalk 2

Ultraaslan'dan anlamlı bir paylaşım

GRANDE TERİM...

6321_10151636987259265_643534562_n.jpg

Öle bi konuşuluyor ki sanki Aykut olmasa 2 senedir şampiyon olamayacağız. Makara yapmanın da ilerisine gitti bu olay. İnsanlar gerçekten böle düşünmeye başladı

İnlerle anlasılmıs napoliyle görüşülüyormus

Manuyla anlasılmıs naniyle görüşülüyormus..

Twitter ahalisine göre

Aziz Yildirim Fatih Terim dönemlerinde kac tane TD harcadi acaba? :) Terim´in leshleri de baya cogaldi yani :)

Evet şimdi makarayı bırakıp ciddi bir analiz yapma zamanı

bence bu şikeciler büyük yanlış yaptı

çünkü Aykut artık ligi tanımış ve kendini geliştirmişti

ayrıca takımı kendi oynatmak istediği kurguya alıştırmıştı

bence önümüzdeki sene şampiyonluk yolunda en ciddi rakibimiz olacaktı

ama gelinen bu nokta itibariyle şayet büyük hatalar yapmaz isek

Allah'ın izniyle 2-3 sene daha şampiyonluğumuzu garanti gibi görüyorum...

Öle bi konuşuluyor ki sanki Aykut olmasa 2 senedir şampiyon olamayacağız. Makara yapmanın da ilerisine gitti bu olay. İnsanlar gerçekten böle düşünmeye başladı

Asıl fenerdeki sıkıntı şimdi baslıyor ocak ayında dönmesine ben üzülmüştüm ne kadar makara falanda yapsak adam bişeyler oturtmuştu o leş savunmayla adam öyle yada böyle uefada finale kalıyordu az daha:o

Eger senin icin Lig yetiyorsa ne mutlu sana. Benim gözüm baska yerlerde ve bu sacmalik ortadan kalkmadigi sürece unutun.

Yedeklerde yabanci olmayacak siz ne diyorsunuz ya. Bu ne demek biliyorsunuz degilmi? Drogba cikacak Umut girecek. Nani cikacak Aydin/Erman girecek. Eboue ne olacak, Drogba ne olacak, Melo ne olacak?

Türkiye'ye cok fena fark atiyorduk, BJK olsun FB olsun. Bu sinirlama herseyi alt üst edecek. Böylece kulüpler ayni level'e gelecek.

saydiklarina sonuna kadar katiliyorum...malesef :SS:

ama ne yapa bilirsiki. takima ancak destek cika biliriz ayni cekilde. protesto ederiz orda burda demitörenin hanimi yaninda küfür yemis ve istifa etmemis bir kisilik oldugunu bildigimden dolayi bu biraz bosuna kürek salamalar gibime geliyor. elbete bizimde dedigimiz olacakdir bazi konularda er yada gec bu ülkede ama bugün disimizi sikarak en iyisini elimizdeki imkanlar ile ortaligi yine ve yeniden darma dagan etmemiz gerekiyor. zor olacak belki ve dedigin gibi avrupadaki istedigimiz basari bu systemde mucize olacak ama bize Galatasarayiz ve Galatasarayliyiz. sabretmesini biliriz. o zamana kadar ben takimima ayni cekilde destek vermeye calisirim hata daha cok. fazla üzülme yani bu olaylara. 14 sene beklemis abilerimiz ne desinler yani. onlarda sabretmisler sabretmisler ve sonunda ödülendirilmislerdir. bu yabanci konusunda simdi bizim nesil sabretmek grekiyor demektir. sonunda ödülü kapmis biz oluruz yine. umarim anlata bilmismdir ne demek istedigimi.

SON DAKİKA: Aykut Kocaman'ın, Mourinho'dan sonra Real Madrid'in başına geçmesi bekleniyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt