Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Muslera

Eboue

Chedjou

Tremoulinas

Sneijder

Drogba

Nani

Onur

Semih

Selcuk

Burak

Hamit

Inler

Nuri

Umut

Emre

Tasci

Arda

Galatasarayimizin 18 kisilik mac kadrosu.uctum uctum :asd:

Ben sahsen Mustafa Denizli´nin Aziz Yildirim´la calisacagini düsünmüyorum. Calisirsa da Denizli´nin karakterini sorgularim.

Az cekmemisti o ruh hastasindan. Arkasindan da cok konusmustu Aziz.

Ha gelirse de gercekten iyi is yaparlar Türkiye´de. Nedeni de Denizli´nin bir Türkiye uzmani olmasi.

Mesele Fatih Terim vs Mustafa Denizli degil.

Mesele Mustafa Denizli + Sike vs Fatih Terim.

Isimiz hic de kolay olmaz.

ben çıkıp biraz oyun oynayım mesai bitti ne de olsa :)

kap ta kapalı kaç gündür hareket yok... :) hadi hayırlı akşmlarr:ayatollah:

ya beyler birazda kendi işimize baksak, bize ne fenerden, rakibimiz m.united,real,inter,barcelona vs.. olmalı. onlar ne yapıyor, nasıl kadro kuruyor, onların kalitesine nasıl erişebiliriz, artık bunlara kafa yormak lazım, bırakın şu azizi,feneri falan

O iş turkiyede zor çünkü sistem buna müsaade etmiyor türk futbolu baştan aşağı rezilliklerle dolu bir ülke düşün ki milli takım antrenörünün kaptanın menajerlik şirketi var ve bu adamlar milli takıma kendi oyuncuları çağırtıyor antrenörler hatır gönülle iş buluyor futbolcular torpille sözleşme imzalıyor.. ya altyapıya bile torpille adam alınıyor ? sence bu rant kalkar mı ? para bu ! Yabancı sınırı kalkmasına bu kan emiciler müsaade eder mi ? hayal kurmayın büyük takımlarla şu aşamada yarışamayız

Mustafa Denizli zamanındaki şampiyonluktan sonra Denizli'ye "Sen mi şampiyon yaptın!" , "Ben bu işlerin nasıl yapıldığını öğrendim" dememiş miydi ?

Denizli tekrar çalışır mı böyle diyen birisiyle ?

evet haklisin. bu kücük ama önemli detayi ez gecmisdim :D calimamasi gerekir ama alper den sonra bu ülkede her sey olur gibime geliyor nedense. denizli yi ama iyi bilirdik yani. bakalim zaman ne gösterecek.

Riera gibi sol açık olup , sol bekte kullanabileceğimiz yerli bir oyuncu yok mu ?

Balta'dan biraz daha iyi olsa razıyım.Yabancı herhangi bir oyuncumuzun sakatlık-ceza durumlarında Riera oynar tekrar.:confused::confused::confused:

Ben sahsen Mustafa Denizli´nin Aziz Yildirim´la calisacagini düsünmüyorum. Calisirsa da Denizli´nin karakterini sorgularim.

Az cekmemisti o ruh hastasindan. Arkasindan da cok konusmustu Aziz.

Ha gelirse de gercekten iyi is yaparlar Türkiye´de. Nedeni de Denizli´nin bir Türkiye uzmani olmasi.

Mesele Fatih Terim vs Mustafa Denizli degil.

Mesele Mustafa Denizli + Sike vs Fatih Terim.

Isimiz hic de kolay olmaz.

Mustafa Denizli akıllı adam, her an UEFA tarafından küme düşürülme riskiyle karşı karşıya olan bir takımın başına geçmez bence.

Riera gibi sol açık olup , sol bekte kullanabileceğimiz yerli bir oyuncu yok mu ?

Balta'dan biraz daha iyi olsa razıyım.Yabancı herhangi bir oyuncumuzun sakatlık-ceza durumlarında Riera oynar tekrar.:confused::confused::confused:

Engin-Yekta kesinlikle denenebilir. Engin'in tutma ihtimali daha yüksek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt